Snabb Grus AB レビュー 257

TrustScore 5段階評価の2.5

2.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Jeg har købt via Snabb Grus mange gange. Sidst gennem de sidste 3 uger hvor jeg har køb for 69.000 SEK i alt Det har været en meget sørgelig omgang. Først fik jeg leveret 2 læs mindre end jeg... もっと見る

5つ星のうち2の評価

5つ星のうち5の評価

Gruset kom snabbt och i rätt färg. Enda minus var att ca 5 dagar efter beställning så hör man inget förrän chauffören ringer strax innan tippning och då var jag inte vid telefon. Nu tippade han iofs p... もっと見る

企業情報

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Manglende levering. Manglende forståelse…

Det har været en meget sørgelig omgang.
Først fik jeg leveret 2 læs mindre end jeg betalte for. Men Lars fra Snabb grus holdte fast i at alt var leveret.
Så måtte jeg jo meget modvilligt bestille varerne igen.
Disse i alt 3 læs er stadig ikke kommet.
Jeg har måttet sende mine folk hjem, fordi de i 3 dage intet har haft at gøre.
Uanset hvor meget jeg skriver, så kommer der intet svar.
Jeg er nødt til at finde en mere professionel leverandør.
Mit gæt er at Snabb grus er en kælderbutik der drives om eftermiddagen efter skole

2026年6月2日
5つ星のうち1の評価

Levererar fel och vägrar stå för det

Beställer makadam, snabb leverans inom några dagar. Fin sten! Men vi behöver mer och beställer ett lass till, exakt samma order. Leveransen dröjer och när den kommer är det från en annan leverantör och FEL FÄRG på makadamen, svart/grå är helt plötsligt ljusgrå! Kontaktar givetvis Snabbgrus som inte tar på sig att de har levererat fel, viss färgskillnad får en räkna med säger de. Vi beställer svart, får vit, det är uppenbart fel. Vi kontaktar leverantören som lämnade första lasset, stenen vi har beställt finns fortfarande kvar och den ser absolut inte ut som den vi fått.

REKOMMENDERAR INTE ATT KÖPA STEN/GRUS HÄRIFRÅN.

2026年5月26日
5つ星のうち2の評価

Poor quality lawn dressing (dressjord)

Bought 2 m3 lawn dressing (dressjord) from them, mistaking them for another company. The product was full of small stones about 1cm. On close reading of the product description they do mention small stones but I could never imagine how much there would be. This never happened with our previous supplier, Grus Nu (who was cheaper, too)

2026年2月27日

Svært dårlig service!

Svært dårlig service!! De brukte 10 dager på leveransen og leveransen ble levert i et veikryss 1km unna min eiendom.

2025年4月25日
Snabb Grus AB ロゴ

Snabb Grus AB からの回答

Det är tråkigt att din leverans inte gått bra. Vid leverans med pall finns vissa förutsättningar som måste uppfyllas för en lyckad leverans, detta står på vår hemsida och information finns när man gör en beställning. Man kan heller inte kontakta chauffören för instruktioner när det är på pall.

Leverans täckbark

La en beställning på 500kg täckbark sent Torsdag, nu måndag kl 13 kom pallen med Postnord och allt är precis som tänkt. Snabbt och enkelt 👍🏻

2024年9月9日
5つ星のうち4の評価

Snabb leverans till bra pris

Baserat på tidigare kommentarer verkar vara lite lotteri i hur leveranserna från Snabbgrus funkar...

För oss funkade allt från beställning av ett tipplass bergkross 0-32 på nätet till leverans på vår garageuppfart utan problem. Snabb leverans till bra pris.

2024年8月13日

Recommenderas trots felleverans

Trots alla dåliga omdömen så var min kontakt väldigt bra med Snabbgrus. Levererade på utsatt tid, tyvärr var fraktionen fel men trots mina farhågor att jag skulle få strida för mitt sak och få rätt material gick det helt utan problem. Snabbgrus svarade efter 2-3 signaler och 30 minuter efter samtalet var leverantören på väg för att ersätta levererat material med rätt material. Leverans av fel material var inte Snabbgrus fel utan den lokala leverantörens fel och de åtgärdade problemet direkt.

2024年8月12日
5つ星のうち5の評価

Snabb leverans. Backade in på vår kvasttomt med en smal infart. Jätte bra kört. Trevlig chaufför. Kunde inte bli bättre.

2024年7月16日
5つ星のうち1の評価

Varning för stöld!! Bluff företag!!

Betällde 3 ton Bergskross till villan i Linghem 2024-05-27. Ingen leverans kom trots löfte om endast 4 dagars leverans. Svarade inte på mail men svarade endast en gång i telefon då enpersonal berättade om en trasig lastbil och att inget besked kunde ges om när leveransen kunde ske. Efter 9 arbetsdagar 2024-06-10 avbeställer jag leveransen och får mailsvar av Snabb Grus / Lars Christensen att pengarna ska återbetalas inom kort. Ännu idag 2024-07-12 har inga pengar återbetalats!! Stöld och lurendrejeri!!

2024年6月10日

Varning!!!⚠️

Bull shit att ni väntar på uppgifter från oss kring leveransen av ordern så att ni kan boka bil för utkörning av det stenkross vi har betalt när vi redan vid beställningen utförligt beskrev adressen och detaljer.
Vi har mejlat er då er telefon inte besvaras.
Varför tar ni inte kontakt med oss på de utförliga kontaktuppgifter vi lämnade vid beställning och betalning, i stället för att göra bort er här ännu mer här?

2024年5月3日

Snabbgrus

Att Snabbgrus kan reagera på mitt omdöme här på Trustpilot i stället för att leverera den vara jag har betalt för bekräftar min uppfattning av företaget som de kallar sig för SnabbGrus -ett Bluffföretag .

Ni skriver ni har skickad mejl som jag ska bekräfta.
Det finns på inget vis något ställe i mejlen, där jag kan bekräfta att ni ska leverera.

Ni är välkomna till att skicka den mejl ni refererar till igen, tack.
Här är er besked per mejl till mig:

Leverans
Tipplass (13 ton) inom 4 vardagar efter mottagen betalning
Meddelanden som gäller ändringar i standardleveransvillkor, måste godkännas och bekräftas av oss innan varorna skickas. Har de inte bekräftats av oss, gäller standard leveransvillkor.

2024年5月13日
5つ星のうち4の評価

Beställde 1 ton dekorsten

Beställde 1 ton dekorsten. Kom efter utlovade 1-3 dagar, Bra sten, bra packat. trevlig chaufför som körde sista biten med pall lyftaren då våran gata är rätt smal.
Fick betalningsbekräftelse på mailen.
Enda minus var att vi inte fick nån notis om när leveransen skulle komma.

2024年5月6日
Snabb Grus AB ロゴ

Snabb Grus AB からの回答

Hej Rasmus! Kul att höra att du är nöjd med din leverans! Vi tar till oss återkopplingen om den uteblivna leveransaviseringen och för den vidare till transportsidan för att bli tydligare inför framtida leveranser.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。