Jeg har reist med Slopetrotter mange ganger. Første gang i 2015 og siden hvert år. Har vært på Skisafari, Soloreiser og vanlige pakketurer. Alltid like godt organisert og hyggelige guider. Nå sist v... もっと見る
企業が回答しました
Netop kommet hjem fra Cervinia hvor vi boede på hotel Cime Bianche med 1/2 pension. Vi har været i Cervinia 2 gange før på andre hoteller, så vi så frem til dejlig italiensk mad. MEN vi var svært skuf... もっと見る
企業が回答しました
Nem og overskuelig bestilling og rejse. Der var sørget for alt. Indkvarteringen levede op til forventningerne, og guiderne var hurtige til at hjælpe, når der var brug for det - de var også gode til at... もっと見る
企業が回答しました
Var på ski i Canazei i Italien med Slopetrotter med fly, hotel og transport fra lufthavn. Alt fungerede problemfrit med let adgang til guider og råd via chat funktion på mobil. Super god oplevelse og... もっと見る
企業が回答しました
Ifølge os er skiløb en af livets store fornøjelser, og derfor tilbyder vi markedets billigste skiferier. Vores mission er nemlig, at så mange som muligt skal opleve skiløbet i Alperne!
Nørre Voldgade 90, 1358, København, デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
God og ordentlig betjening og stort engagement
Utrolig hjælpsomt personale, både ved bestilling såvel som på rejsen!
En god kør selv ferie til Schladming med en frisk og vidende guide
til at hjælpe os da der blev brug for det.
Super tur til Livigno i uge 9...alt var som lovet, og god kontakt fra holdet i Livigno under hele opholdet!
Vi havde en rigtig dejlig tur til Canazei.
Alt fungerede perfekt, vi var i telefonisk med kontakt med Slopetrotter inden reservation og fik god hjælp.
Et par dage inden afrejse fik vi et opkald fra en af guiderne, der bare lige ville sige at vejret og sneen var super og at de glædede sig til at se os- en lille detalje, der bare gør en kæmpe forskel.
Helt sikkert ikke sidste gang vi rejser med Slopetrotter!
Top professionel personlig service udenfor som på pisterne. Rejs med dem.
Jeg er virkelig skuffet over Slopetrotter. I Livignio var guider gode og observante, men den anden vigtige del af skituren (deres lejlligheder) havde de ikke saa godt styr paa.
Efter vores tur fik vi pludselig en ekstraregning, som de blot gik ind og trak fra mit kort uden min godkendelse. De paastod at vi havde oedelagt en skabslaage i lejlighed men kunne ikke dokumentere dette.

Slopetrotter からの回答
Elendig indkvartering - boede med mug og skimmelsvamp
vi har rejst to gange med Slopetrotter og begge gange har vi oplevet elendig indkvartering.
første gang boede vi et akut etableret personalerum/skikælder - i år boede vi med SKIMMELSVAMP og mug og det er sgu ikke ok ( vi var i dialog med hotellet og Slopetrotter fra første dag om dette - og INTET blev ændret udover at rengøringen malede skimmelsvamp hastigt over men det stank stadig af råd og mug
- flere af os oplevede påvirkning af helbred på baggrund af dette.
det gav samlet en virkeligt trist samlet oplevelse. - ÆV!
jeg må på baggrund af dette advare mod Slopetrotter
Slopetrotter er super fede at rejse med.
- guider i topform
- fint program med turer
- dog mangler indkvarteringen lige lidt. Slidt lejlighed med mangelfuldt inventar MEN det skal ikke afholde mig fra at rejse med jer igen :)
Vi har brugt Slopetrotter før og som aldrid, så kan vi kun give Slopetrotter de bedste anbefalinger. Som en særlig bemærkning, så kan siges at vores guide var særdeles god, hjælpsom og venlig. Tak for en dejlig oplevelse.
Var for 6 eller 7 gang med Slopetrotter i egne bil til Zell AM See, og som altid var der ingen problemer, det var så nok også 5 gang vi var i Zell Am See, vi fik de henvendelser som vi forventede fra guiderne, som følge af vores mange rejser til lige netop Zell Am See kender vi området og byen rigtigt godt, vi havde bare en fantastisk oplevelse i forbindelse med skiferien.Vi kan trygt anbefale slopetrotter og Zell Am See som ski destination.
God service på både mail og telefon samt hjælpsomme guider der altid stod til rådighed.
Dog er der forkerte informationer omkring distancen til liftene fra lejligheden. På Slopetrotters hjemmeside stod der 350 meter, men det var nærmere 900 meter, så vi blev skuffede da vi skulle trave hjem fra afterski.
Dejlig oplevelse og rigtig god service af guider.
Behagelige at være sammen med.
God info, fra køb til slut.
Vil benytte dem næste gang igen
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。