Jag har haft Smartare El i 6 mÃ¥nader nu och varje mÃ¥nad har de varit 20 öre dyrare Àn Vattenfall och det rörliga snittpriset. Trodde i min enfald att det skulle bli billigare men det blev tvÀrtom. Har... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Verkligen nöjd med Smartare El, kundservicen Àr snabb, trevlig och alltid hjÀlpsam. De tog sig dessutom tid att skrÀddarsy ett elavtal som passade just mina verksamheter. Priserna har dessutom varit m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag anvÀnde deras tjÀnst för flerbolagsportfölj pÃ¥ elen, och redan efter en mÃ¥nad sÃ¥g jag att det faktiskt lönade sig. NÃ¥got jag inte trodde skulle vara möjligt utan att byta leverantör eller göra st... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hej, Jag skriver hÀr igen pga fick god hjÀlp frÃ¥n Smartareel! Efter att ha pratat med Henrik har allt Àndrats och löst. Jag har Àven erhÃ¥llit ett erbjudande som innebÀr en sÀnkning av mi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi Àr ett elbolag med en stor passion. Vårt mål Àr att vara företaget som symboliserar trygghet och enkelhet, samtidigt som vi erbjuder konkurrenskraftiga priser.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã

SÀnkta kostnader
Vi fick avtalet våren 2023 och vi Àr vÀldigt nöjda. De hjÀlpte oss att sÀnka våra kostnader och de Àr smidiga att ha och göra med.

Smartare El ããã®åç
Gör aldrig nÃ¥nting via telefonen menâŠ
Gör aldrig nånting via telefonen men denna gång var annorlunda. KÀnde mig sÀker och förstod genom hela processen.
Fick tillbacks en slant samt ett utmÀrkt elavtal, och med dagens el priser kan man ju inte be om mer:)

Smartare El ããã®åç
Var lite skeptisk till en börjanâŠ
Var lite skeptisk till en början eftersom så många ringer om energirevision,
Men vilket trevligt bemötande och roligast av allt var att det stÀmde det dom sa, att vi skulle få pengar tillbaka !Proffsigt och bra skött.

Smartare El ããã®åç
Bland dom bÀsta på marknaden
Bland dom bÀsta på marknaden, flÀckfri upplevelse hos er och kan starkt rekommenderas!!

Smartare El ããã®åç
Man Àr sÃ¥ skeptisk nu för tiden nÀr manâŠ
Man Àr så skeptisk nu för tiden nÀr man får erbjudande över telefon.
Men 6 månader in så har jag redan sparat stora summor på min förbrukning.
Stort tack till Smart El!

Fantastisk HjÀlp med Energirevision
Fantastisk HjÀlp med Energirevision
HjÀlper till att få återbÀring på ett pedagogiskt smidigt sÀtt och behövde knappt lÀgga ner tid sjÀlv.

Smartare El ããã®åç
PÃ¥litlig leverans och snabb kundservice.
PÃ¥litlig leverans och snabb kundservice.
Aldrig haft några problem med elleveransen, och nÀr jag har haft frågor har kundservicen varit snabb och hjÀlpsam. Rekommenderas starkt!

Bra miljövÀnliga lösningar
Toppbetyg för deras gröna el
Att kunna få 100 % förnybar el utan att behöva betala extra kÀnns fantastiskt. KÀnns bra att bidra till miljön samtidigt som man får en bra tjÀnst.

Bra priser
Ãmne: Bra priser
Flexibla avtal och schyssta villkor
Jag uppskattar verkligen möjligheten att vÀlja mellan olika avtalsformer. Det Àr tydligt att företaget sÀtter kunden i fokus.

Smartare El ããã®åç
Jag skriver hÀr igen pga fick god hjÀlp från Smartareel!
Efter att ha pratat med Henrik har allt Àndrats och löst. Jag har Àven erhållit ett erbjudande som innebÀr en sÀnkning av mitt elpris med 30% tillsvidare under min avtals tid.
Tack för det trevliga samtalet och det lÀgre erbjudandet.
Nu Àr jag en nöjd kund.
Med vÀnliga hÀlsningar,
Janilgan

Rekommenderas starkt!
Efter avtalet med Smart El har våra fabriker fått mycket lÀgre energikostnader. De har stabila elpriser. Som pricken över i:et har Smart El:s utmÀrkta kundservice gjort övergången smidig och fördelaktig.

Trevlig kundservice
Tack för trevlig och bra kundservice! Fick ett bra avtal och en trevlig pratstund. Rekommenderar starkt

Smartare El ããã®åç
Fantastisk service och bra elpriser!!

Supernöjd!
Till en början var jag vÀldigt skeptisk och orolig för att det var ett bedrÀgerisamtal men det var det inte! Supernöjd med bemötandet och har nu en mycket lÀgre elrÀkning!

Mycket Nöjd
VÀldigt bra lÀtt information, mycket fint bemötande !! JÀttenöjd ð

Jag Àger en pizzeria
Jag Àger en pizzeria, SÀljaren Daniel hos er kom på besök och vi hade då en konversation om våra elpriser, då berÀttade han att han kan minska kostnaden på vårt avtal med 20%. Smidigt fixade han ett avtal med mig inom en vecka och jag har varit nöjd sedan dess! Rekommenderar till alla företagare!

Relativt enkelt
Relativt enkelt, lite "tjatig" från er er sida men med det resultatet så var det vÀl vÀrt det!

Smartare El ããã®åç
Efter att ha blivit uppringd av bolagetâŠ
Efter att ha blivit uppringd av bolaget var jag övertygad om att detta var bedrÀgeri jag googlade men fann inget negativt så antog erbjudet. Pengarna satt på kontot blixtsnabbt o dessutom var killarna både tillmötesgående o vÀnliga. Rekommenderar detta starkt

Smartare El ããã®åç
Snabb och smidig hjÀlp att fÃ¥ tillbaksâŠ
Snabb och smidig hjÀlp att få tillbaks pengar på produktionsel.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã