䌁業情報

TrustScore 5段階評䟡の4

17件のレビュヌ

Bedste bureau!

Bedste bureau!!
KÊmpe anbefaling herfra! De er dels professionelle og dels nogle af byens dejligste mennesker! Jeg har udelukkende haft gode oplevelser med dem, og jeg sÊtter kÊmpe pris på deres Êrlighed og varme.

2025幎10月2日
自発的なレビュヌ

Fantastisk oplevelse hos Smash Agency!

Kommunikation og planlÊgning fungerer upåklageligt, og jeg oplever, at der bliver lyttet til mine Þnsker og behov.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Smash – både til nye modeller og samarbejdspartnere. Det er et sted, hvor professionalisme og personlighed går hånd i hånd. Tak til Smash for at have mig med på holdet!

2025幎8月27日
自発的なレビュヌ

ADVARSEL Jeg fÞler mig nÞdsaget til at supplere

Jeg fÞler mig nÞdsaget til at supplere til de negative oplevelser hos Smash, da jeg for nylig har hÞrt, at denne "introduktionsprocedure" stadig foregår. For nogle år tilbage var jeg til det selvsamme "egenbetalingsshoot" som havde til formål at opdatere min portfolio på Smash's hjemmeside. Jeg blev instrueret i at medbringe mit eget tÞj, men da jeg dukker op til shootet , er der lagt sÊt frem fra nye kollektioner af tre forskellige danske brands, og jeg bliver bedt om at tage dette på til billederne i stedet for mig eget tÞj. Lang historie kort; billederne fra dette shoot, som Smash Agency bad MIG betale for, som skulle gavne "miG", endte med at blive brugt af kunder, sjovt nok, de brands hvis tÞj jeg var blevet ifÞrt. Ydermere kunne jeg se, at det også var tilfÊldet for andre af de nye ansigter hos Smash i den periode. Jeg sendte en mail til agenturet, meget uforstående og vred, og bad om en lÞn for de fire timer jeg havde vÊret i studiet. Jeg blev spist af med, at det var bedst at vi tog snakken på kontoret og ikke over mail - vi kunne jo så nemt misforstå hinanden. For mig at se var/er der dog ingenting at misforstå; det var ren udnyttelse og tÊnk at Smash ovenikÞbet krÊvede betaling for det ....FRA MIG! Gad vide om de fik betaling fra de brands hvis tÞj jeg havde på? Jeg endte med at få min opkrÊvede lÞn udbetalt, og blev naturligvis aldrig en del af agenturet.

2024幎5月23日

Ærgerligt

Jeg har kun gode ting at sige om menneskerne bag Smash Agency. De er sÞde, smilende og omfavnende.
NÃ¥r det sÃ¥ er sagt, fÞler jeg stadig ikke, at jeg er blevet set eller anerkendt

Jeg betalte et stort pengebelÞb for at blive en del af Smash Agency. Dette belÞb fik jeg at vide, at alle modeller skulle betale som en forsikring om, at man rent faktisk brÊnder for modelverdenen, og tager sin “model-karriere” seriÞst.

DesvÊrre har jeg bare ikke fÃ¥et ret meget igen. Jeg fik i sin tid at vide, at jeg naturligvis ikke mÃ¥ tage imod modeljobs uden om Smash- lÞnnet sÃ¥vel som ulÞnnet. Jeg skulle afholde mig fra at fÃ¥ taget professionelle billeder, medmindre det var i forbindelse med opdatering af portefÞlje eller et job gennem Smash. Derudover fik jeg at vide, at jeg ikke mÃ¥tte Êndre for meget pÃ¥ mit udseende. Alle disse ting giver rigtig god mening
 hvis altsÃ¥ Smash Agency holdte, hvad de lovede.

De er for det fÞrste virkelig svÊre at få fat på, dette til trods for, at man får tildelt en agent. Jeg prÞvede i månedsvis at komme i kontakt med dem, fordi de oplysninger der stod inde på min portefÞlje, ikke var korrekte.
De forkerte oplysninger kom da også på tale på et af mine jobs, hvor kunden gav udtryk for, at min portefÞlje altså ikke stemte helt overens med det virkelige billede. Og selvom kunden var rigtig sÞd og forstående, kunne jeg ikke undgå at fÞle mig flov og forkert. Det er under al kritik og dybt uprofessionelt, at Smash Agency ikke har styr på deres modellers mål, hårfarve og generelle oplysninger. Også selvom man skriver til dem gentagne gange, at der er nogle ting, der skal rettes.

Jeg ser de samme modeller blive postet pÃ¥ deres sociale medier igen og igen
 og igen. Smash Agency promoverer tilsyneladende kun deres “populÊre” modeller, hvilket gÞr det absolut umuligt at fÃ¥ en fod indenfor. Jeg har vÊret en del af Smash i mange Ã¥r nu, og har i al den tid kun haft 2 jobs.
Det er super Êrgerligt, når man virkelig brÊnder for det og bare gerne vil fremad, men slet ikke fÞler sig set.

Man bliver efterladt lidt med en fÞlelse af, ikke at vÊre tilstrÊkkelig eller god nok:(

Smash Agency har så vanvittigt meget potentiale, men de formår ikke at udnytte det..

2024幎1月1日
自発的なレビュヌ

Dette bureau er langt fra standard - de ser ikke bare på en som endnu et "kommercielt produkt", men respekterer en som en UNIK person. Det, der virkelig skiller Smash-agency ud, er deres åbne og dialogvenlige tilgang. De er altid tilgÊngelige, hjÊlpsomme og forstående, hvilket gÞr hele processen utroligt nem og behagelig. Selvom jeg er bosat på SjÊlland, og bureauet er placeret i Aarhus, har geografien aldrig vÊret et problem i forhold til modeljobs.

Smash-agency har formået at skabe et miljÞ, hvor man fÞler sig set og hÞrt. Jeg kan varmt anbefale dette bureau til ALLE, der drÞmmer om at forfÞlge en modelkarriere.

2024幎2月1日

Uprofessionelle og egoistiske.

Det kommer nok ikke bag på teamet på kontoret at de får at hÞre fra mig da jeg er yderst utilfreds med måden det hele foregik på.

Jeg skriver blot denne anmeldelse, da jeg fÞler mig forpligtet til at advare andre om samme uprofessionelle imÞdekommenhed jeg oplevede.

Jeg kom fra et andet bureau og blev super interesseret i, at komme ind hos SMASH. Og hurtigt gik det da jeg skulle komme over og fÃ¥ taget billeder hurtigst muligt for at komme pÃ¥ deres hjemmeside samt mÞde dem. PÃ¥ dette tidspunkt hang noget at mit tidligere arbejde i det tidligere modelbureau, allerede pÃ¥ hylderne hos SMASH pÃ¥ kontoret. Det skal nÊvnes, at jeg pÃ¥ dette tidspunkt ikke har skrevet kontrakt med dem. Efter lang tid kommer jeg endelig pÃ¥ deres hjemmeside, men stadig uden en kontrakt. Dette gik jeg meget op i. Kort sagt var der nogle personlige problemer hos den ene agent som gjorde, at kontakten var begrÊnset pÃ¥ mail. Men dette er ikke en undskyldning for at den Þverste sender mig til den anden agent, samt agenten sender mig tilbage til den Þverste (chefen Anja). Der var ikke styr pÃ¥ noget fÞlte jeg. Det skal nÊvnes, at begge kvinder er enormt sÞde, intet der, men professionelle nej. Jeg fik endelig en kontrakt LÆNGE efter, og her havde de allerede scoret et job gennem en af mine faste kunder. Kunden og jeg aftalte at give SMASH jobbet, selvom de ikke var juridisk berettiget til dette. Et job uden kontrakt? Arh, come om Louise og Anja. Jeg finder sÃ¥ ud af i kontrakten i paragraf 6, at de nÊvner at man som model er ansvarlig om man modtager lÞn for et udfÞrt arbejde.. Her mÃ¥tte jeg sige nej tak.

Jeg kan på ingen måde anbefale dette bureau ud fra min egen oplevelse.

2023幎8月30日
自発的なレビュヌ

Jo hjertet er det rigtige sted men,

Efter at have vÊret hos Smash i snart 2-3 år. Er muligvis blandt de heldige der har "arbejdet" intro-portfolie-billeder-udgiften med deres inhouse fotograf af igennem deres få bookings jeg har fået igennem dem.
Kommunikation og transparancy er under mediocre og burde virkelig fokusere på at forstÊrke deres infrastruktur/kontor/bookers/mm end at finde flere bÞrnemodeller - så tingene spiller og standarden idet mindste er på et basic fundament.
Som et agency er der meget der kan rives ned og virkelig svinger på grÊnsen af exploitation samt ulovligt og det er sagt med en skål sukker.

Udover og det kan jeg kun personligt sige at jeg fÞler til tider og oftes ikke behandlet med respekt og set for det arbejde jeg har gjort og gÞr til dagligt - og at man skal få at vide af en klient at man nÊrmest bliver undersolgt i ens rate(lÞn/timelÞn) fra ens eget REP er kun en ekstra god grund til at finde et nyt agency.

Syntes at dem jeg har haft kontakt til i selve smash er sÞde mennesker, dog meget meget svage iforhold til at kÞre et sundt og sustainable agency ifÞlge deres egne visioner.

(sidenote,
- er stadig uden nogen kontrakt/underskrevet en kontrakt som gang på gang igen er blevet lovet lige var på trapperne og lige ved at blive skrevet fÊrdig.. )

2023幎9月20日

Bedste bureau

Det er sådan en god oplevelse at vÊre model ved Smash Agency. Jeg har nu vÊret model hos dem i 3 år, og kan ikke drÞmme om et bedre bureau.
Agenterne er så sÞde og behagelige at snakke med, og man fÞler sig så tryg i deres hÊnder. Ved Smash kan man godt mÊrke oprigtigheden i at de vil modellerne det bedste, hvilket jeg virkelig vÊrdsÊtter hÞjt, da jeg ikke har haft samme oplevelse ved tidligere bureauer. Jeg har kun godt at sige om Smash, de er så skÞnne!
Kan klart anbefale dem som bureau, til andre modeller og skuespillere!
Det er mig en kÊmpe fornÞjelse at vÊre en del af Smash Agency.

2022幎9月21日

AmatÞr agency

AnatÞr agency! Betalte 1800kr for “model” billeder, til deres hjemmeside og fik lovet gule og grÞnne skove, efter 2 Ã¥r har jeg stadig intet hÞrt fra dem. Derudover top amatÞr service og behandling man fÃ¥r under sit “model” shoot, de stresser en og der er andre modeller som sidder og venter, vi havde to bÞrn og de solgte os ved at fortÊlle om, hvordan og hvorledes de ville give sig tid til at fÃ¥ bÞrnene til at fÞle sig tilpas, men da vi kom blev bÞrnene stresset af dem og vi var bare en “vare” som skulle igennem dagens kalender.

2022幎6月15日

Find andet bureau

Under al kritik, uproffesionel måde og kÞrer et firma på. Tomme lÞfter, får modeljob som de så trÊkker tilbage, ingen respekt for folks svagheder og siger det ene men gÞr det andet. Sidste telefonsamtale fik man skylden for alt det går galt. Jeg fandt et andet bureau som forstod sig for at tage godt imod en. Der forskelsbehandles, samt de mener de ringer flere gange uden man overhovedet får opkald. Ikke noget jeg vil anbefale.

2022幎6月8日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ