Det var en super lokation vi boede pÃ¥ og det var egentlig nemt at tjekke ind, men den lÞsning de har for afhentning af liftkort er super underlig og burde forbedres. Man skulle printe et dokument og... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super nemt at orientere sig pÃ¥ Snowtrex hjemmeside. Vi bestilte med kort varsel fire dage pÃ¥ ski i Italien og fik kort efter booking bekrÊftelse pÃ¥ bookingen og en meget fin beskrivelse af bÃ¥de hotel,... ãã£ãšèŠã
Snowtrex har overholdt alt det de har lovet, pengene kom ved afbestilling retur efter 2 dage, og der kan tages kontakt til kompetente danske medarbejdere, som kan svare pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l om corona mv. Tak... ãã£ãšèŠã
Igen en fornÞjelse at se tilbud fra Snow Trex, og igen har vi bestilt ski, overnatning m 1/ forplejning og lift kort. Super god oplevelser de sidste par gange, og vi hÃ¥ber endnu engang at fÃ¥ en super... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vores rejsekoncept er karakteriseret ved enkelthed og klarhed og henvender sig til kunder med Þnsker om individualitet og service. Vi organiserer indkvartering og liftkort for alle vores feriegÊster. I alle omrÃ¥der har vi et utal af indkvarteringsmuligheder i alle kategorier til rÃ¥dighed, sÃ¥ vores gÊster kan fÃ¥ lige det, der passer til deres individuelle Þnsker. Kurser og udstyr kan som regel bookes ekstra. I de fleste byer kan vores gÊster i reglen vÊlge mellem flere huse og kategorier. Specielle rejsekategorier, som familie-, wellness- eller luksusrejse muliggÞr, at enhver finder det rigtige tilbud. SnowTrex â individualitet og service!
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fint med mange muligheder at vÊlgeâŠ
Fint med mange muligheder at vÊlge imellem. Hjemmesiden driller lidt med filtre og favoritter, men vi kom igennem.
Afstand til lift og centrum af by burde fremstå tydeligere.
Bookning af vinterferie
Det eneste jeg har gjort er at booke en vinterferie, og det gik godt. Er ikke taget afsted endnu. Lidt tidligt at sende en trustpilotanmeldelse afsted til kunden ;-)
Fin service
Booking oplevelsen var god
Har ikke vÊret afsted endnu med booking oplevelsen var super fin
Nemt at booke
Nemt at booke - Liftkort inklusive - det er billigt at leje ski gennem Snowtrex
Nem og hurtig bestilling.
Skiferie i Sterzing, Sydtyrol
FÞrst og fremmest en rejse, der passede lige til vores Þnsker
Gode ferier
Gode ferier. Har brugt Snowtrex mange gange nu. Altid med tilfredshed. Tingene fungerer.
Enkelt og hurtig booking samtâŠ
Enkelt og hurtig booking samt konfirmation af ordremodtagelse og endelig bekrÊftelse.
Elendig kunde service
Manglende kunde service. Min veninde og jeg var lige kommet hjem fra en rejse med Snowtrex og bookede nÊsten prompte en ny rejse til uge 9 samt anmeldte dem med 5 stjerne på trustpilot. Vi opdagede lige efter vores booking at der var en mail med rabat på ca 380 kr og skrev til snowtrex om vi kunne få denne rabat med i den nye ordre. Svaret var NEJ. Så ringende vi og spurgte og talte med en sÞd engelsk talende og service minded kvinde der ville gå videre med det. DernÊst modtog vi en mail i en ikke så venlig tone om at de med stort besvÊr havde givet os denne rabat og at vi jo kunne lÊse at den skulle noteres inden ordren blev afgivet. En noget skuffende oplevelse. Kundeplejen kunne godt trÊnge til et lÞft og ikke mindst når man booker 2 rejser indenfor 2 mdr....

SnowTrex DK ããã®åç
Den bedst tÊnkelige service!
Vi har fundet rigtig fine overnatningsmuligheder til gode priser hos SnowTrex - og i forbindelse med at vi var stÞdte på problemer med bookningen, var der rigtig gode forsÞg på at finde alternative perioder! DesvÊrre endte vi med at måtte afbestille - men det gik også helt uden problemer! Vi starter helt sikkert med at sÞge hos SkowTrex en anden gang!
Gode priser og god service ðð
Vi fik sendt konkrete tilbud
Vi fik sendt konkrete tilbud, der passede til vores Þnske
Kan ikke logge ind pÃ¥ Snow-trexâŠ
Kan ikke logge ind på Snow-trex hjemmeside, for at tjekke ferien!

SnowTrex DK ããã®åç
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹