Maden var god men til de priser så var betjeningen ikke helt på niveau. Man må gerne mÊrke stedet igennem dets personale. Der blev også for varmt i lokalet.
Vi har holdt mange gode fester, store som smÃ¥, og har selv vÊret der mange gange. Om sommeren kunne vi kÞrer pÃ¥ cykel og gÃ¥ gennem kirkegÃ¥rden, og sÊttes os i den skÞnne gÃ¥rdhave og spise fjordrejer... ãã£ãšèŠã
Bestilte menuen med vinmenu. Der blev leveret 6 smÃ¥ retter med en masse brÞd for 1200 kr. Alle var i orden og uden overraskelser. BrÞdet mÊttede sÃ¥ ingen gik sultne hjem. Tjeneren havde sagt, at hvi... ãã£ãšèŠã
Har besÞgt SÞllerÞd Kro og fÃ¥et en oplevelse helt i sÊrklasse. Maden var selvsagt udsÞgt og lavet med yderst lÊkre danske rÃ¥varer blandet med flere eksklusive ingredienser (bl.a. trÞfler og bladgu... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
FANTASTIK TOTALOPLEVELSE
FANTASTIK TOTALOPLEVELSE
Maden, vinen, servicen og de pittoreske omgivelser.
Jeg har gennem mit lange liv vÊret på SÞllerÞd Kro mange gange både privat og i firmaregi.
Men min private fÞdselsdagsfest i SÞllerÞdsalen sÞndag den 2. april var simplet hen en uforglemmelig totaloplevelse der overgår alt.
Inger VilsÞe
Fantastisk madoplevelse
Fantastisk madoplevelse, skal prÞves igen.
Fuldendt med vine som var tilpasset maden
Top klasse!
Er nogle uger siden jeg var på kroen og få top lÊkker mad og vin. Det er en oplevelse for sig selv! Fantastisk sted. Kan kun anbefales
Fantastisk aften, sÊrklasse service
Min kone og jeg var på SÞllerÞd kro og fik en 5 retters menu, eller snarere 8 retter, med alle de små side retter.
Virkelig dejlig stemning og super service.
Alt var bare som det skulle vÊre og i fantastiske omgivelser.
Mange tak til SÞllerÞd Kro for en perfekt aften
Mad i verdensklasse
Har besÞgt SÞllerÞd Kro og fået en oplevelse helt i sÊrklasse. Maden var selvsagt udsÞgt og lavet med yderst lÊkre danske råvarer blandet med flere eksklusive ingredienser (bl.a. trÞfler og bladguld)
Servicen var meget opmÊrksom uden at det på nogen måde blev anmasende, og samtidig gav personalet - herunder både chefkok og restaurantchef - sig tid til at snakke og besvare spÞrgsmål.
Alt i alt en oplevelse der kun kan anbefales.