Snabb Grus ABレビュー

TrustScore 5段階評価の2.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Beställer makadam, snabb leverans inom några dagar. Fin sten! Men vi behöver mer och beställer ett lass till, exakt samma order. Leveransen dröjer och när den kommer är det från en annan leverantör... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Jeg har købt via Snabb Grus mange gange. Sidst gennem de sidste 3 uger hvor jeg har køb for 69.000 SEK i alt Det har været en meget sørgelig omgang. Først fik jeg leveret 2 læs mindre end jeg... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Bought 2 m3 lawn dressing (dressjord) from them, mistaking them for another company. The product was full of small stones about 1cm. On close reading of the product description they do mention small... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Gruset kom snabbt och i rätt färg. Enda minus var att ca 5 dagar efter beställning så hör man inget förrän chauffören ringer strax innan tippning och då var jag inte vid telefon. Nu tippade han iofs p... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 4

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Beställer och betalar i förskott

Beställer och betalar i förskott. Kommer inte vid utsatt dag som sagts och meddelar inte detta heller. Ingen ersättning för stillestånd av maskiner.
Dålig info och lång leveranstid, Snabbgrus?! . Svårt och få kontakt via telefon.

2021年8月11日

Beställde 2 lass

Beställde 2 lass. Kom inte inom ens 6 arbetsdagar.
Värsta är ovissheten att ingen på snabbgrus kan ge information. Har snabbgrus tänkt sig att man skall stå och vänta i 5 dagar och inte ha en susning?
Beställde från NCC till betydligt billigare, på faktura och säker leverans. (NCC 3980 kr för 16 ton mot 4200 för 13 ton) Uteplatsen gapade med ett stort hål i leran och vi fick arrendera grannens mark och köpa extra tält för 18-åringens födelsedagsläktbjudning.

2021年8月9日

Supersnabb leverans!

Beställde makadam vid lunchtid och betalade direkt efter att jag lagt ordern. Fick leveransen klockan 10 dagen därpå. Snabbt, enkelt och bra!

2021年8月3日
5つ星のうち2の評価

Har bokat dyrbar last med massor av…

Har bokat dyrbar last med massor av grus men det snabbgrus inte förstår är att vi som kunder oftast har taight schema på semestern med bygge o s v och behöver veta exakt när och vilken dag dom kommer ex om man ska ha,dit en betong bil som kan ge mig tid och dag då kraschar allt på p g a er

2021年7月30日

Hej Louise,
Vi brukar leverera inom 5 arbetsdagar (exakt leveranstid framgår efter du angivit ditt postnummer). Detsvärre har vi inte möjlighet att specificera dag och tid. Vi beklagar att detta inte passar dina behov.

Fellevererat och otrevligt

Köpte 6 ton grus som levererades till fel plats, 350 m bort från vårt hus. När jag kontaktade snabbgrus blev jag mycket dåligt och otrevligt bemött. De lyssnade knappt på vad jag berättade och de sade att enligt deras avtal kan de egenrådigt bestämma var gruset ska tippas. I det här fallet blev det framför grannskapets alla postlådor och sopkärl så att ingen kunde komma fram... Jag hade mätt vägen och den uppfyllde kraven. Till sist tog MLT ansvar för felet och flyttade gruset till rätt plats. Jag rekommenderar inte denna leverantör!

2021年7月16日

Snabb Grus AB からの回答

Våra villkor: För en lyckad leverans finns det ett antal förutsättningar som ska uppfyllas, och det är kundens ansvar att se till att de tillgodoses. Det får inte finnas undermåliga cementplattor, marksten eller liknande vid leveransplatsen, då dessa kan brista, samt att underlaget skall vara anpassat för färd med tung lastbil. Om du har upplyst en specifik leveransplats ska förutsättningarna för färd med lastbil uppfyllas. Chauffören gör vid ankomst en bedömning om färd kan utföras till den önskade leveransplatsen. Om chauffören bedömmer att färden ej kan genomföras beslutar chauffören enrådigt var godset, närmast den önskade platsen, kan avlastas. Leveransplatsen ska vara åtkomlig för vanlig lastbil. Vägen ska vara minst tre meter bred och en fri höjd på 4,5 meter. Det gäller även att vara uppmärksam på snäva svängar till leveransplatsen, det ska finns god plats för lastbilen att kunna svänga in eller backa ut från leveransadressen. Var speciellt uppmärksam på detta om du gör en beställning till ett koloniområde eller liknande med smala gator. Kontakta gärna oss om du är tveksam eller har ytterligare frågor. Om du inte är hemma eller anträffbar vid ankomst levereras varan planenligt. Meddelanden som gäller ändringar i våra standardleveransvillkor, måste godkännas och bekräftas av oss innan varorna skickas. Är de inte bekräftade av oss, gäller standard leveransvillkor.

Grym service

Grym service, gick fort med leveransen och både personalen i kundservicen samt lastbilschauffören som kom var supertrevliga!

Kan rekommenderas!

2021年7月15日

Gruset var okej

Gruset var okej, men väldigt underligt att det var PostNord som körde ut det, det är helt fel partner för denna typ av varor. De kunde knappt leverera pallen.

2021年7月12日

Snabb Grus AB からの回答

Hej, när du gjorde själva beställningen så stod det att ordern skulle levereras i storsäck på pall. Postnord brukar fungera bra när dom levererar våra pallar åt oss, och om det blev något fel eller det var några problem, så får du gärna höra av dig till oss.

5つ星のうち1の評価

Mitt postnummer finns inte med

Mitt postnummer finns inte med. Postnummer i området har gjorts om för 3 år sedan och deras databas är alltså inte uppdaterad så länge.
Ringde, men fick ett röstmeddelande som sa att "det inte finns plats kvar för meddelanden". Med andra ord, de lyssnar inte på meddelanden man lämnar.
Skickade då ett meddelande via "Kontakt".
Inget svar, postnumret är fortfarande inte med. Jag kommer inte att beställa där.

2021年7月7日

Snabb Grus AB からの回答

Hej, vi uppdaterar vår datorbas med postnummer så ofta vi kan. Vi ska titta på detta så fort vi har tid, men eftersom det är högsäsong just nu, så har vi detsvärre mycket att göra.

Snabb leverans!

Beställt och betalt i söndags. Leverans onsdag eftermiddag. Suveränt!

Chauffören hade lite problem med färdskrivaren som tvingade honom att ta paus innan han kunde lyfta in säcken på rätt ställe. Inget stort problem.

2021年7月1日

Trustpilot エクスペリエンス