4.1

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち5の評価

Alles top

Goede afspraken vantevoren gemaakt over namaken autosleutel op locatie. Andere bedrijven maken ermee reclame maar vinden gauw de afstand te ver, heb je dus niets aan!
Afspraak kon bij Sleutelmobiel al volgende dag. Keurig op tijd, met 1/2 uur had ik nieuwe reservesleutel. Pinnen ter plaatse was mogelijk. Ik beveel dit bedrijf aan.

2026年9月22日
5つ星のうち5の評価

Sem is circa 2 uur bezig geweest om een…

Sem is circa 2 uur bezig geweest om een nieuwe sleutel voor mijn Ford Fiesta uit de VS te maken. Ik had geen sleutel meer en de Ford dealer kon mij niet helpen zeiden ze. Sem heeft mbv een lockpick een nieuwe sleutel gemaakt die hij vervolgens met de pc heeft ingeleerd. Echt top! Zeker ook om hem aan het werk gezien te hebben. Een echt vakman!!! Ik zou hem iedereen aanraden!

2026年8月14日
5つ星のうち2の評価

ZEER SLECHT BEDRIJF

Contact opgenomen omdat mijn afstandsbediening van mijn auto kapot was.
Dezelfde avond zou er iemand komen, vervolgens kwam er een ander bedrijf die door Sleutelmobiel gestuurd was.
Aangezien beide afstandsbedieningen kapot waren wilde ik 2 nieuwe.
Er werden 2 nieuwe sleutels gemaakt(terwijl de oude sleutels nog goed waren) en 2 nieuwe afstandsbedieningen.
De oude sleutels hadden gewoon gebruikt kunnen worden.
De afstandsbedieningen moesten opnieuw geprogrammeerd worden, na controle bleek er maar 1 te werken.
Volgens de monteur moest ik zodra het niet meer regende even de accu loskoppelen, daarna zou de niet werkende afstandsbediening herkend worden door de auto.
Ik moest € 325,49 afrekenen bij de monteur.

Nou had ik op een gegeven moment de accu losgekoppeld zoals de monteur gezegd had.
Maar helaas de 2e afstandsbediening werd niet geactiveerd.
Dus ik contact opgenomen met de monteur en met Sleutelmobiel.
De monteur heeft tot op de dag van vandaag niet gereageerd en Sleutelmobiel zegt dat ik de kwestie met de monteur moet opnemen(maarja die reageert niet)
Vervolgens Sleutelmobiel gevraagd of hij contact met de Monteur kunnen opnemen.
Vervolgens ook aangegeven dat ik nu al diverse keren heb geprobeerd om contact te krijgen, en dat ik het netjes opgelost wil hebben
(Heb extra betaald voor de 2e sleutel met afstandsbediening) maar dat ik er aan dacht om contact met mijn rechtsbijstand op te nemen.

Nou toen draaide Sleutelmobiel ineens als een blad aan de boom om, werd gelijk afgekapt en werd gezegd dat ik het maar moest bekijken.

Dus NOOIT meer dat ik gebruik maak van Sleutelmobiel en zou ze ook bij niemand aanraden.
Dat je zo omgaat met een klant terwijl er door de monteur die hun hebben gestuurd iets fout is gegaan.

Een AFRADER dit bedrijf

2026年6月9日
5つ星のうち1の評価

Onbetrouwbaar bedrijf

We hebben door dit bedrijf een sleutel laten maken. Deze functioneert niet, ze drukken ons weg als we bellen en laten niks meer van zich horen. Zo onbetrouwbaar als het maar zijn kan. Dus ga niet in zee met deze club

2026年7月20日

レビューの対象になっている企業の方へ