Slagelse Camping & Outdoor Center レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Det er ikke andet end sure damer der sidder og besvarer de telefoner. Det er sÞrme underligt at man vil ÞdelÊgge sin forretning og ikke sikre sig at sine kunder fÃ¥r en god oplevelse bÃ¥de ved henve... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har netop afsluttet mit fÞrste servicebesÞg hos Slagelse Camping & outdoor center. Det har vÊret en rigtig positiv og rar oplevelse, med mange smilene og rare mennesker som alle var meget hjÊ... もっず芋る

Vi sender de varmeste anbefalinger til verdens bedste campingbutik. Du bliver altid mÞdt med et smil og fÃ¥r en vanvittig god service. En sÊrlig stor tak til Karina der hjalp os da vi i leverede no... もっず芋る

Hvis du Þnsker, at Slagelse Camping skal lave din campingvogn efter, som vores, en forsikringsskade pÃ¥ markise, mindre hul i taget og 2 buler, skal du have en god portion tÃ¥lmodighed. Campingvognen... もっず芋る

䌁業情報

1. キャンプ甚品店

圓該䌁業による蚘述

Stor butik og udstilling med campingvogne, autocampere, telte samt diverse udstyr til camping og outdoor. Derudover har vi professionelt vÊrksted der kan klare alle former for service og skader på alle mÊrker af campingvogne og autocampere.

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 8ä»¶

レビュヌを曞く

Kompetencebaseret fakturering

Rettede skriftlig henvendelse til Slagelse Camping & Outdoor Center for kompetencebaseret assistance og tilbud på indkÞb af materialer til nyt vindue i campingvognen.

Modtog tilbud i den dyre ende, men valgte at afgive ordre mod skriftligt tilsagn om levering inden for 14 dage grundet planlagt rejseaktivitet.

Måtte rykke for leverancen efter 14 dage, og endte med selv at måtte afhente efter 3 uger, da Slagelse Camping ikke ville foranledige direkte forsendelse fra egen leverandÞr, trods denne angiveligt havde part i forsinkelsen.

Ved personlig afhentning af klarmeldt leverance i Slagelse kunne konstateres, at vinduesvriderne manglede (måtte mod merpris kÞbe et ringere produkt fra butikken), vindueshÊngsel var bÞjet (blev forsÞgt tilrettet af vÊrkstedet), vinduesudskyder og karmbeslag var leveret og faktureret i dobbelt antal.

Sidst men ikke mindst blev gummilisten konstateret forkert til det leverede vindue, hvorfor der igen blev pålagt ekstraordinÊre omkostninger til egenhÊndigt indkÞb af korrekt liste ved anden lagerfÞrende forhandler.

En skriftlig reklamation til ejeren af Slagelse Camping & Outdoor Center med kopi til personalet involveret i handlen foranlediger 4 dage efter et vredt opkald fra ejeren og et tilsagn om kreditering af forkerte materialer ved returnering.

Trods et noget påfaldende hÊndelsesforlÞb og ufrivilligt pålagte omkostninger til brÊndstof, broafgifter mm, var der ikke så meget som skyggen af beklagelse hverken fra ejeren eller personalet ifbm returnering.

Taget i betragtning at udgangspunktet var et kompetence-baseret tilbud i den dyre ende med leveringsgaranti, kan jeg på ingen måde anbefale andre at handle ved Slagelse Camping & Outdoor Center.

Det eneste der stort set er lykkedes Slagelse Camping & Outdoor Center og det tilmed med en nidkÊrhed, der er blottet for enhver form for ejerskab, ansvar og service, var faktureringen.

2018幎5月23日
自発的なレビュヌ

ForlÞb vedr. kommissionssalg af Adria campingvogn

Nedenstående forlÞb er til information og til eftertanke for de, der Þnsker at handle med Slagelse Camping & Outdoor.

I februar 2015 har vi indgået aftale om kommissionssalg af vores campingvogn med Slagelse Camping & Outdoor.
Ved aflevering af vognen foreslår vi, at de foretager en fugt og gas test, så vi er sikre på at vognen er i orden for en eventuel kÞber.
Slagelse Camping & Outdoor foretager umiddelbart efter en gennemgribende gennemgang af vognen, da de skal kunne stille en brugtvognsgaranti overfor kÞber. Ved fugt test konstateres for hÞje vÊrdier ved bagrude. De beskriver overfor os at reparation er nÞdvendig og at vi skal regne med ca. kr. 10.000. Imidlertid modtager vi et halvt år efter en faktura på 2.170,50 (faktura vedlagt) for udbedring af skaden. Fakturaen betaler vi med det samme. Vi går således ud fra at vognen, som vi aldrig selv har oplevet noget fugt i, er i orden og klar til salg.
Den 19. april 2016 meddeler Slagelse Camping & Outdoor at de har modtaget et bud på kr. 100.000, som de Þnsker at gå videre med. Dette bud accepterer vi, og ser frem til at modtage pengene, fratrukket Slagelse Camping & Outdoors salÊr på 15% i alt kr. 85.000.
FÃ¥ dage efter, den 27. april meddeler Slagelse Camping & Outdoor, at de nu har en underskrift pÃ¥ en slutseddel. Imidlertid har de pludselig fundet noget fugt under tagrÊlingen, som de har udbedret for deres egen regning
 ”for at fÃ¥ handlen igennem”.
Efter ca. 1œ uge ringer Slagelse Camping & Outdoor igen til os og meddeler at de må lade handlen gå tilbage, på grund at betydelig fugt i markise-siden (venstre side). De har målt fugt flere steder på over 80% og nogle steder over 90% (hvilket nÊrmest er flydende vand i vÊggen). Vi er noget overrasket, og spÞrger om kÞber vil fortsÊtte med handlen, hvis denne fugt udbedres for vores regning.
Slagelse Camping lover at lave et overslag pÃ¥ reparationen og tale med kÞber
 Men ak, kÞber er selvfÞlgelig skrÊmt vÊk og Slagelse Camping foreslÃ¥r vi prÞver at sÊlge vognen privat. Hertil meddeler vi at vi aldrig ville kunne se en kÞber i Þjnene med mindre jeg forÊrede vognen vÊk.
Vi har aldrig set en slutseddel som dokumentation for at der overhovedet var en kÞber.
Den 19. maj 2016 meddeler Slagelse Camping og Outdoor sÃ¥ at de har opgjort reparationen til at lÞbe op i kr. 50.000. De Þnsker faktisk ikke rigtig at lave vognen, da det vil give en masse ”bÞvl”.
Jeg har naturligvis spurgt Slagelse Camping & Outdoor, hvordan de kunne overse en så omfattende fugt skade ved deres test i februar 2015. Hertil fik jeg ikke nogen kommentar.
Nu stÃ¥r vi sÃ¥ og tÊnker
 kan dette virkelig vÊre rigtigt? Vores vogn er nÊrmest totalskadet og vores forsikring dÊkker ikke fugt..
Nogle af vores tanker er:
• SÃ¥fremt fugten var opdaget ved testen i februar 2015, ville skaden formentlig vÊre vÊsentlig begrÊnset?
• Vi kan ikke sÊlge vognen til andre, uden at skaden er udbedret.
• Har en autoriseret campingforhandler/vÊrksted ikke en forpligtelse til at udfÞre en fugt test pÃ¥ betryggende vis?
• Ville det skade eller hjÊlpe vores sag, at afhente vognen hos Slagelse Camping & Outdoor og sÞge en ”second opinion”?
Fredag den 10. juni 2016 vÊlger vi at kÞre til Slagelse for at hente vognen. Vi laver derfor en aftale Slagelse Camping & Outdoor for at få udleveret vognen kl. 9. Den ansvarlige sÊlger og den ansvarlige for vÊrkstedet går med ud til vognen for at vise os fugten. Vognen virker fin og lugter umiddelbart ikke fugtig eller andet.
Vi spÞrger, om de vil overtage vognen som den er, og selv lave den efter udbedring af fugtskade for kr. 60.000. De kan jo tjene fint på vognen, hvis de afregner intern arbejdslÞn og sÊlger den for kr. 109.000 som den er vÊrd, hvis den er i orden. De indvilliger i at se på det, og lover at komme tilbage til os i uge 25.
Onsdag 22. juni ringer vi selv for at hÞre om status. Slagelse Camping & Outdoor meddeler, at de ikke vil kÞbe vognen og ej heller kan finde en opkÞber der vil overtage den. De tilbyder jeg kan vÊlge en af deres salgsvogne til en vÊrdi af kr. 50.000 i bytte. Dette afviser jeg, da den vil have en vÊrdi for os på max. 30-35.000 ved salg i ren handel. Jeg meddeler derfor at jeg henter vognen den 23. juni. I den forbindelse vil de forberede en faktura som endelig afregning. Det kan jeg ikke forstå, for vi kan jo hente vognen uden beregning idet den ikke er solgt jf. indgået kommisionsaftale.
Imidlertid oplyser Ole JÞrgensen at fakturaen dÊkker deres ”betydelige” rÃ¥dgivning og fugt test i forbindelse med ”salget” som blev annulleret. Fakturaen lyder pÃ¥ kr. 2.450, hvor 50 kr. er fratrukket pga. bortkommet registreringsattest. Jeg betaler fakturaen, da jeg tÊnker jeg ellers ikke kan fÃ¥ udleveret vognen. SÃ¥ kan jeg altid gÞre indsigelse herom efterfÞlgende. Jeg har jo allerede betalt for en fugt test. Iflg. FDM betyder det imidlertid at jeg har accepteret udgiften og ikke kan gÞre indsigelse pga. belÞbets stÞrrelse.

Da jeg mÞder op for at hente vognen forventer jeg sÃ¥ledes at jeg fÃ¥r en ny fugt test udleveret
 men sÃ¥dan en har de ikke lavet!
Jeg kÞrer direkte til PJ Caravan i Roskilde og beder dem foretage en fugt test, da jeg Þnsker en anden vurdering. I mellemtiden sÊtter vi vognen til salg på DBA til en vÊsentligt reduceret pris og sÊlger rent faktisk vognen i lÞbet af 2 dage til en opkÞber i Sverige. Kontant sum kr. 60.000. OpkÞber vil gerne have den nye fugt test fra PJ så de kan se, hvor de skal udbedre fugt.
Da resultatet af fugt testen kommer fra PJ viser det sig at fugten er ”reduceret” til 25-45% pÃ¥ de omrÃ¥der, hvor Slagelse mente at der var over 90% fugt. BetÊnkeligt?
Jeg har betalt 746,93 til PJ for denne fugttest.
KÞber henter vognen den 11. juli fra PJ efter, at have fået nÞgler og den nye registreringsattest (som kostede kr. 100 at rekvirere fra SKAT). Her opdager kÞber så, at forteltet ikke ligger i magasinet, hvor det ved aflevering til Slagelse Camping og Outdoor var placeret???
Efter flere telefoniske forsÞg pÃ¥ at kontakte Slagelse Camping og Outdoor Center, fÃ¥r vi endelig oplyst, at de har teltet liggende til afhentning. Da kÞber for lÊngst er kÞrt til Sverige med vognen, beder vi dem sende det til Sverige, hvilket de i fÞrste omgang indvilliger i. Imidlertid modtager vi sÃ¥ 2 dage senere en besked fra Slagelse Camping & Outdoor, om at de vil levere teltet til vores privat adresse, da de ikke mener skylden udelukkende er deres. SÃ¥ kan vi selv bekoste afsendelse til Sverige. Dette til trods for, at de aldrig har orienteret os om at teltet var fjernet for vognen, og vi har endda varslet afhentning af vognen dagen fÞr, hvor havde god tid til at forberede faktura, men teltet?
det kunne de ikke nÃ¥ at lÊgge i vognen!
For os virker dette forlÞb helt uforstÃ¥eligt. Slagelse svarer sjÊldent tilbage pÃ¥ en e-mail ej heller ringer de tilbage indenfor rimelig tid. BemÊrkelsesvÊrdigt at de kan drive en forretning, nÃ¥r de behandler kunder sÃ¥dan. Eller mÃ¥ske er det kun os de har behandlet pÃ¥ den mÃ¥de
Vi kan ikke anbefale Slagelse camping & Outdoor til nogen efter denne oplevelse. Ej heller Þnsker vi selv at vÊre kunder hos dem en anden gang. Vi må finde vores nye campingvogn et andet sted.

2016幎7月15日
自発的なレビュヌ