Skyscanner レビュヌ

1,356
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Goede prijs kwaliteit in tegenstelling met de concurrentie. Handig voor een goedkope vakantie. Ik boek alles via hier

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb mijn vlucht gevonden via Skyscanner en vervolgens geboekt via Booking.com. Het zoeken en vergelijken van opties via Skyscanner werkte prettig en overzichtelijk. De daadwerkelijke ervaring... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We strandde in Azië op het moment dat 28 febr 2026 het luchtruim boven het Midden Oosten dicht ging. Skyscanner als vertrouwde boekingssite gebruikt om snel een alternatief te vinden. Dan is het fijn... もっず芋る

䌁業情報

1. フラむト怜玢サむト

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Skyscanner Nederland zoekt bij ruim 600 maatschappijen op 200.000 routes naar 5000 vliegvelden. Zoek goedkope vluchten en vergelijk aanbiedingen van vliegtickets. Online boeken, zonder kosten. Skyscanner Nederland

圓該䌁業による蚘述

(1,356)

過去12か月のレビュヌ数: 211ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Ontzettend slechte boeking via lastminute.com

Ontzettend slechte boeking via lastminute.com. Dat is eens maar nooit meer.

2026幎6月8日

Hallo Nvt,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw mening te delen, en het spijt ons te horen dat u een slechte ervaring heeft gehad met Lastminute.

Gewoon ter informatie: Skyscanner is een reiszoekmachine die je helpt bij het plannen van je reis. Zodra je hebt gevonden wat je zoekt, word je doorgestuurd naar de website van de luchtvaartmaatschappij of reisagent waar je kunt boeken. We zouden echter graag meer willen horen en onze steun aanbieden indien nodig. Zou u alstublieft contact met ons opnemen via onderstaand formulier, zodat we de details kunnen bespreken?

Wij hopen binnenkort van u te horen,

Martina

5぀星のうち2の評䟡

Ik ben normaal wel te spreken over

Ik ben normaal wel te spreken over skyscanner, maar de laatste tijd is het waardeloos.

De prijzen die weergegeven worden kloppen niet en veranderen constant.
Dan komt er ineens weer een paar 100 euro bij als je verder klikt.

Dit is zeer irritant en hier moet echt naar gekeken worden

2026幎6月3日
自発的なレビュヌ

Hallo Rick,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en ik vind het jammer dat u deze ervaring heeft gehad na een zoekopdracht op Skyscanner.

Aangezien wij de prijzen niet zelf bepalen, kunnen wij de prijzen van luchtvaartmaatschappijen en reisagenten niet garanderen. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de informatie die u op Skyscanner ziet, nauwkeurig en actueel is. Echter, prijzen kunnen vaak veranderen afhankelijk van de beschikbaarheid.

Soms kan er ook een probleem zijn met de prijzen die ons worden doorgegeven door een luchtvaartmaatschappij of zijn er technische redenen waarom de prijs niet nauwkeurig wordt weergegeven. Wij werken voortdurend aan het verbeteren van de nauwkeurigheid van onze prijzen, wat natuurlijk in ons eigen belang is, maar ook in het belang van onze gebruikers.

Als u meer informatie kunt delen door onderstaand contactformulier in te vullen, zou dit ons helpen om dit verder te onderzoeken.
Gelieve ook de volgende informatie in het contactformulier op te nemen:

- De URL van de zoekresultatenpagina van Skyscanner
- Reisinformatie - vertrekplaats, bestemming, vertrekdatum, retourdatum, vluchtnummer en het aantal passagiers.
- Een schermafdruk van de site van de reisaanbieder waar een onjuiste prijs/beschikbaarheid wordt weergegeven.

Zodra wij van u horen, zal een van onze ondersteuningsmedewerkers contact met u opnemen.

Vriendelijke groeten,

Seongju - Skyscanner Klantenservice

5぀星のうち3の評䟡

Als ik een prijs zie dan klopt deze niet!

Als ik een prijs zie, dan moet het ook zo zijn, en niet dat ik door verwezen word naar een andere website waarbij er weer kosten boven op komen!

2026幎6月1日

Hallo,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw recensie te delen. Het spijt ons te horen dat u dit probleem bent tegengekomen nadat u naar de website van de reisaanbieder bent omgeleid.

Aangezien wij de prijzen niet zelf bepalen, kunnen wij de prijzen of de beschikbaarheid van luchtvaartmaatschappijen en reisagenten niet garanderen. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de informatie die u op Skyscanner ziet, nauwkeurig en actueel is. De prijzen kunnen echter vaak veranderen met de beschikbaarheid.

Heel af en toe kan er een probleem zijn met de vluchtgegevens die door een luchtvaartmaatschappij aan ons worden doorgegeven om weer te geven, of er zijn technische redenen waarom de vluchtgegevens niet correct worden weergegeven. Wij werken voortdurend aan het verbeteren van de nauwkeurigheid van onze prijzen en beschikbaarheid, wat natuurlijk in ons eigen belang is, evenals in dat van onze gebruikers.

Als u even de tijd heeft om via onderstaande link uw schermafdrukken te delen en aan te geven waar u het prijsverschil heeft opgemerkt, zal een medewerker van onze klantenservice dit graag verder onderzoeken.

Nogmaals bedankt voor uw feedback en we kijken uit naar uw reactie.

Vriendelijke groeten,

Bea - Skyscanner Klantenservice

Skyscanner

De daadwerkelijke ervaring met de vlucht en de afhandeling kan ik op dit moment nog niet beoordelen, aangezien ik nog niet heb gereisd. Of mijn beoordeling (en het aantal sterren) zo blijft, zal dus afhangen van hoe de rest van het traject verloopt.

Voor nu ben ik tevreden over het boekingsproces, maar het eindoordeel volgt na mijn reis.

2026幎5月31日

Skyscanner standaard zoekfunctie

Ik gebruik Skyscanner eigenlijk altijd voor mijn reizen. De site en de app werken snel. De vanafprijzen zijn niet altijd even transparant als je niet specifiek zoekt naar een bepaalde luchthaven maar naar een land. Skyscanner zoekt wel altijd de goedkoopste vlucht voor je uit. Het biedt ook de mogelijkheid om eenvoudig de data te wisselen voor net iets goedkopere vluchten.

2026幎3月13日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス