Slopetrotter レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har reist med Slopetrotter mange ganger. FÞrste gang i 2015 og siden hvert Ã¥r. Har vÊrt pÃ¥ Skisafari, Soloreiser og vanlige pakketurer. Alltid like godt organisert og hyggelige guider. NÃ¥ sist v... もっず芋る

䌁業が回答したした

Netop kommet hjem fra Cervinia hvor vi boede pÃ¥ hotel Cime Bianche med 1/2 pension. Vi har vÊret i Cervinia 2 gange fÞr pÃ¥ andre hoteller, sÃ¥ vi sÃ¥ frem til dejlig italiensk mad. MEN vi var svÊrt skuf... もっず芋る

䌁業が回答したした

Nem og overskuelig bestilling og rejse. Der var sÞrget for alt. Indkvarteringen levede op til forventningerne, og guiderne var hurtige til at hjÊlpe, nÃ¥r der var brug for det - de var ogsÃ¥ gode til at... もっず芋る

䌁業が回答したした

Var pÃ¥ ski i Canazei i Italien med Slopetrotter med fly, hotel og transport fra lufthavn. Alt fungerede problemfrit med let adgang til guider og rÃ¥d via chat funktion pÃ¥ mobil. Super god oplevelse og... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行代理店
  2. スキヌ䌑暇

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

IfÞlge os er skilÞb en af livets store fornÞjelser, og derfor tilbyder vi markedets billigste skiferier. Vores mission er nemlig, at så mange som muligt skal opleve skilÞbet i Alperne!

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

God ferie i Saalbach

Vi oplevede god kommunikation omkring booking. Guiden ringede inden turen. God service. Perfekt placeret Hotel i Saalbach.

2020幎1月15日

Hej Jens,

Tusind tak for de fine ord! Vi er glade for, at du havde en god skiferie med os til Saalbach - og vi håber, vi ses igen på pisterne.

Slopetrotter // Line

Hej,

Hej,
Vi bookede 2 personer via Slopetrotter's hjemmeside en tur til Canazei, valgte og accepterede pris og hotel ud fra beskrivelsen Hotel Dolomiti. Bestilte et vÊrelse med ekstra opredning, MEN da vi ankommer anvises vi et "kammer" uden ekstra opredning lige ved natbaren. En lidt trÊls trick om vi nu kunne nÞjes, dog fik vi fat i guiderne og blev flyttet til 3. sal i en noget slidt vÊrelse med udsigt til natbarens udgang. Skal man have ro til nattesÞvnen, så fås det ikke ud til gården, larmen fra natbaren er hÞj og bliver ved langt ud på natten. Ring til Slopetrotter og afklar Þnske til vÊrelse inden i bestiller, de dårligste finde ikke på hotellets hjemmeside. Den positive side, fly, transfer og maden på hotellet fungerede og rigtig fint - mad nok morgen og aften. Hvis vi bestille igen, så skal vÊrelsesÞnske afklares inden, en go nattesÞvn har en betydning for en go skidag.
Konklusion: Det med vÊrelser kan I gÞre bedre
Hilsen SÞren

2020幎1月14日

Hej SÞren,

Velkommen hjem! Vi håber, at du har haft en god skiferie til Canazei og nydt dagene på pisten.

Jeg ved, at du har talt med vores Sales Manager, Henrik, og I er blevet enige om en kompensation i forbindelse med denne rejse.

Vi glÊder os til at se dig i Alperne igen!

PÃ¥ vegne af Slopetrotter // Line

Very Much value for money

Very Much value for money. Excellent ski guides on location, kind fast Nice.

2020幎1月10日

Slopetrotter からの回答

Thank you for the review! We hope to see you on the slopes again.

Best regards team Slopetrotter

KÞb og betal en ting. Få noget andet.

KÞb og betal en ting. Få noget andet.
Bestilte og forudbetalte i god tid. To dage inden afrejse får jeg at vide at de har besluttet ikke lÊngere at lave pistevisning eller andre arrangementer. I så kunne jeg ligeså godt (og ville hellere) have booket hotel direkte og kÞbt pistekort på stedet.

2019幎12月27日

Hej Torben,

Vi håber, at du har haft en god skiferie trods alt.

Lad os vÊre Êrlige: Vi kunne ikke gennemfÞre den tiltÊnkte service under din skiferie, fordi du var den eneste gÊst på destinationen. Dette informerede vi dig også om inden afrejse, men derfor er det naturligvis beklageligt.

Såfremt du Þnsker at tale med os, er du velkommen til at kontakte os på 70 225 285.

Line // Slopetrotter

Vi rejser i år for 6 gang med

Vi rejser i år for 6 gang med Slopetrotter, og er meget tilfredse. Vi har vÊret i Bad Gastein, Zillertal, Wagrain, Canazei og nu Livigno.

2019幎11月6日

Hej Henrik,

Tusind tak for de fine ord - vi glÊder os til at se dig igen i år på pisten!

Du kan godt glÊde dig til Livigno. Et fantastisk skiomrÃ¥de. ⛷

Slopetrotter // Line

Danmarks bedste ski rejse

De er fantastiske ... vi rejser nu til vinter 4 gang pÃ¥ ski syd pÃ¥ og vi rejser kun med slopetrotter 🀗🀗🀗

2019幎10月3日

Hej Ditte Marie,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Vi glÊder os rigtig meget til at se dig i Alperne igen.

Slopetrotter / Line

Vi har rejst med SlopeTrotter 6 gange og gÞr det igen. Super service både når man bestiller og når man er på ferie.

2019幎3月23日

Hej Mariann,

Vi glÊder os allerede til den 7. skiferie med os - og vi er meget glade og ydmyge over, at I så mange gang har valgt at rejse med os.

Tusind tak for de fine ord!

Vi ses på pisterne igen.

Intet negativt at sige

Intet negativt at sige. Rigtig god service og information fra Slopetrotter.
Mindst én af nÊste års 3 skiferier bliver også gennem Slopetrotter.

2019幎3月17日

Hej Daniel,

Tak for de fine ord! Vi glÊder os til at se dig i Alperne nÊste år igen - og ta' endelig fat I os, hvis vi skal hjÊlpe med at få styr på skiferien.

Mvh Slopetrotter Skitours

God service hele vejen igennem

God service hele vejen igennem. Stor fleksibilitet i forhold til at deltagere fra vores rejse ankom både fra Billund og Kastrup. Meget venlig betjening både ved booking og på destinationen.

2019幎3月15日

Hej Jesper,

Vi er glade for at hÞre, at du havde en god skiferie med os fra start til slut.

Slopetrotter kan varmt anbefales

Ikke fÞrste gang vi rejste med Slopetrotter. Og heller ikke sidste. :)

Unge mennesker som guider i Passo Tonale.
Men det kunne man ikke mÊrke. Yderste professionelle, sÞde og imÞdekommende, hjÊlpsomme og holder hvad de lover.

Slopetrotter kan varmt anbefales

2019幎3月15日

Hej Thomas,

TUSIND TAK! Din anmeldelse varmer virkelig - og vi skal nok dele den med hele guideteamet i Passo Tonale.

Vi glÊder os til at se dig på pisterne igen.

Mvh Slopetrotter Skitours

Super service til en god pris.

Super service. Slopetrotter fandt det som vi Þnskede, på trods af vores "strenge" krav og til en god pris. Under hele forlÞbet har Frederik kontaktet os 2-3 gange om der var noget vi var i tvivl om eller om der var yderligere som der kunne gÞres. Ugen fÞr blev vi kontaktet af guiden fra destinationen, som spurgte indtil os og om der var nogle spÞrgsmål.16 timer inden vores ankomst beslutter vi os for en ekstra skidag, som blev klaret over telefonen og liftkortene var klar da vi ankom om morgenen. Yderst god service under selve turen og hotellet var langt bedre end beskrevet.
Kan klart anbefales.

2019幎3月14日

Hej Mads,

Tak for de meget flotte ord - de varmer både her på kontoret i KÞbenhavn og i Alperne

Mvh Slopetrotter Skitours

De levere bare varen👌👌 alt er super

De levere bare varen👌👌 alt er super godt👍👍 super service både ved bestilling og på rejsen⛷⛷⛷⛷

2019幎3月14日

Hej Marie,

Tusind tak for den fine anmeldelse - den varmer!

Vi håber, vi ses i Alperne igen.

Mvh Slopetrotter Skitours

Vi bookede fly igennem selvskabet

Vi bookede fly igennem selvskabet, og jeg må sige at det hele kÞrte på skinner. God service fra hovedkontor. Både Emma og Matias som er guider er nogle super unge mennesker som var stede hver dag til afterski :-)

Vores transfer var også spot on, tak for en god uge :-)

Bh Bo

2019幎3月9日

Hej Bo,

Tak for de fine ord! Dem er vi glade for - og sender videre til teamet i Alperne.

Vi glÊder os til at se dig på pisterne igen.

Manglende service og kundetekke

Jeg har rejst flittigt med slopetrotters og havde en dejlig ferie i Uge 1, kÊmpe tak til Kate der virkelig ydede en fantastisk service. DesvÊrre overskygges tidligere tiders gode oplevelser af en forfÊrdelig oplevelse i uge 7... vi fik ikke den lejlighed vi var blevet lovet... da vi så gjorde opmÊrksom på fejlen blev vi mÞdt af et arrogant hovedkontor der fÞrst ignorerede os for derefter at bagatelisere og afvise vores klage. Jeg er dybt skuffet og lidt ked af at måtte erklÊre at jeg ikke kommer til at rejse med slopetrotters igen, magen til usympati og manglende kundetekke hos virksomheder med dansk hovedkontor skal man lede lÊnge efter... Þv

Hej Gustav,

FÞrst og fremmest håber vi, at du havde en god skiferie trods den ikke levede op til dine forventinger.

Vi er kede af, at du ikke fÞler, at lejligheden levede op til det forventede. Vi kan sagtens forstå dine frustrationer, når dine forventninger ikke bliver mÞdt ved ankomst til lejligheden. Det er beklageligt.

Vi har talt med jeres guide og ferierådgiver omkring dette. Lejligheden som du og dine medrejsende har fået, er den lejlighed som I har bestilt hjemmefra. Der er en beskrivelse af lejligheden i jeres rejsebevis, og den stemmer overens med indretningen af lejligheden i praksis. De billeder I har fået tilsendt inden afrejse af lejligheden er af hele lejlighedskomplekset, og ikke kun af den enkelte lejlighed. Der er altså flere forskellige lejlighedstyper på billederne, og ikke kun jeres. Vi beklager naturligvis, hvis dette ikke har vÊret tydeligt for jer.

Jeres guide har sendt informationen om jeres dialog på skiferien ind til dem, som tager sig af reklamationssager. Dette betyder ikke, at I har krav på kompensation, men blot at vi vil undersÞge sagen grundigt. Vi er selvfÞlgelig kede af forvirringen, og at I har forstået det som om, at I er berettiget kompensation - dette har hverken vÊret guiden eller nogen andens mening i dialogen med jer.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at beklage jeres oplevelse, og vi håber, at I alligevel havde en dejlig skiferie.

Slopetrotter leverer ikke

Slopetrotter leverer ikke, det, som man kunne forvente. En anden lejlighed end den, man bliver lovet, falske lÞfter omkring kompensationssag, usympatiske mails fra et arrogant hovedkontor er med til at kÞre deres vurdering helt ned til 1 stjerne. Kan slet ikke anbefales..

Hej Oliver,

Mvh Slopetrotter Skitours

Slopetrotter leverede desvÊrre ikke det

Slopetrotter leverede desvÊrre ikke det forventede. Boligen vi kÞbte levede på ingen måde op til de modtagede billeder. Derefter blev vi fÞrst lovet og derefter benÊgtet kompensation efter endt rejse. DesvÊrre et meget Êrgerligt efterspil og de kan ikke anbefales.

Hej Carl,

Ringe

En vellykket tur overskygget af et arrogant hovedkontor, som naturligvis ikke bekymrer sig om deres klienter, så snart pengene er i kassen.

Hej Martin,

Angående din anmeldelse, så har du, som du skriver, allerede vÊret i kontakt med vores hovedkontor om dette. Vi er kede af din opfattelse af hovedkontoret, men det er ikke sådan det forholder sig. Vi bekymrer os meget om vores gÊster, og vi gÞr alt, hvad vi kan, for at alle får en god skiferie i Alperne med os.

Jeres klage er afsluttet på kontoret, men derfor vil vi gerne benytte lejligheden til at beklage jeres oplevelse, og vi håber, at I alligevel havde en dejlig skiferie.

skiferie Canezei uge 6

dejlig at se et godt samarbejde mellem Slobetrotter, Norlander og danski, både ved udfordringer og den daglige pasning af gÊster.

2019幎2月25日

Hej Lene,

Tak for din fine anmeldelse - vi er glade for, du havde en god tur med os til Alperne.