Jag har haft Smartare El i 6 mÃ¥nader nu och varje mÃ¥nad har de varit 20 öre dyrare Àn Vattenfall och det rörliga snittpriset. Trodde i min enfald att det skulle bli billigare men det blev tvÀrtom. Har... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Verkligen nöjd med Smartare El, kundservicen Àr snabb, trevlig och alltid hjÀlpsam. De tog sig dessutom tid att skrÀddarsy ett elavtal som passade just mina verksamheter. Priserna har dessutom varit m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag anvÀnde deras tjÀnst för flerbolagsportfölj pÃ¥ elen, och redan efter en mÃ¥nad sÃ¥g jag att det faktiskt lönade sig. NÃ¥got jag inte trodde skulle vara möjligt utan att byta leverantör eller göra st... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hej, Jag skriver hÀr igen pga fick god hjÀlp frÃ¥n Smartareel! Efter att ha pratat med Henrik har allt Àndrats och löst. Jag har Àven erhÃ¥llit ett erbjudande som innebÀr en sÀnkning av mi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi Àr ett elbolag med en stor passion. Vårt mål Àr att vara företaget som symboliserar trygghet och enkelhet, samtidigt som vi erbjuder konkurrenskraftiga priser.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Efter 1 Ã¥r som kund hos er sÃ¥ kan jagâŠ
Efter 1 år som kund hos er så kan jag med sÀkerhet rekommendera detta elbolag.
Tecknade ett avtal på 5 år och kÀnde att det kanske var för långt, men hittills har ni övertrÀffat mina förvÀntningar med priset men framför allt servicen!

sÀmsta bolaget någonsin
sÀmsta bolaget någonsin, de har lovat billigare priser, men blev trippelt så dyrt, med ett bindningstid på 5 år!!!!!!

Ett elbolag att lita på!
Ett elbolag att lita på!
Efter som mÃ¥nga andra ha gÃ¥tt frÃ¥n ena till det andra, sÃ¥ valde jag Àntligen rÀtt. Pris 10/10, trygghet 10/10, kundservice 11/10 ð

Smartare El ããã®åç
Kom i kontakt med de innan sommaren ochâŠ
Kom i kontakt med de innan sommaren och allt har gått som planerat, kÀnner mig vÀldigt nöjd och rekommenderar.

Smartare El ããã®åç
Ni har hjÀlp min verksamhet enorm!
Ni har hjÀlpt min verksamhet enorm!
Tack så mycket!

BÀsta bolag
Dom mycket snÀll kundtjÀnst och bra elprisar för mig, tack ni jÀtte fin och proffsig elbolagen
"ÙØ¯ÙÙÙ
خدÙ
Ø© عÙ
ÙØ§Ø¡ Ø¬ÙØ¯Ø© Ø¬Ø¯ÙØ§ ÙØ³Ø¹Ø± ÙÙØ±ØšØ§Ø¡ Ø¬ÙØ¯ ÙØŽØ±ÙØªÙ Ø ØŽÙØ±Ùا ÙÙ Ø Ø£ÙØª را؊ع ÙÙ
ØØªØ±Ù!"

Riktigt nöjd
Riktigt nöjd!
Det enda som inte ger er 5 stjÀrnor Àr det korta förfallodatumet. Vill ha mer Àn 14 dagar!!

Smartare El ããã®åç
Ett bra kundbemötande samt vÀldigtâŠ
Ett bra kundbemötande samt vÀldigt professionella och kunniga inom området.

Smartare El ããã®åç
Trevlig kille Sebastian hjÀlpte mig oâŠ
Trevlig kille Sebastian hjÀlpte mig o sÀnka elkostnader
Tack!

Sjukt trevligt gÀng
Sjukt trevligt gÀng, fick hjÀlp av Peter med att flytta över Elavtalet vi har på företaget till ny adress. Rekommenderar detta bolag till alla i min nÀrhet!! :)

Smartare El ããã®åç
Trevlig elsÀljare som hjÀlpte mig attâŠ
Trevlig elsÀljare som hjÀlpte mig att styra upp företagets elpriser, smidigaste kundservicen med låg vÀntetid. Tack för att ni finns!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã