Beställer makadam, snabb leverans inom några dagar. Fin sten! Men vi behöver mer och beställer ett lass till, exakt samma order. Leveransen dröjer och när den kommer är det från en annan leverantör... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg har købt via Snabb Grus mange gange. Sidst gennem de sidste 3 uger hvor jeg har køb for 69.000 SEK i alt Det har været en meget sørgelig omgang. Først fik jeg leveret 2 læs mindre end jeg... もっと見る
Bought 2 m3 lawn dressing (dressjord) from them, mistaking them for another company. The product was full of small stones about 1cm. On close reading of the product description they do mention small... もっと見る
Gruset kom snabbt och i rätt färg. Enda minus var att ca 5 dagar efter beställning så hör man inget förrän chauffören ringer strax innan tippning och då var jag inte vid telefon. Nu tippade han iofs p... もっと見る
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
leverans skriv 5 dagar men leverans kom…
leverans skriv 5 dagar men leverans kom efter 5 timmar super enkel och bra service
Beställt flera gånger
Beställt flera gånger. Underbar tjänst, optimalt hade varit att kunna betala direkt på hemsidan och välja leveranstider lite mer precist men Daniel på Hellbergs åkeri som levererat hos mig har varit grym och hanterat flexibilitet i leveranserna!
Saknade personlig kontakt men allt gick…
Saknade personlig kontakt men allt gick snabbt och enkelt.
Leverans
Allt fungerade bra förutom att jag inte fick säcken placerad på min tomt, utan den ställdes av på gatan.
”dressjord” 800kg som test…
Beställt ”dressjord” 800kg som test inför en större renovering av gräsmatta. Tur var väll det för jorden var full med singel stenar och snabbgrus anser leveransen ok och får ingen reklamation/ersättning för kommande uppstädning av sten. Söker min nästa beställning annanstans.
Snabbt och enkelt.
Jag är supernöjd med snabbgrus!
För mig var de billiga, trevliga, snabba, och riktigt bra att komma överens med. Därför får de absolut högsta betyg!
Jag är mycket nöjd med snabbgrus! Min första beställning på 13 ton gårdsgrus kom på en lastbil inom ett par dagar, efter att de först kollat med mig att det var ok att de tog storlek 8/11 istället för 8/12. Priset var bra och gruset var utmärkt och passade perfekt på vår gård.
Sedan ville jag ha mer efter två veckor, så jag kontaktade dom för att kolla om jag kunde få från samma grustäkt. De svarade direkt, och det var inga problem, förutom att det skulle kosta lite mer (men fortfarande billigt), eftersom den sorten egentligen var lite dyrare, men de hade inte tagit extra betalt förra gången när de ersatte 8/12 med 8/11 grus. Helt ok! De skickade en specialfaktura till mig enligt överenskommelse, jag betalade och tre-fyra dagar senare hade jag mina tretton nya ton som såg likadana ut som de förra. Hur bra som helst!
snabbt och bra
Ni har lossat 800 kg makadam hos min…
Ni har lossat 800 kg makadam hos min granne istället för på vår tomt. (Ca 100 mtr bort) Har skyllt på att ni inte kunde köra med handtrucken men vi har exakt samma markunderlag så inte en godtagbar ursäkt för detta. Vi får köra många skottkärror för att lösa detta. Mycket missnöjda!
Snabbt och smidigt!
Snabbt och smidigt.
Bekräftande mail om beställning samt att leverans var på väg. Samtal från chaufför för säkerställande om att allt hamna rätt.
Jag betade med Swish- där hade jag dock velat ha en bekräftelse på att pengarna nått er.
Väldigt besviken!
Mycket sten i jorden jag köpte. Även vilseledande information från kundtjänst gällande min beställning. Storsäckar gick att krana över häcken sa hen i telefonen. Efter beställning och betalning var gjord så gick det tydligen inte krana i mitt område..
NÖJD!
Utmärkt service, snabb leverans. Enda anledningen att det inte gick på utlovad tid (7 dagar i stället för lovade 4-5) var PostNord leveranstid.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。