Banner for Solentro: fotoböcker, böcker, egenutgivning & posters

2,502
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Efter att ha anvÀnt Solentro nÃ¥gra gÃ¥nger har jag kommit in i hur man gör böckerna. Kvaliteten och mina förvÀntningar har helt överensstÀmt. Det Àr en sak jag velat göra, att kunna skriva direkt pÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kan varmt rekommendera egenutgivning deluxe. Har fått bra hjÀlp och stöd under processen. Det har varit lÀtt att få kontakt med berörda och inga problem med att få göra Àndringar under tiden.

5぀星のうち5の評䟡

Otroligt bra service, super hjÀlpsamma och trevliga! Snabb leverans och bra kvalitet, rekommenderar till alla som vill printa böcker oavsett stora eller små projekt.

5぀星のうち5の評䟡

Otroligt bra service, lÀtt att fÃ¥ kontakt och handgriplig hjÀlp av en mÀnniska, inte en dator! Hantverket Àr lÀtt att lÀra sig. Produkterna/böckerna/fotona Àr av fin kvalitet! Efter tre böcker hos So... もっず芋る

䌁業情報

1. 写真珟像サヌビス
  2. 曞店
  3. 補本業者
  4. 写真゚ヌゞェンシヌ
  5. 暗宀
  6. ブラむダル カメラマン

圓該䌁業による蚘述

Vår vision Àr att erbjuda det enklaste och bÀsta sÀttet för dig att göra en egen bok eller fotobok, samt unika posters direkt från din mobil. Hos Solentro skapar man sin egen bok, fotobok, poster, fotoalbum, bröllopsbok, examensbok (yearbook), dopbok, minnesbok, bloggbok, avskedsbok, receptbok, kokbok, "min första bok" - enkelhet, kreativitet & skapande ligger i fokus nÀr du gör din egen bok eller fotobok - alla våra produkter trycks i Sverige! Gör din bok antingen online eller via vår app. Vår app Àr perfekt för en renodlad fotobok med ingen eller lite text. NÀr du vill ha full frihet att designa vilken typ av bok du vill så kan du göra den online. Skapa en unik poster med dina egna bilder eller vÀlj bland våra vackra och utvalda motiv som Àr noga utvalda för att passa ditt hem. Alla våra posters trycks på högkvalitativt papper (MultiDesign 200 g-papper). Också tillgÀnglig i en vackert utformad trÀram i tre olika fÀrger. Nu kan du skapa din egen fotobok, helt automatiskt. Du kan enkelt vÀlja att fotoboken ska fyllas i automatiskt nÀr du laddar upp dina bilder till Solentro - enklare Àn så blir det inte! Vi erbjuder också egenutgivning, också kallat sjÀlvpublicering. Vi sköter publicering och försÀljning så att du som författare kan fokusera på att skriva, skapa och berÀtta. Tusentals nöjda kunder och mycket förmånliga priser. Du som författare Àger rÀttigheterna och behåller 100% av vinsten.

Vår vision Àr att vara vÀrldens bÀsta plats för att göra egna böcker och fotoböcker.

圓該䌁業による蚘述

Högsta kvalitet, snabb leverans (alla böcker & fotoböcker trycks i Sverige) och vi Àr lÀtta att få tag på!
Solentro grundades av bröderna Hampus & Tobias Schildfat och lanseringen skedde i början på 2008. I TV-serien DraknÀstet fick de stor uppmÀrksamhet nÀr de nobbade drakarna och en investering på 1,5 miljoner kronor. Idag Àr Solentro ett globalt företag nÀr det gÀller att erbjuda möjligheten att göra en egen bok och få den tryckt och hemskickad. Solentro erbjuder Àven författarpaket och bistår med tryck- och utgivningstjÀnster vid egenutgivning. Solentros webbaserade bokskapartjÀnst finns tillgÀnglig både online och som app via iOS eller Android. Solentro finns för nÀrvarande på 13 olika språk med kunder i över 30 lÀnder. Vår vision Àr att vara vÀrldens bÀsta plats för att göra egna böcker och fotoböcker - idag kan du också göra dina egna Posters!

ExtraordinÀr kundtjÀnst!

Du kan både ringa & mejla oss!

Du kan både ringa & mejla oss!
För oss Àr det en sjÀlvklarhet att det ska vara enkelt att nå oss och få svar från oss.

Det går både att ringa & mejla oss nÀrsom!

VÀlkommen att höra av dig såvÀl vardag, kvÀll som helg.

Solentro - gör en egen bok

Fotoböcker, böcker, egenutgivning & posters

(2,502)

過去12か月のレビュヌ数: 115ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

LÀttsamt att skapa sin egna bok

LÀtt att förstå hur man ska göra i Solentros program på datorn för att skriva texter och få till sin egen bok, samt leverans och att få den tryckt. Dock svårt att lÀgga till eller ta bort sidor. Hade Àven varit bra att få hjÀlp med redigering och publicering.

2025幎12月4日

Bra kommunikation, fint resultat

Kommunikationen med Solentro var smidig. Jag kom snabbt fram till någon som kunde hjÀlpa mig med de frågor jag hade. NÀr sjÀlva boken jag gjort kom blev jag vÀldigt nöjd med resultatet, skarpa, tydliga bilder. Både text och bild överensstÀmde med det som visades då jag på hemsidan granskade det jag sÀnde in för tryck. Hela processen från bestÀllning till fÀrdig bok var dessutom snabb.

2025幎11月28日
5぀星のうち5の評䟡

Det fanns alltid nÃ¥gon dÀr (Hampus) som

Det fanns alltid någon dÀr (Hampus) som svarade vardag som helg nÀr jag undrade över något och som i slutÀndan faktiskt hjÀlpte mig gå i mål. Tack!

2025幎10月27日
Solentro: fotoböcker, böcker, egenutgivning & posters ロゎ

Solentro: fotoböcker, böcker, egenutgivning & posters からの回答

Hej hej!

Vad roligt att höra att du upplevde kontakten med oss så enkel och bra!

Vi strÀvar alltid efter att vara så tillgÀngliga som möjligt, framförallt under de timmar då ni faktiskt arbetar med era böcker och fotoböcker!

Jag ska framföra din tacksamhet till alla i teamet och då framförallt till Hampus!

VÀnligen/Sofia L - Kundservice
/The Solentro Team