レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Maden var god men til de priser så var betjeningen ikke helt på niveau. Man må gerne mÊrke stedet igennem dets personale. Der blev også for varmt i lokalet.

5぀星のうち5の評䟡

Vi har holdt mange gode fester, store som smÃ¥, og har selv vÊret der mange gange. Om sommeren kunne vi kÞrer pÃ¥ cykel og gÃ¥ gennem kirkegÃ¥rden, og sÊttes os i den skÞnne gÃ¥rdhave og spise fjordrejer... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Bestilte menuen med vinmenu. Der blev leveret 6 smÃ¥ retter med en masse brÞd for 1200 kr. Alle var i orden og uden overraskelser. BrÞdet mÊttede sÃ¥ ingen gik sultne hjem. Tjeneren havde sagt, at hvi... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har besÞgt SÞllerÞd Kro og fÃ¥et en oplevelse helt i sÊrklasse. Maden var selvsagt udsÞgt og lavet med yderst lÊkre danske rÃ¥varer blandet med flere eksklusive ingredienser (bl.a. trÞfler og bladgu... もっず芋る

䌁業情報

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

FANTASTIK TOTALOPLEVELSE

FANTASTIK TOTALOPLEVELSE
Maden, vinen, servicen og de pittoreske omgivelser.
Jeg har gennem mit lange liv vÊret på SÞllerÞd Kro mange gange både privat og i firmaregi.
Men min private fÞdselsdagsfest i SÞllerÞdsalen sÞndag den 2. april var simplet hen en uforglemmelig totaloplevelse der overgår alt.

Inger VilsÞe

2017幎6月2日

Fantastisk aften, sÊrklasse service

Min kone og jeg var på SÞllerÞd kro og fik en 5 retters menu, eller snarere 8 retter, med alle de små side retter.
Virkelig dejlig stemning og super service.
Alt var bare som det skulle vÊre og i fantastiske omgivelser.

Mange tak til SÞllerÞd Kro for en perfekt aften

2014幎11月7日

Mad i verdensklasse

Har besÞgt SÞllerÞd Kro og fået en oplevelse helt i sÊrklasse. Maden var selvsagt udsÞgt og lavet med yderst lÊkre danske råvarer blandet med flere eksklusive ingredienser (bl.a. trÞfler og bladguld)

Servicen var meget opmÊrksom uden at det på nogen måde blev anmasende, og samtidig gav personalet - herunder både chefkok og restaurantchef - sig tid til at snakke og besvare spÞrgsmål.

Alt i alt en oplevelse der kun kan anbefales.

2011幎12月12日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ