Prettig bedrijf handelt snel en eerlijk Als zij een vergissing maken bij een afhandeling maken ze dat binnen een dag correct in orde Ik bestelde 3 screensavers en kreeg er 2 Het werd onmiddellijk... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Het duurde 1a2 dagen langer dan ik had verwacht dat het artikel binnen kwam, maar dit kwam waarschijnlijk door de postbezorging omdat die niet elke dag meer bezorgen. Toen ik smartphoneartikelen e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Dé Nederlandse Webshop die Smartphone Artikelen zoals een iPhone hoesje, oplader, powerbank of screen protector betaalbaar maakt
é£çµ¡å
Prettig bedrijf handelt snel en eerlijk
Prettig bedrijf handelt snel en eerlijk
Ik bestelde 3 screensavers en kreeg er 2
Het werd onmiddellijk gecorrigeerd
Met meer dan uit stekende producten voor voor minimum prijs
Ik had een product besteld en deze wasâŠ
Ik had een product besteld en deze was tot twee keer toe op een ander adres bezorgd omdat ik in mijn bol.com een foutief adres had staan. Bewoner van deze woning beweerde (onterecht) dat het niet bij hem in de brievenbus was gestopt. Na contact met smartphoneartikelen kosteloos opnieuw verzonden naar mijn goede adres. Dus zelf een fout gemaakt en kosteloos opgelost door smartphone artikelen. Super bedrijf, bedankt voor de service!
Vaak bulk aankoop gedaan voor deâŠ
Vaak bulk aankoop gedaan voor de familie, zeer goede kwaliteit, blijf terug komen
Top service!
Alles gewoon binnen gekregen
Snelle levering & en top service
Snelle levering & en top service. Zeker een aanrader!
Top producten
bestelling dag te laat geleverd

Smartphoneartikelen ããã®åç
Snel en betrouwbaar!
Top website!!
Ik had een nieuwe oplader nodig, maar tegenwoordig zijn die dingen best duur. Een maat van mij gebruikte smartphoneartikelen.nl in het verleden al en raadde mij deze site aan. Binnen 4 klikken vond ik precies wat ik nodig had voor een uitstekende prijs. Kortom weinig mis met smartphoneartikelen.nl en een echte aanrader!!
Alles gewoon snel en goed geregeld
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Op tijd geleverd. Dik tevreden.
Snelle levering, werkt zoals het hoort. Zeer tevreden
Zeker een aanrader
Zeker een aanrader! Super kwaliteit en levering
Goede website
Snelle levering, goede kwaliteit hoesje en screen protector. Zou de volgende keer weer bij smartphoneartikelen.nl bestellen!
Zeer tevreden
hoesje dag te laat geleverd
hoesje dag te laat geleverd, maar ze hadden het wel laten weten.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ