Slagelse Vinkompagni レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har kÞbt en rigtig dejlig vin fra det tyske Vinland reinhessen halbtrocken en fantastisk vin. Den var let at bestille og leveringen var ok

Bedre sent end aldrig med en anmeldelse 🀭 Bestilte vin fra Slagelse Vinkompagni for nogle mÃ¥neder siden efterhÃ¥nden 🀗 fik vinen leveret efter nogle dage og det var en sÞd rar leverandÞr der kom med... もっず芋る

䌁業が回答したした

Dette er absolut den bedste vinhandler. Ud over et godt udvalg / er firmaet ogsÃ¥ etisk funderet. Det glÊder mig usigeligt at firmaet har fjernet deres vine fra de besatte palÊstinensiske omrÃ¥der. KÊmp... もっず芋る

Dejlige vine. Hvid og Rose uden at pigerne får hovedpine. LÊkker kraftig RÞdvin. Hurtig levering og ved dÞren hvis jeg ikke var hjemme. Så i hÞrer snart fra mig igen. Hilsen Birgit

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ワむン専門店

圓該䌁業による蚘述

Slagelse VinKompagni ApS blev etableret i 2002, med et ganske enkelt idegrundlag. Direkte import af vin fra fÞrende og små vinproducenter, og dermed direkte salg uden fordyrende mellemled, til bevidste kunder - private, detail kunder såvel som erhvervskunder. Vi tilbyder et bredt udvalg af vine fra hele verden, hvilket giver en oplevelse af mangfoldighed.

優良

Alt spillede

Alt spillede. Kan kun anbefales

2025幎6月27日

Slagelse Vinkompagni からの回答

Tusind tak, SÞren! Det er dejligt at hÞre, at alt spillede, og vi sÊtter stor pris på din anbefaling. Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen snart!

ok oplevelse

2025幎6月25日

Slagelse Vinkompagni からの回答

Tusind tak for de 5 stjerner, Henry! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os, og håber at se dig igen nÊste gang, du skal have vin.

Slagelse Vinkompagni

God vin og hurtig levering

2025幎6月2日

Slagelse Vinkompagni からの回答

Tusind tak for de 5 stjerner, Hans! Det glÊder os, at du er tilfreds med bÃ¥de vinen og den hurtige levering – vi hÃ¥ber, du nyder hver eneste drÃ¥be.

God hjemmeside

2025幎5月31日

Slagelse Vinkompagni からの回答

Tusind tak for de 5 stjerner, JÞrgen! Vi er glade for, at du synes godt om vores hjemmeside – det betyder meget for os. Vi hÃ¥ber, du ogsÃ¥ er tilfreds med vinen og ser frem til at byde dig velkommen igen!

Slagelse Vinkompagni

Nemt at kÞbe pÃ¥ site og gode

Nemt at kÞbe på site og gode leveringsinfo

2025幎5月28日

Slagelse Vinkompagni からの回答

Tusind tak for de 5 stjerner, Gitte! Vi er glade for, at du oplevede en nem kÞbsproces og god information omkring leveringen – prÊcis sÃ¥dan skal det vÊre! Vi glÊder os til at sende vin din vej igen snart.

Gode vine

Gode vine, hurtig levering

2025幎6月2日

Slagelse Vinkompagni からの回答

Tusind tak for de 5 stjerner, JÞrgen! Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med både vinene og den hurtige levering. Vi ser frem til at handle med dig igen snart!

Prisen og hurtigt levering

God vin til billige penge

2025幎5月30日

Slagelse Vinkompagni からの回答

Tusind tak for de 5 stjerner, Michael! Det glÊder os, at du er tilfreds med bÃ¥de prisen, den hurtige levering – og ikke mindst vinen. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din ros og ser frem til at sende flere gode flasker din vej!

Slagelse Vinkompagni

Var noget skeptisk ved at bestille vin

Var noget skeptisk ved at bestille vin over nettet , men det er gjort slemt til skamme . Mere end perfekt service hele vejen. Grunden til mit 2 kÞb her , der er den rÞdvin jeg kan lide til den rigtige pris. Klart anbefales ..

2025幎4月25日

KÊre Sten,
Tusind tak for din flotte og Êrlige anmeldelse! Vi er glade for at have gjort din skepsis til skamme – og endnu mere glade for, at du fandt din favoritvin til den rigtige pris. Det betyder meget for os, at du vender tilbage, og vi hÃ¥ber at levere mange flere gode vinoplevelser fremover. Tak for anbefalingen!

Slagelse Vinkompagni

Dejlig vin til en god pris.

2025幎4月4日

Slagelse Vinkompagni からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at du synes om vinen – og til en god pris endda! Vi håber, du får mange gode vinoplevelser fremover.

Som forventet- godt

Som forventet- godt

2025幎4月4日

Slagelse Vinkompagni からの回答

Tusind tak for jeres anmeldelse. Det glÊder os, at alt var som forventet – det er lige prÊcis den oplevelse, vi strÊber efter at give.

Blev levet fin

Blev levet fin, og de kontakted mig da en flaske havde og fortalte hvad i stede leverede

2025幎4月2日

Slagelse Vinkompagni からの回答

Tusind tak for de 5 stjerner, Christina! Det glÊder os, at leveringen gik fint, og at du oplevede god kommunikation i forbindelse med udskiftningen af flasken. Vi gÞr altid vores bedste for at holde vores kunder informeret og tilfredse – sÃ¥ det betyder meget at hÞre, at det blev vÊrdsat.

Nem hjemmeside

Nem hjemmeside - hurtig levering - gode priser

2025幎3月31日

Hej Sonja,

Tusinde tak for at tage dig tid til at lave denne her anmeldelse og tak for de 5 stjerner. Det sÊtter vi stor pris på.
Dejligt at hÞrer at hjemmesiden er nem og du synes om vores lave priser.
Vi håber at må sende til dig en anden god gang.

Gode vine

Gode vine. hurtig levering.

Hej JÞrgen,

Tusinde tak for din anmeldelse. Det sÊtter vi stor pris på. Vi håber og glÊder os til at sende mere god vin din vej.

Slagelse Vinkompagni

Jeg elsker at handle hos Slagelse

Jeg elsker at handle hos Slagelse Vinkompagni 🍷5 stjerner herfra og en kÊmpe anbefaling

Hej Jannik,

Tusinde tak for din sÞde besked. Det sÊtter vi virkelig stor pris på! Vi glÊder os til at servicere dig igen en anden god gang.

Det var helt perfekt

Det var helt perfekt, min vin blev leveret rigtig hurtigt.

2025幎2月24日

Slagelse Vinkompagni からの回答

Tusind tak for de 5 stjerner, Martin! Det glÊder os at hÞre, at alt var helt perfekt, og at din vin blev leveret hurtigt. Vi håber, du nyder den, og vi står klar til at hjÊlpe igen nÊste gang.

Dejlig dag til dig.

Hurtige og godt prissat

KÊre Peter,

Tusinde tak for de anmeldelsen. Det sÊtter vi pris på!
Dejligt at hÞre at vinen kom hurtigt.

Rigtig god dag til dig.

Hurtig levering👍

KÊre Erik Bo,

Tusinde tak for de 5 stjerner og anmeldelse. Det er vi glade for.
Vi glÊder os til at sende mere til dig en anden god gang.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。