Kunne hente mine bestilte sko 24 timer efter bestilling i den valgte GLS pakkeshop. Har bestilt hos sneakershop/streeetammo flere gange, og det har alle gangene vÊret super og hurtig service. OgsÃ¥... ãã£ãšèŠã
KÞbte et par sko... Fik via chatten hjÊlp og vejledningen da jeg bestilte dem, ligesom jeg ogsÃ¥ blev informeret om pakken undervejs. Pakken blev hurtigt afsendt (dagen efter) og har i dag kun... ãã£ãšèŠã
Min urrem knÊkkede desvÊrre. Jeg sendte hele uret afsted til Sneakershop via den returslip som fÞlger med alle pakker ved levering. 2 dage senere lÃ¥ et helt nyt ur hos min lokale GLS. Sneakershop ku... ãã£ãšèŠã
Skoene kom indenfor fÃ¥ dage. To af dem kunne jeg alligevel ikke passe. Jeg sendte dem derfor gratis tilbage med GLS og bestilte to nye i andre stÞrrelser (ligeledes gratis fragt) jeg kunne afhente d... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Sneakershop.dk er en anerkendt online butik, som har eksisteret siden 2000. Vi er kendt for et kÊmpe udvalg af alle de bedste sneaker brands, desuden har vi flere limited og eksklusive modeller. Vi har 1-2 dages levering, den bedste kundeservice, og over 10 års erfaring i online kundeservice og handel. Alt i alt den bedste shop at handle dine sneakers hos. Vi ved hvad vi har med at gÞre :)
Voerbjergvej 40, Port 4, 9400, NÞrresundby, ãã³ããŒã¯
- info@sneakershop.dk
- www.sneakershop.dk
Kjempe fornÞyd
Bra service. Fikk skoen en dag senere enn eg skulle men ellers ingen ting feil
Succesfuld handel
KÞbte et par fede Jordans til en sindsyg god pris.
Hentede dagen efter og alt var som det skulle vÊre.
Kan anbefalesððŒ
Virkelig dårlig service!!
Virkelig dårlig service!!
Det er over 2 måneder siden jeg bestilte et par sko. Fik hurtigt en ordrebekrÊftelse og pengene blev hurtigt trukket fra min konto.
MEN her 2 mÃ¥nedersiden har jeg hverken modtaget nogle sko eller hÞrt fra firmaet. Skrev en mail i gÃ¥r, modtager i dag et tracking nr- PÃ
KINISK!!!!
Helt Êrligt!
Er det ikke bare en copi afâŠ
Er det ikke bare en copi af streetammo,dk xd
Ringe kundeservice og endnu ringerâŠ
Ringe kundeservice og endnu ringer kommunikation
Ved kÞb af et par sneakers på Sneakershop.dk har jeg aldrig oplevet en så dårlig kommunikation og mangel på overblik.
Jeg får valgt den pågÊldende sko i den korrekte stÞrrelse, får dem betalt med det samme og afventer blot de 1-5 dages leveringstid som de annoncere med. Da der er gået fem dage, uden en lyd fra dem. Beslutter jeg at give dem en opringning for at få en status.
Personen der svarer telefonen, kan godt forstå at jeg ikke har modtaget dem, da de stadig ligge på deres lager - plus de 3 t-shirts og snÞrebånd jeg bestilte. Grunden til at det ikke var sendt af sted, var fordi skoen jeg har valgt i str. 42 ikke var på lager / kunne hentes hjem ... Dette måtte jeg selv finde ud af, ved at ringe til dem.
Når, jeg får til sendt et gavekort på 100,00 DKK - god stil! Og får tilsendt skoen i 40,5 (blind tro at jeg måske kunne passe dem, bare lidt, da disse sko bare måtte ejes). Det gik ikke selvfÞlgelig, de var alt for små.
Så jeg får dem sendt retur, med den indlÊgsesdel/label de selv havde lagt i pakken, jeg modtog - for returnering. 5 dage efter at skoene er sendt retur, modtager jeg en mail/bekrÊftelse på at de har modtaget varen og at mine penge vil blive sat ind på mit kreditkort. Dog minus 59,00 DKK. Hvilket jeg finder yderst underligt, da det ikke fremgår nogle steder at den indlagte label/retur ting skulle koste mig penge.
Da jeg ringer op til Sneakershop, får jeg at vide at det står under deres Handelsbetingelser. Hvilket det ikke gÞr, i så fald kun at man kan kÞbe en label via et link - eller selv stå for returneringen. Men ikke at den indlagte label ville koste mig penge.
Dette er et mindre belÞb, det er jeg klar over. Men taget det hele i betragtning står jeg tilbage med en Êrgerlig fÞlelse over at have handlet med dem.
Fantastisk
Elsker at handle her, billig sko og hurtig levering ððœ
Super god kundeservice
En af bedste kundeoplevelser jeg har haft, KÃMPE anbefaling herfra.
God shop samt god og hurtig service
LÊkker webshop med de fedeste sneaks og god og hurtig service. Får dog ikke topkarakter da bl.a hjemmesiden ikke er responsiv.
Hurtig levering
Jeg bestilte mine sko sÞndag aften og de var klar til afhentning allerede dagen efter - super service!
Fantastisk
Fantastisk butik. Fik endda et par solbriller med gratis
Super service
Skrev tl Sneakershop over facebook, og efter 5 min, havde jeg fået svar. Lynhurtigt ordnede vi hvad der skulle ordnes. Personen(Rune) som jeg snakkede med, var super flink og imÞdekommende.. Thumbs up Sneakershop.
Meget tilfreds
Jeg har fået en super god behandling af sneakershop.dk.
Jeg har fået god vejledning undervejs og er hurtigt og let kommet i kontakt med kundeservice per mail.
Jeg har måtte sende retur to gange pga. forkert stÞrrelse (min fejl) og desvÊrre passede skoene ikke mine fÞdder, så har også fået penge retur. Det gik også let og fint :) Jeg kan klart anbefale sneakershop.dk
Super god service
Jeg havde i maj kÞbt et par Nike sko, som imidlertid gik i syningen. Men meget hurtigt og professionelt, er de nu taget retur og jeg har fået et par nye efter eget valg. Super fint.
Hurtig levering og skide god service
Jeg har netop kÞbt et par Nike Rosherun hos sneakershop. Og jeg er meget tilfreds, fordi:
- De kom vildt hurtigt.
- Jeg modtog en rigtig fin og personlig mail (jeg er klar over, de er masseproducerede, men jeg sÊtter pris på et firma, der har kunden i centrum i deres kommunikation), da pakken var sendt.
- Alt var, som det skulle vÊre.
- Den lille pose vingummibamser gjorde den lille forskel, som gÞr, at Sneakershop skiller sig ud og viser, at de gerne vil gÞre kunderne glade.
Thumps up herfra!
Gennem syret dårlig service
Min lillebror og jeg havde slået os sammen til at kÞbe vores storebror et par sko i fÞdselsdagsgave. Vi vÊlger at kÞbe et par asics sneaks mandag den 5 maj, vi modtager orderbekrÊftigelsen og alt virker til at vÊre i skÞnneste orden, indtil at vi torsdag stadig ingen mail har fået om at pakken er blevet afsendt.
Min lillebror forsÞger at kontakte sneakershop.dk på deres "service-chat". Han skriver 3 gange og får intet svar ingen af gangene. Tirsdag, ugen efter pakken blev bestilt, vÊlger jeg så at skrive en mail til sneakershop.dk, og endnu engang fik vi intet svar. Min lillebror forsÞger at kontakte sneakershop.dk over instagram, og et par timer senere modtager vi en mail om at pakken er blevet afsendt. Glade og spÊndte for ENDELIG at modtage vores pakke, henter min lillebror pakken. For så at opdage at de par asics sneaker som vi har bestilt til fÞdselsdagsgaven ikke er med. Dette har vi ingen besked fået om, også selvom der står at vi vil blive kontaktet hvis hele vores order ikke kan blive sendt til os.
Jeg kan også se på min konto at pengene for asics skoene er blevet overfÞrt tilbage. Dog har vi stadig ikke fået en undskyldning, eller noget svar på nogle af vores henvendelser.
Helt klart sidste gang jeg handler der. Elendig kundeservice.
Super hurtig levering og ingen problemer
Bestilte varerne om sÞndagen og havde dem tirsdag, ingen problemer med skoene og dejlig smertefri oplevelse. Kan varmt anbefales.
Ekstrem hurtig ekspedition, men intet svar på mail
Jeg modtog mine nye lÊkre sko ultrahurtigt! Så god stil :-)
Ville dog Þnske, at man også tog sig tid til at svare på mails - for tÊnk, hvis der var komplikationer, og well, nu ville jeg egentlig have dem sendt et andet sted hen, men skoene var afsendt inden man nåede at se mailen. Har faktisk stadig ikke fået svar... Men skidt pyt, luksusproblem!
Super service
Har kÞbt et par sneakers, som måtte returneres pga. forkert stÞrelse. Kunne have vÊret undgået ved bedre stÞrrelsesguide, men heldigvis var de meget sÞde og behjÊlpelige ved ombytning.
Intet svar fra kundeservice !
Hurtig levering og varen var som den skulle vÊre. Dog havde den en fejl som fÞrst blev set senere. Har skrevet til dem på mail 3 gange og har aldrig fået svar. Vil ikke smide mine penge i den her butik igen når der er så mange andre der leverere det samme til bedre service.