Vi har kÞbt en rigtig dejlig vin fra det tyske Vinland reinhessen halbtrocken en fantastisk vin. Den var let at bestille og leveringen var ok
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dette er absolut den bedste vinhandler. Ud over et godt udvalg / er firmaet ogsÃ¥ etisk funderet. Det glÊder mig usigeligt at firmaet har fjernet deres vine fra de besatte palÊstinensiske omrÃ¥der. KÊmp... ãã£ãšèŠã
Bedre sent end aldrig med en anmeldelse ð€ Bestilte vin fra Slagelse Vinkompagni for nogle mÃ¥neder siden efterhÃ¥nden ð€ fik vinen leveret efter nogle dage og det var en sÞd rar leverandÞr der kom med... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeres mÃ¥de at hÃ¥ndtere kunden der skrev en anmeldelse om at âdette firma sÊlge Israelske vineâ. Det skal I have kÊmpe ros for, for I vÊlger at lytte og faktisk fjerne alt Israelisk vin. Dejligt i ikke... ãã£ãšèŠã
Slagelse VinKompagni ApS blev etableret i 2002, med et ganske enkelt idegrundlag. Direkte import af vin fra fÞrende og små vinproducenter, og dermed direkte salg uden fordyrende mellemled, til bevidste kunder - private, detail kunder såvel som erhvervskunder. Vi tilbyder et bredt udvalg af vine fra hele verden, hvilket giver en oplevelse af mangfoldighed.
Middelfartvej 2, 4200, Slagelse, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 66ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç

Slagelse Vinkompagni ããã®åç
Gode tilbud samt gode vine der er hurtig forsendelse af online kÞb eller selv afhentning af kÞbte online vine m.m.

Slagelse Vinkompagni ããã®åç
Alt ok hurtig levering og varen svarer til beskrivelsen

Slagelse Vinkompagni ããã®åç
Hurtig levering og meget nem og overskuelig hjemmeside

Slagelse Vinkompagni ããã®åç
- som altid... let bestilling og betaling, hurtig levering, rigtig god vin - min absolutte favorit.

Slagelse Vinkompagni ããã®åç
Synes ikke det er professionelt at jeg selv skal pakke kaserner når jeg har kÞbt smags kasser til mine medarbejdere og der mangler info i kassen om hvad de forskellige vine kan bruges til

Slagelse Vinkompagni ããã®åç
God info omkring vinene og ikke mindst Êrlighed. SÊtter stor pris på den gode vejledning og anbefalingerne.

Slagelse Vinkompagni ããã®åç
Dejligt vinhus. Både medarbejdere og ejere er altid flinke til at tage sig tid til at hjÊlpe. Den sidste stjerne mangler, fordi priserne ikke altid er de laveste.

Slagelse Vinkompagni ããã®åç
Det startede med en meget positiv telefonsamtale og
endte med en hurtig levering nÊste dag.
Super god oplevelse!