Tandlægerne Lyngby Torv 1 レビュー 27

TrustScore 5段階評価の4.5

4.6

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Fik fjernet 3 visdomstænder af 2 omgange hos Kenny. Ikke nok med at begge operationer gik hurtigt og var smertefrie, så var der minimal hævelse. De efterfølgende dage var også forholdsvis smertefrie,... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Kenny er ubetinget den bedste tandlæge jeg har har gået hos! Han er virkelig grundig i både undersøgelse og behandling hver eneste gang jeg besøger ham. Herudover er han enormt tryghedskabende og empa... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har gået hos Kenny altid og han er uden tvivl den bedste tandlæge. Får altid god behandling og gode råd. Personalet der arbejder der er altid søde og hjælpsomme. Jeg ville aldrig lade andre røre v... もっと見る

5つ星のうち5の評価

God, kompetent og troværdig behandling. Har gennem mange år været fast patient hos Tandlægerne Lyngby Torv 1, smilicentrum, Kenny Deneke Sørensen. Kenny er kompetent, saglig og uden slinger i valsen.... もっと見る

4.6

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち2の評価

Afvist.

Afvist.
På hjemmesiden står der at man skal følge/ assistere sit barn til tandlægen, min søn skulle have sat togskinner på og vi ville være der begge forældre. Jeg fik fri fra arbejde, og ville være der for ham, men blev afvist i døren da der ikke var " plads" til mere end en forældre. 🫩

2025年8月12日

Tandlægerne Lyngby Torv 1 からの回答

Hej Karoline. Vi behandler ikke børn og sætter ikke "togskinner" på børn. Det gør børnetandplejen i Lyngby. Er ked af din anmeldelse da den ikke vedrører vores klinik, Tandlægerne Lyngby Torv 1

5つ星のうち5の評価

God, kompetent og troværdig behandling.

God, kompetent og troværdig behandling.
Har gennem mange år været fast patient hos Tandlægerne Lyngby Torv 1, smilicentrum, Kenny Deneke Sørensen. Kenny er kompetent, saglig og uden slinger i valsen. God behandling, god rådgivning, god opfølgning og fair, transparente priser.

2025年5月28日

Tandlægerne Lyngby Torv 1 からの回答

Hej Jacob. Tak for de fine ord.

5つ星のうち1の評価

En klinik uden nogen form for garanti, hvor man bliver snydt og råbt af

Jeg har aldrig troet, at der findes tandlæger som udelukkende tænker på at tjene penge, frem for at tænkte på patientens sundhed. Jeg har været i denne klinik 6 gange på lidt over én måned, på grund af en stærk tandpine.
Først begyndte de at behandle en tand som slet ikke behøvede behandling, og mine smerter gik ikke væk. De behandlede slet ikke den tand som forårsagede smerter. Og det blev jeg opkrævet 2000kr for.
Så gik jeg tilbage til klinikken for 4. gang, hvor de begyndte at behandle en helt tredje tand, og i hvilken jeg efterfølgende fik betændelse i!
Efter den oplevelse mistede jeg troen på om de overhovedet kan behandle mine tænder og dermed fjerne min tandpine.

Da jeg kom igen den 6. gang sagde jeg, at jeg først vil betale, når jeg er helt sikker på at de ordner min tand som forårsager smerter!
Kenny Deneke Sørensen stillede sig foran døren og begyndte at råbe at jeg ingen steder kunne gå, før jeg betalte.

Jeg har betalt i alt 7400 kroner hos klinikken, og Kenny fortalte mig at jeg ingen form for garanti har hos dem. Jeg mener at regningen er på det dobbelte end hvad den burde være.

Tænk at der findes sådanne tandlæger. Jeg anbefaler ingen denne klinik!

2020年10月18日

Hej Olga.
Er ked af at du har haft en kedelig oplevelse. Jeg husker ikke episoden men kan kun sige at vi behandler alle vores patienter på bedst mulig måde og at vi ikke råber af vores patienter. VI værtsætter vores patienter højt og yder altid den bedste behandling.

Trist oplevelse

Trist oplevelse.
Dårlig håndtering af regning som jeg aldrig modtog før den lå som en skrivelse i min post med trussel om inkasso. Betalte det fulde beløb med det samme og fulgte op efter weekenden for at få fremsendt original regningen. Måtte rykke flere gange for regningen og da jeg endelig modtog den, kunne jeg se at jeg havde betalt et gebyr på 20% som rykkergebyr. Beløbet lovede tandlægen at returnere til min konto, da der var opstået en fejl fra deres side. Beløbet er bare aldrig blevet returneret, trods at jeg har rykket dem adskillelige gange.
Kan absolut ikke anbefale stedet. Der er masser af dygtige tandlæger så hvorfor vælge en dårlig.

2019年10月5日

Tandlægerne Lyngby Torv 1 からの回答

Hej Lilian. Jeg kan ikke finde dig i vores patientkartotek. Hos os betaler man efter endt behandling, hvorfor vi ikke har mange regninger vi må rykkes for. Når vi rykker for en regning overgår den til et inkassofirma og hvilke gebyrer de tager har vi ikke noget med at gøre. De følger lovgivningen på området.

5つ星のうち1の評価

Jeg har været hos dem et par gange og …

Jeg har været hos dem et par gange og det eneste de vil er at tjene penge på unødvendige behandlinger som de prøver at presse ned over hovedet på en. Jeg skiftede til en anden tandlæge for 1½ år siden men modtager stadig mails og sms'er med nye tider selvom jeg udtrykkeligt har frabedt mig det og bedt dem om ikke kan kontakte mig igen!

2017年8月17日

Spamming patients

After I have been there once they keep on spamming me with unwanted ads, both via email and SMS. I am quite sure that I didn't allow them to use my contact info for this purpose.
Plus I feel it is quite unethical message, overall considering they are doctors.
Here the messages I keep on receiving:

Hvordan var det nu med...?
For et par uger siden opfordrede vi dig til at bestille en tid til det regelmæssige tandeftersyn.

Ved gennemgang af vores aftalebog har vi imidlertid ikke kunnet finde din tidsreservation. Vi beder dig endnu engang om at ringe og bestille tid på telefon 45871226

Tandlægerne Lyngby Torv 1
v/ Kenny Deneke Sørensen
Lyngby Torv 1, 1. th
2800 Lyngby
Smilicentrum.dk

NB: Returmail til denne mailadresse kan ikke besvares. Ring venligst.

2015年10月23日

Trustpilot エクスペリエンス