Efter att ha anvÀnt Solentro nÃ¥gra gÃ¥nger har jag kommit in i hur man gör böckerna. Kvaliteten och mina förvÀntningar har helt överensstÀmt. Det Àr en sak jag velat göra, att kunna skriva direkt pÃ¥... ãã£ãšèŠã

ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kan varmt rekommendera egenutgivning deluxe. Har fått bra hjÀlp och stöd under processen. Det har varit lÀtt att få kontakt med berörda och inga problem med att få göra Àndringar under tiden.
Otroligt bra service, super hjÀlpsamma och trevliga! Snabb leverans och bra kvalitet, rekommenderar till alla som vill printa böcker oavsett stora eller små projekt.
Otroligt bra service, lÀtt att fÃ¥ kontakt och handgriplig hjÀlp av en mÀnniska, inte en dator! Hantverket Àr lÀtt att lÀra sig. Produkterna/böckerna/fotona Àr av fin kvalitet! Efter tre böcker hos So... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- åççŸåãµãŒãã¹
- æžåº
- è£œæ¬æ¥è
- åçãšãŒãžã§ã³ã·ãŒ
- æå®€
- ãã©ã€ãã« ã«ã¡ã©ãã³
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vår vision Àr att erbjuda det enklaste och bÀsta sÀttet för dig att göra en egen bok eller fotobok, samt unika posters direkt från din mobil. Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, poster, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok (yearbook), dopbok, minnesbok, bloggbok, avskedsbok, receptbok, kokbok, "min första bok" - enkelhet, kreativitet & skapande ligger i fokus nÀr du gör din egen bok eller fotobok - alla våra produkter trycks i Sverige! Gör din bok antingen online eller via vår app. Vår app Àr perfekt för en renodlad fotobok med ingen eller lite text. NÀr du vill ha full frihet att designa vilken typ av bok du vill så kan du göra den online. Skapa en unik poster med dina egna bilder eller vÀlj bland våra vackra och utvalda motiv som Àr noga utvalda för att passa ditt hem. Alla våra posters trycks på högkvalitativt papper (MultiDesign 200 g-papper). Också tillgÀnglig i en vackert utformad trÀram i tre olika fÀrger. Nu kan du skapa din egen fotobok, helt automatiskt. Du kan enkelt vÀlja att fotoboken ska fyllas i automatiskt nÀr du laddar upp dina bilder till Solentro - enklare Àn så blir det inte! Vi erbjuder också egenutgivning, också kallat sjÀlvpublicering. Vi sköter publicering och försÀljning så att du som författare kan fokusera på att skriva, skapa och berÀtta. Tusentals nöjda kunder och mycket förmånliga priser. Du som författare Àger rÀttigheterna och behåller 100% av vinsten.
Vår vision Àr att vara vÀrldens bÀsta plats för att göra egna böcker och fotoböcker.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

- Högsta kvalitet, snabb leverans (alla böcker & fotoböcker trycks i Sverige) och vi Àr lÀtta att få tag på!
- Solentro grundades av bröderna Hampus & Tobias Schildfat och lanseringen skedde i början på 2008. I TV-serien DraknÀstet fick de stor uppmÀrksamhet nÀr de nobbade drakarna och en investering på 1,5 miljoner kronor. Idag Àr Solentro ett globalt företag nÀr det gÀller att erbjuda möjligheten att göra en egen bok och få den tryckt och hemskickad. Solentro erbjuder Àven författarpaket och bistår med tryck- och utgivningstjÀnster vid egenutgivning. Solentros webbaserade bokskapartjÀnst finns tillgÀnglig både online och som app via iOS eller Android. Solentro finns för nÀrvarande på 13 olika språk med kunder i över 30 lÀnder. Vår vision Àr att vara vÀrldens bÀsta plats för att göra egna böcker och fotoböcker - idag kan du också göra dina egna Posters!
ExtraordinÀr kundtjÀnst!
Du kan både ringa & mejla oss!

Det går både att ringa & mejla oss nÀrsom!
VÀlkommen att höra av dig såvÀl vardag, kvÀll som helg.
é£çµ¡å
Anckargripsgatan 3, 211 19, Malmö, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- 040-78300
- info@solentro.com
- www.solentro.se
Solentro - gör en egen bok
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
En smidig och fin upplevelse
Jag har haft en mycket positiv upplevelse av att ge ut min bok via Solentro. Processen var tydlig och enkel att följa, och plattformen gjorde det tekniska hanterbart Àven för mig som ny inom egenutgivning.
Kvaliteten pÃ¥ den tryckta boken motsvarade mina förvÀntningar, och leveransen fungerade smidigt. Det var en speciell kÀnsla att för första gÃ¥ngen hÃ¥lla min egen bok i handen â ett lÃ¥ngvarigt arbete som blivit verklighet.
Jag kan varmt rekommendera Solentro till den som vill ge ut sin bok i egen regi.
Toppen ð bra leverans och snabbâŠ
Toppen ð bra leverans och snabb leverans och bra kvalitet
Jag tycker om att man kan ringa ochâŠ
Jag tycker om att man kan ringa och rådfråga. Jag tycker om att leveransen Àr snabb.
Bokkvalitén ok, men sjÀlv pÀrmen böjer sig - man får pressa den med tyngder.
Jag tyckte inte om det oflexibla sÀttet att placera bilder. Svårt att Àndra. KrÀver mycket jobb och stor uppmÀrksamhet.

Solentro: fotoböcker, böcker, egenutgivning & posters ããã®åç
Mycket nöjd med kvalitén!
Mycket nöjd med återgivningen av fÀrg och kontrast i bilder samt papperskvalité! Det som stör mig lite Àr att texten på ryggen inte hamnade i mitten av den utan lite åt höger. Jag tillverkade min bok i Solentros grÀnssnitt online och den ser centrerad ut dÀr men blev inte det i tryck.
Enkelt och lÀtt att göra boken
Enkelt och lÀtt att göra boken. Otroligt snabb leverans. Bra kvalité på boken. Jag Àr så nöjd.
Boken blev jÀttefin och det varâŠ
Boken blev jÀttefin och det var otroligt snabb leverans!
Bra kvalité
Bra kvalité. Lite stökigt att korrigera och att få till jÀmna sidor.
Har anvÀnt det i många år
Har anvÀnt det i många år. Det går alltid snabbt och lÀtt att skriva, sÀtta i in bilder och får snabb leverans av den fÀrdiga boken
Skapat fotoböcker i många år
Jag har skapat fotoböcker via Solentro i 13-14 år och alla böcker har blivit så fina. Ett roligt sÀtt att spara sina minnen. En bok kÀnns trots allt annorlunda mot att bara ha bilderna i telefonen eller sparad på någon server i molnet.
Snabb leverans och service
Snabb leverans och service. à tkomlig kundtjÀnst. Bra kvalitet på de böcker och fotoalbum jag gjort.
BÀsta boktryckeriet!
Jag har anvÀnt deras tjÀnster flera gånger och de Àr alltid lika vÀnliga, trevliga och hjÀlpsamma nÀr man har några frågor. LÀttanvÀnlig hemsida med fint resultat! Snabb leverans.
Jag Àr otroligt nöjd med helaâŠ
Jag Àr otroligt nöjd med hela processen. Jag bestÀllde en bok innan jul (missade till och med deadlinen med typ en halvtimme) och fick Àndå mitt paket innan julafton. SjÀlva boken Àr Àven jÀttejÀttefin och blev en högst uppskattad present.
Alltid vÀnliga och proffsiga iâŠ
Alltid vÀnliga och proffsiga i bemötande. 100% nöjd med mina böcker
God kvalité och snabb leverans
Bok med bilder
Snabb hjÀlp nÀr jag hade glömt inloggning och då fick jag Àven bra tips på hur jag skulle fortsÀtta med texterna i boken. Mallarna Àr lite yxiga och om man ska kopiera in långa texter Àr det inte helt enkelt att hantera. Det Àr också lite svårt att korrekturlÀsa, men annars allt toppen och boken blev vÀldigt fin.
Snabb leverans från tryckeriet.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹