Sokkeposten.dk レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Super god oplevelse! Jeg er virkelig tilfreds med mit køb hos Sokkeposten.dk. Hurtig levering, gode priser og varen levede helt op til forventningerne. Alt gik nemt og problemfrit. Kan klart anbefale... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Sjældent at jeg flotter mig og giver de 5 velfortjente stjerner. Sokkeposten for bedømmelsen på nem overskuelig hjemmeside og en utrolig qvik service. Følte"næsten" at jeg lige have lukket min ku... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Jeg bestilte en jakke til min datter, selve afhentningen var nem. Men da lynlåsen var defekt kontakter jeg dem via mail, får svar om at sende billeder, jeg svarer at jeg har pakket jakken ned i ori... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Ved bestilling af min vare var der angivet 1-3 dages levering, men i ordrebekræftelsen stod der pludselig "bestillingsvare", og der gik tre døgn før jeg fik kvittering på afsendelse, men derefter var... もっと見る

企業情報

1. 婦人服店
  2. 紳士衣料店

当該企業による記述

Strømper og underbukser med posten. Du finder mærker som JBS, CL7 og iZ Sock på shoppen. Søger du strømpebukser finder du et meget stor udvalg fra Festival Strømper.

ほぼ満足

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Stadig ikke afsendt min vare

Stadig ikke afsendt min vare
Den 29/11 bestiller jeg to trøjer til min mand i fødselsdagsgave. Den 3/12 får jeg en mail fra dem om den ene ikke var på lager og det var en it fejl jeg kunne bestille den men at de vil sende den anden. 5/12 sender jeg en mail og spørger om den er sendt og de svarer hvis ikke i morgen fredag 6-12 så mandag den 9/12 Idag den 11/12 har jeg stadig ikke varen eller besked om den er afsendt ,og min mand har fødselsdag i morgen. Det er under AL kritik. Black friday eller ej. Sikke en elendig service. Sidste gang jeg handler der.
Den 12/12 fik jeg en mail om orden nu var helt annulleret da de heller ikke havde den anden trøje på lager alligevel. Køb ikke derfra :-(

2024年11月29日
5つ星のうち3の評価

En mellemfornøjet oplevelse

Jeg er blevet opfordret til at anmelde Sokkeposten.dk via en mail de har sendt sammen samtidig med at jeg har bestilt hos dem.

Så jeg har ikke modtaget sokkerne endnu mens jeg skriver denne anmeldelse og udtaler mig derfor udelukkende om processen.

På hjemmesiden har de et ur som viser hvornår de afsender pakker næste gang. Jeg var sent på den men nåede det inden uret løb ud.

Det til trods, så blev min forsendelse ikke afsendt før næste dag, så der var ingen grund til at presse mig når det ikke blev sendt samme dag alligevel.

Ikke at det gør den store forskel om jeg får dem en dag senere, men jeg bryder mig ikke om denne fremgangsmåde hvor man presser sine kunder til at træffe en hurtig beslutning. Lidt som vi kender det fra de hjemmesider der sælger hotelophold, og hvor man også presses af antallet af ledige værelser og hvor mange der kigger på hotellet samtidig med dig.

Af samme årsag missede jeg at der faktisk er en julekode som jeg kunne bruge og spar 10%. Den fik jeg ikke tastet ind i farten. Måske også noget man kunne overveje at automatisere når man nu tilbyder rabatten? Det har jeg set andre hjemmesider gøre, og hvorfor skulle man undlade rabatten hvis man er berettiget til den - med mindre man altså overser den fordi man har fokus på uret fremfor selve købet.

Jeg kan også konstatere, at når man handler hos dem, så bliver man automatisk tilmeldt deres nyhedsbrev. Så her inden jeg har fået min første levering, har jeg allerede modtaget den første reklame-mail fra dem !! Det skal man så lige huske at frasige hvis man vil undgå det fremover. Gad vide om det også var en mulighed jeg overså da jeg lagde bestillingen? Igen - så burde det være noget man vælger til, og ikke noget man skal vælge fra.

Ud over dette, så fungerer hjemmesiden faktisk fint. Der er nogle fine muligheder for at sortere ud fra hvad man søger, og det virker også som om at priserne er ok. Ikke de billigste men heller ikke de dyreste.

Så ja - en lidt mellemfornøjet oplevelse. Der er klart mulighed for forbedringer hvor man lige skruer lidt ned for salgsoffensiven, men alt i alt fungerer hjemmesiden fint.

Hvis sokkerne er gode, kunne jeg godt finde på at bestille derfra igen. Jeg skal bare lige huske at der skal en ekstra dag til den oplyste leveringsdato og at jeg nok igen skal framelde mig deres nyhedsbrev og tjekke om der evt. er en rabatkode jeg kan bruge inden jeg afsender ordren.

2024年12月4日
5つ星のうち5の評価

Jeg har handlet hos Sokkeposten flere…

Jeg har handlet hos Sokkeposten flere gange. Hele processen går helt glat, og jeg modtager de varer, som jeg har købt. Og de hæver først penge, når de har pakket og afsendt varen. Tingene er bare i orden hos Sokkeposten

2024年12月2日

Trustpilot エクスペリエンス