レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Det var en super lokation vi boede pÃ¥ og det var egentlig nemt at tjekke ind, men den lÞsning de har for afhentning af liftkort er super underlig og burde forbedres. Man skulle printe et dokument og... もっず芋る

Super nemt at orientere sig pÃ¥ Snowtrex hjemmeside. Vi bestilte med kort varsel fire dage pÃ¥ ski i Italien og fik kort efter booking bekrÊftelse pÃ¥ bookingen og en meget fin beskrivelse af bÃ¥de hotel,... もっず芋る

Snowtrex har overholdt alt det de har lovet, pengene kom ved afbestilling retur efter 2 dage, og der kan tages kontakt til kompetente danske medarbejdere, som kan svare pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l om corona mv. Tak... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. スキヌ䌑暇
  2. 旅行業者

圓該䌁業による蚘述

Vores rejsekoncept er karakteriseret ved enkelthed og klarhed og henvender sig til kunder med Þnsker om individualitet og service. Vi organiserer indkvartering og liftkort for alle vores feriegÊster. I alle omrÃ¥der har vi et utal af indkvarteringsmuligheder i alle kategorier til rÃ¥dighed, sÃ¥ vores gÊster kan fÃ¥ lige det, der passer til deres individuelle Þnsker. Kurser og udstyr kan som regel bookes ekstra. I de fleste byer kan vores gÊster i reglen vÊlge mellem flere huse og kategorier. Specielle rejsekategorier, som familie-, wellness- eller luksusrejse muliggÞr, at enhver finder det rigtige tilbud. SnowTrex – individualitet og service!

4.3

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Super nemt at booke via Snowtrex

Super nemt at orientere sig på Snowtrex hjemmeside. Vi bestilte med kort varsel fire dage på ski i Italien og fik kort efter booking bekrÊftelse på bookingen og en meget fin beskrivelse af både hotel, området og hvordan vi skulle indlÞse vores skipas voucher. Vi er faktisk på hotellet lige nu - og alt lever op til vores forventning. Vil helt sikkert bruge Snowtrex igen :-)

2022幎2月21日

Igen en fornÞjelse at se tilbud fra

Igen en fornÞjelse at se tilbud fra Snow Trex, og igen har vi bestilt ski, overnatning m 1/ forplejning og lift kort. Super god oplevelser de sidste par gange, og vi hÃ¥ber endnu engang at fÃ¥ en super god uge pÃ¥ ski i 6 dage i Østrig, KH Jan JÞrgensen/Fyn

2022幎2月6日

Hej Jan
Mange tak for din positive feedback.
Det er vi altid glade for at hÞre og glÊder os allerede til den nye sÊson.

Fantastisk hjemmeside

Fantastisk hjemmeside, hvor filter optionerne gÞr det nemt at finde en skiferie der passer, pris, hotel og forplejning.
Peder nielsen
8464 Galten/Skovby

2022幎2月6日

Hej Peder

Mange tak for din positive feedback. Det er dejligt at hÞre, at du er tilfreds med vores hjemmeside.

DÃ¥rlig service

Dårlig service, og der er mega dårlig svar respons på hjemmesiden, sur dame der ikke er villig til og hjÊlpe..

Deres hjemmeside er oprettet sådan at man kan bestille en rejse som (vises ledig) også går der 4 - 7 dage også får man svar tilbage af de ikke kan opfylde det Þnskede krav, så snak da sammen med indkvarteringen

2022幎1月24日

SnowTrex DK からの回答

Hej Kennie, tak for din feedback. Vi beklager, at du oplevede et bookingstop fra indkvarteringens side, og at behandlingen tog lÊngere tid end normalt på grund af den forÞgede arbejdsbyrde. Det er meget sjÊldent, at reservationer stopper, men det er også meget Êrgerligt for os, da vi går ud fra, at kontingentet står til rådighed.
Men så forholder det sig desvÊrre således, at vores partner tager kontingentet til sig og vi, som i dit tilfÊlde, fÞrst får tilsvarende information efter en gennemfÞrt booking. Efter at have foretaget den nye booking tog vi os af behandlingen så hurtigt som muligt og vi kan derfor ikke forstå din vurdering af vores service. Vi er glade for, at du nu har fundet og booket en passende indkvartering, og vi Þnsker dig en rigtig god ferie. Dit SnowTrex-team

Vi har igen modtaget meget fin service

Vi har igen modtaget meget fin service. Her i forbindelse med lidt sen ombookning fra Østrig til Frankrig, grundet problematikken med de 15 Ã¥rige og boosterstik (har 3 styk med i den alder). Har anvendt Snowtrex flere gange fÞr og gÞr et helt sikkert igen.

2022幎1月15日

Hej Jakob
Mange tak for din positive feedback.
Det glÊder os isÊr i disse svÊre tider for alle.
SnowTrex-teamet

En svÊr tid - men flot klaret af ST!

Netop hjemkommet fra en dejlig skiferie i Schweiz - alt klappede og ST har ydet en stor indsats for at det kunne lykkes - TAK

2022幎1月14日

Hej K

Mange tak for din feedback.

Det glÊder os naturligvis at hÞre i disse svÊre tider, hvor der mangler forståelse for at det ikke er os som rejsearrangÞr, der bestemmer de gÊldende indrejsekrav.

SnowTrex-teamet

Vi er desvÊrre ogsÃ¥ blevet ramt at de

Vi er desvÊrre ogsÃ¥ blevet ramt at de urimelige restriktioner ved indrejse til Østrig, hvor vores 17 Ã¥rige sÞn ikke kan komme ind i landet uden 3. stik og ikke kan fÃ¥ det, idet han er under 18 Ã¥r. Da jeg fÞrste gang blev bekendt med dette, ringede jeg til Snow Trex og forhÞrte mig til dette. Der lÞd beskeden “det skal vi nok finde ud af” og “vi skal nok fÃ¥ jer af sted pÃ¥ skiferie”. Da jeg ringede i denne uge havde piben fÃ¥et en anden lyd. Jeg blev mÞdt med modvilje, manglende svar pÃ¥ mine spÞrgsmÃ¥l og ansatte der virkede irritable og kort for hovedet. Jeg mener, at vi sÞgte muligheder og alternativer, da vi rigtig gerne vil pÃ¥ skiferie, men blev desvÊrre mÞdt afvisende med mangel pÃ¥ vilje til at hjÊlpe os og vÊre undersÞgende pÃ¥ vores muligheder. Da jeg spurgte til muligheden for at Êndre til et andet land, lÞd svaret at jeg kunne undersÞge andre alternativer pÃ¥ deres hjemmeside ogsÃ¥ skrive til dem sÃ¥ kunne de give en pris til det hotel vi selv havde fundet. Jeg italesÊtter, at jeg bliver forvirret over at jeg selv skal finde alternativer, da jeg oplevede yderst villigt og serviceminded personale, da jeg skulle bestille rejsen, men fÃ¥r desvÊrre et afvigende svar og ubrugeligt svar.
Vi har nu afbestilt vores rejse og har mÃ¥tte “Êde” de 20%, som er Snow Trex afbestillingspolitik. Grunden til beslutningen om afbestillingen, er at vi ikke har tillid til at Snow Trex er redelige i deres hÃ¥ndtering og vi stoler dermed ikke pÃ¥ at de kan hjÊlpe os til at finde lÞsninger. Min familie og jeg sidder tilbage med en oplevelse af at afbestillingen kunne vÊre undgÃ¥et, blot ved at blive lyttet til og blive mÞdt med den samme venlighed, som da vi bestilte rejsen.

2022幎1月13日

Hej Mia

Mange tak for din feedback.

Vi har forståelse for din situation, da bÞrnene endnu ikke har kunnet benytte sig af et passende vaccinationstilbud, men vi vil også gÞre dig opmÊrksom på, at vi som rejsearrangÞr ikke har nogen indflydelse på de eksisterende indrejsebetingelser. På grund af Corona-pandemiens dynamiske situation kan der stadig ske Êndringer i reglerne indtil ankomsttidspunktet, og derfor blev du i dit tilfÊlde bedt om, at kontakte os igen tolv dage fÞr ankomst og tilbÞd dig ligeledes at efterprÞve om der ved en ombooking ville vÊre muligt at beregne mindre afbestillingsomkostninger. Da du naturligvis selv bedst kender dine krav til din skiferie (herunder skiområde, skisportssted og indkvartering) og ligeledes pga. manglende kapacitet grundet den store arbejdsbyrde, havde vi brug for din konkrete anmodning om ombooking her. Da du ikke Þnskede at gÞre brug af dette tilbud, kunne vi her kun tilbyde dig afbestilling af din booking iht. de gÊldende afbestillingsomkostninger.

Snowtrex god service

Snowtrex har overholdt alt det de har lovet, pengene kom ved afbestilling retur efter 2 dage, og der kan tages kontakt til kompetente danske medarbejdere, som kan svare på spÞrgsmål om corona mv. Tak for god service :) Vi har bestilt påny til Ischgl og glÊder os

2022幎1月12日

Virkelig skidt rådgivning

Oplyser direkte ukorrekte oplysning mht indrejse krav, kun for at sÊlge ski billetter. Vi havde derfor ekstra udgift på 1.600, som I bÞr dÊkke....

2021幎12月28日

Hej Peter

Mange tak for din feedback. Vi beklager, at du er utilfreds med omkostningerne i forbindelse med PCR-tests.
Det er dit ansvar at sÞrge for at opfylde de påkrÊvede indrejsekrav, og vi har som rejsearrangÞr ingen indflydelse på både indrejsekrav og den rejsendes ansvar for tilvejebringelse heraf.

BemÊrk venligst, at indrejsekravene til Østrig med 3. stik og PCR-test allerede var kendt pÃ¥ tidspunktet for din booking den 23. december, og at vi pÃ¥ vores hjemmeside informerer dig om, at en test kan vÊre nÞdvendig i forbindelse med indrejse, alt afhÊngigt af rejselandet.
Du skal vÊre velkommen til at sende os en mail.

falske garantier

falske garantier.

vi kan ikke få penge retur pga corona restriktioner i Þstrig har Êndret sig og det melder de retur ikke er deres problem. flot. det er heller ikke vores skyld at de indskÊrper indrejse krav til Þstrig som så er skyld i at vi ikke kan komme afsted. så netop der skal deres såkaldte corona garanti give penge retur. men nej. fusker firma. pas på derude.

2021幎12月24日

Hej Rune

Mange tak for din feedback.
Vi beklager, at du ikke er tilfreds med vores afbestillingsbetingelser. Betingelserne i vores Corona-penge-tilbage-garanti hedder lukning af grÊnsen i destinationslandet, lukning af indkvarteringen eller lukning af skiomrÃ¥derne. Dermed var din booking ikke omfattet af vores Corona-penge-tilbage-garanti. Vi bad efter din tilbagemelding om den nÞdvendige dokumentation for at I ikke kunne tage til Østrig pga. de nye indrejserestriktioner. Denne dokumentation har vi dog aldrig modtaget, hvorfor vi ikke har haft mulighed for at efterprÞve dette.
Du er dog velkommen til at sende os en mail.

SnowTrex-teamet

Venlig og super god service

Venlig og super god service. Fandt lige den lÞsning vi ledte efter. Har bestilt via SnowTrex fÞr og gÞr det helt sikkert igen

2021幎10月28日

Hej Jakob

Det glÊder os at hÞre. God tur til jer.

Mange hilsner
SnowTrex-Teamet

En lille smule omstÊndigt at bestille

En lille smule omstÊndigt at bestille mår man en gruppe 8 pers. IsÊr da vi skulle betale.
Kunne også godt tÊnke mig men fik lidt hurtige besked om man for bekrÊftelse på ens rejse.

2021幎10月26日

Hej Folko

Mange tak for din postive feedback.

RejsebekrÊftelsen blev sendt ca. 26 timer efter booking. Det er ikke altid, det er muligt at sende denne indenfor blot er par timer.
I forbindelse med booking skal alle rejsedeltagers navn og fÞdselsdato indtastes. Der er mulighed for betaling via bankoverfÞrsel eller via kreditkort (hvortil der krÊves en såkaldt 3D Secure). 3D Secure er et EU-krav, da alle online betalinger (med visse undtagelser) skal verificeres af kÞberen, for at beskytte dig som forbruger.
EU kalder for Þvrigt denne godkendelsesprocedure for SCA. Der kan lÊses mere derom på Nets hjemmeside.

Mange hilsner

SnowTrex-teamet

Jeg har lige bestilt skiferie igennem

Jeg har lige bestilt skiferie igennem SnowTrex og fik simpelhent den bedste service - både pr. telefon og mail. De var hele vejen igennem så behjÊlpelige.
Stor anbefaling

2021幎10月23日

Hej Margit

Mange tak for din positive feedback. Det er bare rigtigt godt at vide, at der sÊttes pris på vores service, selv i situationer, hvor ikke alt kan lade sig gÞre.

SnowTrex-teamet

God til at svare pÃ¥ diverse spÞrgsmÃ¥l

God til at svare pÃ¥ diverse spÞrgsmÃ¥l og vi kommer pÃ¥ ski. Den 5 stjerne havde i fÃ¥et hvis i havde opfyld mit Þnske pÃ¥ ski pÃ¥ dag 1 men den prÞver vi selv at lÞse 😀

2021幎10月22日

Hej Bjarne

Mange tak for din positive feedback. Det glÊder os altid.
Vi tilbyder ikke liftkort allerede på ankomstdagen. Men måske bliver det muligt en gang i fremtiden.

Rigtig god betjening.

2021幎10月20日

Hej SÞren

Vi glÊder os over din positive feedback. Det er altid godt for os at vide, at vi gÞr et godt stykke arbejde, også selv hvis ikke alt er muligt.

Jeg bookede en skiferie den 31/08-21 og

Jeg bookede en skiferie den 31/08-21 og fik bekrÊftelse derpå, samt betalt depositum.

Den 08/10-21 Fik jeg en mail fra dem, om at der desvÊrre var blevet foretaget en såkaldt dobbelt booking. Så de måtte desvÊrre meddele os at vi ikke kunne komme på skiferie. Men de havde nogle alternativer, som vi skulle kigge på.
Da jeg fÞrst skulle konfirmere med den anden rejse deltager, tog det et par dage om at bestemme os. Da vi havde bestemt os, var det alternative booking udlejet. Vi kunne dig få det til en anden dato.

Vi har intet fået i kompensation, og vi var nÞdt til at flytte rejse dato mm.

2021幎10月17日

Hej Christian

Mange tak for din feedback.

Vi beklager meget, at der var sket en såkaldt overbooking på det hotel, du havde booket, og at det fÞrste alternativ ikke kunne bekrÊftes senere. Du kan dog vÊre sikker på, at kundeorientering er meget vigtig for os, og det er mere end ubehageligt for os at modtage sådanne uventede oplysninger fra vores partnere.

Vi var glade for at finde alternativer til din bookede dato. FÞrst efter at du har informeret os om, at en anden rejsedato var mulig, har vi givet dig tilbud på den alternative dato, du har angivet. BemÊrk venligst, at dette ikke ville vÊre sket uden din besked, og at der ikke ville vÊre sket nogen omlÊgning af rejsedatoen uden dit samtykke.

Vi har opfyldt vores forpligtelse, informeret dig og tilbudt dig et ligevÊrdigt alternativ i henhold. Vi er meget glade for, at du har fået et tilbud, der er en del billigere end det, du oprindeligt bookede.

Vi undskylder endnu en gang for eventuelle ulemper.
Hvis du har yderligere spÞrgsmål, er du velkommen til at kontakte os personligt.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。