Vi sidder her med en meget underligâŠ
Vi sidder her med en meget underlig smag i munden. Vi har via jeres hjemmeside booket et ophold i Schladming fra den 02-02-2019 til den 09-02-2019 på hotel Tui Blue Pulse, men œ pension og liftkort.
ForlÞb.
Vi sidder en aften og vil booke rejsen, men da jeg ikke lige har mit dankort ved hånden, stopper jeg indbetalingen.
Jeg bliver så efterfÞlgende kontaktet af en person fra Slopetrotter som spÞrg til, om han skal vÊre behjÊlpelig med at gÞre vores reservation fÊrdig, da han kan se at vi ikke er blevet fÊrdig med vores bestilling.
Jeg oplyser ham, at jeg ikke har mine bank oplysninger ved hånden og derfor ikke kan gÞre den fÊrdig. Han tilbyder at gÞre den klar så jeg bare kan indbetale, hvilket vi så aftaler og efterfÞlgende indbetale vi depositum og senere hen det resterende belÞb.
Vi modtager så her i januar den sidste mail fra Slopetrotter, hvor vi så ser, at der stå der ikke er liftkort med rejsen.
Vi ringer herefter til Slopetrotter med vores uforstående observation.
I samtalen oplyser sÊlgeren, at de aldrig sÊlger deres rejser uden liftkort, men netop denne rejse ifÞlge dem Þjensynligt er solgt uden.
Personen vi taler med spÞrger også til om vi ikke har undret os over prisen (11.690,-), til hvilket jeg oplyser, at det har jeg ikke fordi en rejse på deres hjemmeside var på det belÞb, med et flueben inkl. liftkort.
Han oplyser ligeledes, at det undre ham at der ikke er liftkort med i, fordi de aldrig sÊlger uden liftkort, hvilket også kan ses på hjemmesiden, se de vedlagte bilag. Han vil herefter undersÞge sagen med sin chef og vil vende tilbage.
Han vender korttid efter tilbage, og oplyser der ikke er noget at gÞre, rejsen er uden liftkort og en meget lav pris? det jo Slopetrotter selv der har sat prisen.
Vi kontakter efter lidt betÊnkningstid igen Slopetrotter, som igen oplyser, at det er rigtig at lige denne rejsen er uden liftkort, det oplyses også, at den nu tidligere kollega som vi kÞbte rejsen af, har lavet sådanne booking til 5 andre kunder, hvor de heller ikke har fået liftkort.
Han er ikke mere i Slopetrotter, man kan spÞrge hvorfor mon det?
Da jeg i samtalen beder om at tale med en chef, bliver det oplyst at han vil sige det samme og han er en travl mand.
KÊre Slopetrotter, da i er beviste om, at i har haft en medarbejder som laver reservationer der ikke er i overensstemmelse med jeres produkt, er jeg af den overbevisning, at i som selskab har en forpligtigelse til at tage kundernes parti og holde dem skadefri i forhold til hvad der er selskabets normal praksis.
Jeg ved godt, at vi også som kunden har en pligt til at lÊse vores rejsebevis inden vi betaler, men da man samtidig IKKE kan kÞbe en rejse uden liftkort (som i også selv oplyser) og på hjemmesiden IKKE kan fravÊlge denne ydelse, tÊnker jeg ikke over at tjekke dette.
Vi har set efter om datoen er rigtig, samt at det er det hotel vi har booket.
Jeg skal til slut sige, at den salgs medarbejder til har talt med nogle gange var meget venlig og forstående.
2019幎1æ23æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ