Det er ikke andet end sure damer der sidder og besvarer de telefoner. Det er sÞrme underligt at man vil ÞdelÊgge sin forretning og ikke sikre sig at sine kunder fÃ¥r en god oplevelse bÃ¥de ved henve... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har netop afsluttet mit fÞrste servicebesÞg hos Slagelse Camping & outdoor center. Det har vÊret en rigtig positiv og rar oplevelse, med mange smilene og rare mennesker som alle var meget hjÊ... ãã£ãšèŠã
Vi sender de varmeste anbefalinger til verdens bedste campingbutik. Du bliver altid mÞdt med et smil og fÃ¥r en vanvittig god service. En sÊrlig stor tak til Karina der hjalp os da vi i leverede no... ãã£ãšèŠã
Hvis du Þnsker, at Slagelse Camping skal lave din campingvogn efter, som vores, en forsikringsskade pÃ¥ markise, mindre hul i taget og 2 buler, skal du have en god portion tÃ¥lmodighed. Campingvognen... ãã£ãšèŠã
Stor butik og udstilling med campingvogne, autocampere, telte samt diverse udstyr til camping og outdoor. Derudover har vi professionelt vÊrksted der kan klare alle former for service og skader på alle mÊrker af campingvogne og autocampere.
Karolinevej 2c, 4200, Slagelse, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Vi overvejer at kÞbe en autocamper men syntes at det er mange penge at investere så derfor valgte vi at leje en hos Slagelse camping. Da vi skulle hente camperen blev vi instrueret grundigt i vognens funktioner og indretning. Alt har spillet til UG. Vi er blevet meget klogere på hvilke funktioner der passer og ikke passer til os, vi vil leje en igen så vi er sikre på at vores valg bliver rigtigt. super service hele vejen igennem og kan varmt anbefales.
KÞrte ind forbi uden aftale da jeg havde et akut problem i min autocamper. Blev mÞdt med omsorg på kontoret og få min efter fik jeg hjÊlp til mit truma anlÊg på vÊrkstedet. Kan varmt anbefale Slagelse Camping og outdoor center.
Snakker med en sÊlger en sÞndag,
Skriver til ham tirsdag, men 2.5 uge senere, da har man stadig ikke hÞrt noget, synd for dem, så var der en anden forhandler, der fik en handel i hus, på lidt udstyr til en camp-let for 12000,00 kr
Endnu en 1* til samlingen.
Svindel med priser, mangel på kommunikation, og når de svarer er det flabet og nedladende.
Undgå en dårlig oplevelse, kÞb eller lej hos nogle andre
Dårligste service jeg lÊnge har oplevet. Kan ikke anbefales. Fortryder mit kÞb af ny campingvogn fra det sted
Vi kÞbte ny campingvogn hos Slagelse Camping og Outdoor i 2020. På deres anbefaling kÞbte vi et Kampa luftteltfortelt sammen med vognen. Det viser sig dog, at teltet ikke er beregnet til en så hÞj campingvogn, og derfor ikke kan nå ordentlig ned på jorden når det skal plÞkkes. Det burde forhandleren have taget hÞjde for, og ikke anbefalet dette telt. Virkelig dårlig vejledning. Vi stod på en ferie, og havde ikke andet valg end at sÊtte teltet på vognen og forsÞge at få det bedste ud af det.
Campingvognen havde nogle fejl og mangler ved levering, hvorfor vi afleverer den til reparation kort efter. Reparationerne bliver dårligt lavet, og ikke alle ting er repareret - derudover er andre ting gået lÞs i deres varetÊgt, hvorfor vi må nÊgte modtagelse af vognen og kÞre igen. Vi har over 100 km hver vej. NÊste gang vi kommer for at hente vognen, er det hele lavet, om end nogle af reparationerne bare er limet med silikone og ikke ordentlig udskiftet, men vi accepterer at modtage vognen.
Vi sÊtter vognen hen for vinteren, og opdager så fÞrst nÊste forår, da vi igen skal afsted på camping, at vores to-trins plasttrappe mangler. Vognen har ikke vÊret åbnet siden den var på vÊrksted, så vi kontakter Slagelse Camping og Outdoor for at bede om at få trappen igen. De nÊgter at have vores trappe, og gÞr ikke yderligre. Vi kÞrer så forbi og beder dem lede efter vores trappe, hvorefter de finder den på vÊrkstedet - godt snavset og brugt.
2 mÃ¥neder senere afleverer vi igen vognen til dem, for at fÃ¥ foretaget fugttest. Da vi kommer for at hente vognen efter fugttest - som i Þvrigt koster 1500 kr!!!!! - sÃ¥ kan de ikke finde vores 11 mÃ¥neder gamle campingvogn. Vi bliver selv bedt om at lede efter den pÃ¥ deres omrÃ¥de, men vi kan heller ikke finde den. Til sidst hjÊlper de med at lede, dog uden held. De beder om, at vi ringer nÊste dag, sÃ¥ har de nok opklaret hvad der er sket med den (underforstÃ¥et at der mÃ¥ske er nogle der har hentet en forkert vogn). Vi kÞrer derfra uden campingvogn, mens de beholder nÞglen. Vi anmelder vognen stjÃ¥let hos politiet, sÃ¥ den kan efterlyses med det samme. VÊrkstedet har oplyst, at de kÞrte den ud fra vÊrkstedet og ud pÃ¥ det indhegnede omrÃ¥de kl. 12 samme dag. Det viser sig dog snart at det ikke passer, og at det var dagen fÞr den blev kÞrt ud fra vÊrkstedet. Da vi ringer nÊste dag, oplyser de nemlig, at der er hul i deres hegn, og at der ligger rester fra vognen ved siden af hegnet. Vognen er STJÃ
LET natten fÞr vi skulle hente den!! Videoovervågning på det omtalte sted virkede ikke, så ingen hjÊlp der.
Vi står og skal på ferie ugen efter, og har allerede booket pladser til tre ugers sommerferie, så vi er ret pressede for hvad vi nu gÞr. Slagelses tilbud om hjÊlp i den situation er, at tilbyde os at leje en af deres små brugte vogne for 15.000 kr. Vi takker nej til deres "generÞse" tilbud om hjÊlp, og aftaler at vi henter vores nÞgle til den stjålne campingvogn, da forsikringen skal have den. De nÊgter at udlevere den til os. Selvom jeg videresender brevet fra forsikringen, der viser, at vi skal sende nÞgler og registreringsattest anbefalet til forsikringsselskabet - så nÊgter Slagelse Camping og Outdoor at udlevere nÞglen til os. De vil dog godt sende den til vores forsikringsselskab.
Senere beder vores forsikringsselskab os om at få navnet på Slagelse Camping og Outdoor's forsikringsselskab, samt deres policenummer. Igen nÊgter de at oplyse dette til os, men skriver at de selv vil kontakte vores forsikringsselskab og give disse oplysninger. Nu en måned senere er dette ikke sket, og vores forsikringsselskab har rykket os for oplysningerne. Vi oplyste om vores vanskeligheder med at få dette oplyst og videresendte på forsikringsselskabets foranledning den mail vi har modtaget fra Slagelse Camping og Outdoor med deres svar. Nu ligger sagen hos forsikringsselskaberne som så må afklare det.
Vi har lige fået forsikringspengene udbetalt - og har besluttet, at vi ikke vil bruge en krone af disse hos Slagelse Camping og Outdoor. Vi kan kun opfordre andre til også at blive vÊk.
Ikke så gode til at komme tilbage ved fÞrste henvendelse - men alligevel 5 stjerner for den rådgivning jeg efterfÞlgende har fået.
GlÊder mig til at hente min vogn igen - opgraderet efter deres anbefaling.
Så fin feedback fra deres vÊrkfÞrer J på vÊrkstedet.
Har handlet campingvogn 2 gange hos Slagelse Caravan-og Outdoor center.
Vi fÞler os ganske godt behandlet. Dialogen har vÊret god, og alle aftaler overholdt.
Ved den fÞrste handel, vejede vognen noget mere end egenvÊgten angav. Det kunne de ikke rigtig gÞre noget ved, men vi fandt i fÊllesskab frem til en kompensation som vi var ganske tilfreds med.
Jammerlig forretning som fÞrst rykker ud nå de kommer i ekstrabladet for deres dårlige kvalitet på lynlåse
TÞrrer alle problemer af på importÞren.
Vi har som en del andre kunder til Benimar A klasse konstateret, at der ved levering var monteret en kinesisk skodradio af mÊrket Radical. Den lever op til betegnelsen DAB radio, men er så elendig og smÊkfuld af fejl at den reelt ikke virker.
Vi har kÞbt vores Benimar hos Slagelse Camping og outdoor, de tÞrrer problemet af på Benimar der åbenbart ikke vil foretage sig noget. TrÊls.
Vi har nu bestilt montage af en radio af anerkendt fabrikat, hos en erfaren virksomhed, men utroligt nogen vil vÊre bekendt og levere en vogn til nÊsten 1 million med sådan en skodradio.
SÃ
, hvis du er ved at bestille ny vogn, så få lige oplyst hvilken radio de har tÊnkt at stoppe i.
Vi har for nylig kÞbt en nyere campingvogn i Slagelse camping &outdoor. . Det har IKKE vÊret en god oplevelse. Vi kÞbte vogn, nyt fortelt og ny mover, som sÊlger Michael Christensen snakkede varmt for skulle vÊre den elektriske. FÃ¥r at vide at der kan gÃ¥ op til 14 dage fÞr den er klar - fair nok. Da de 14 dage er gÃ¥et, uden at have hÞrt en lyd, ringer vi selv for at hÞre, hvor langt de er. Michael Christensen lover at finde ud af det og ringe tilbage - det gjorde han sÃ¥ aldrig! Vi ringer igen 4 dage senere og hende vi snakker med der, kan se at den stÃ¥r til at blive fÊrdig til levering om 4 dage (hvilket vi tÊnker han lige sÃ¥ let ku ha slÃ¥et op pÃ¥ pcâen som hun). Da vi sÃ¥ endelig kunne hente vores vogn (efter at have rykket endnu engang) viser det sig at de har monteret en manuel mover for nu er det pludselig en meget bedre lÞsning (og billigere) en den elektriske som han snakkede sÃ¥ varmt for. Da vi kommer hjem og pakker vores helt nye fortelt ud, ser vi at han har givet os stÃ¥lstÊnger i stedet for de letvÊgtsstÊnger vi havde bestilt - da vi ringer, siger han at det havde han ikke noteret nogen steder. SÃ¥ det er jo ord mod ord.
EfterfÞlgende finder vi ud af at listen til gaskassen ikke er tÊt og ringer igen og han lover at finde ud af noget og ringe tilbage - det er så ikke sket endnu, derfor har vi opgivet den totalt manglende service og handlet ny liste andet sted. Det er sgu ikke i orden.
Er nybegynder med at vandre og kan kin sige godt om behandlingen hos dem.. Ida har leveret en super service til sÃ¥dan en nybegynder som mig.. Rigtig lÊkkert Pinewood tÞj at gÃ¥ i, samt nu ogsÃ¥ et par rigtig gode vandrestÞvler med andre indlÊg, pga min udfordrende fÞdder.. Allerede fÞrste tur med stÞvler, er noget helt andet, og ikke nÊr sÃ¥ âtrÊt og Þmâ i fÞdderne..
BLIV VÃK, BLIV VÃK, BLIV VÃK.
Mere nÞjagtigt kan det ikke siges.
Der er ingen service dette sted.
KÞber du vogn her er det på eget ansvar, er der problemer vil de ikke hjÊlpe. Du skal selv rette henvendelse til importÞr, da sÊlger fraskriver sig ethvert ansvar. De er ubehÞvlede og ligeglade med dig som kunde.
Brugte desvÊrre deres vÊrksted til udskiftning af tagluge. 3500kr i arbejdslÞn... De måtte save lugen ud, da den jo sad fast. Da jeg spurgte om de havde savet i vognen, sagde de nej, det er bare noget vi siger.?
Da jeg kommenterede på regningen var svaret. "nå så ser vi jo nok ikke din vogn her igen, Hva".
Hovedrystende...
Kender desvÊrre mange der er blevet snydt af stedet her..
Bliv vÊk... Nu er i advaret...
Vi kÞbte i sommeren 2020 en nyere Hobby 560 og fik en meget fin pris for vores Êldre Hobby 495. Vi fik en meget venlig og super behandling og aftalt leveringstidspunkt blev overholdt. Har kun positivt at fortÊlle og forhandleren.
RInge service:(
KÞbte 2 ting der begge var i stykker da vi pakkede dem op ved hjemkomst.
RIngede straks og blev lovet at efter 5 dage var der nyt bord til mig. KÞrte 40 km. til butikken for at få at vide at det var i restordre og de ikke lige har haft tid til at ringe til mig. De havde et andet bord der var 100 kr. dyre, men de ville ikke bare bytte da det jo kostede det mere. Men de kunne sende det andet bord når de fik det hjem (koster 75 kr at sende) Magen til ringe service skal man lede lÊnge efter jeg har brugt 1,5 time og kÞrt 80 km. og så vil de ikke Êde 100 kr.
KÞbte et par deerhunter bukser.. fortrÞd dagen efter, men havde smidt bonnen ud. Tog der op og byttede så til et par pinewood bukser.. super service, ingen problemer med ombytning og hjÊlpsom og venligt personale.
Vedr, deres ellers fine outdoor butik.
fin service, men det er ikke muligtšat ombytte et tilgodebevis
til kontanter, såfremt man ikke finder noget man kan bruge, ved de ikke er forpligtet til det ifÞlge kÞbeloven, men det ville vÊre god service at gÞre det.
SÃ¥ det bliver ikke gaver derfra, mine jagtvenner, bliver beriget med
Mvh Bruno
Total ansvarsfraskrivelse ved comminsionssalg, efter 12 måneder henter vi vogn, beskidt og lign, den er fra 2018, altså en hel ny. Ejer giver en tidligere medarbejdere skylden for de ting der nu mangler, kabel,cover til trÊkstang, trappestige (havde kÞbt en ny og vi måtte tage til takke med en gammel brugt), der er pletter på sÊde i vogn, de påstår den står låst, har ved flere lejligheder vÊret der oppe og den var ulåst, kunne gå op i den.
JEG KAN OG VIL IKKE ANBEFALE Slagelse Camping og Outdoor til nogen, og som jeg kan lÊse, det er der vist mange der ikke vil.
er meget imÞdekommende i telefon og i forretning men det kniber meget med at de overholde deres egne aftale, man skal selv gÞre en stor indsats for at få det til at kÞrer.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã