レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Forholdsvis lang leveringstid. Produktet vi bestilte var solfilm til ialt 11 vinduer til 8000kr. Produktet var godt stÞvet, tydeligt fra tilskÊringen, men det virkelig skuffende til den pris. Endv... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fik min solfilm til halv pris som ingen andre kunne matche pÃ¥ nettet og ville afhente min solfilm selv, for at spare 75 kr. i porto. Jeg fik rigtig gode rÃ¥d om hvordan man opsatte filmen op, midt i d... もっず芋る

Skrev en mail om aftenen med et enkelt spÞrgsmÃ¥l og fik svar med det samme nÊste morgen. KÞbte to stykker af deres 3M SandblÊst folie efter mÃ¥l (milimeter nÞjagtighed). Det passede perfekt, var super... もっず芋る

KÞbte 2 meter solfilm, rÞr-emballagen var trykket i den ene ende ved modtagelse (GLS) og filmen var derfor blevet krÞllet. Ved hÞflig reklamation fik jeg straks tilsendt en ny, den defekte kunne jeg... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. カヌ アクセサリヌ店
  2. りィンドり トリヌトメント店

圓該䌁業による蚘述

Hos Solfilmgruppen kan du bestille solfilm og produkter som giver et bedre indeklima. Vi forhandler solfilm som kan monteres direkte på vinduer, hvis man har problemer med for meget varme, lys eller UV stråler, som kommer direkte igennem sine vinduer. Alle vores solfilm og sikkerhedsfilm, kommer fra nogle af verdens stÞrste og fÞrende producenter såsom 3M, som leverer sine produkter til mere end 60 lande verden over. Med solfilm fra Solfilmgruppen.dk er du garanteret den bedste kvalitet på markedet, nemlig den kvalitet som vi selv monterer hos danske virksomheder hver eneste dag året rundt, og har gjort det i mere end 20 år. Som noget helt nyt, kan du nu bestille solfilm udskåret på dine prÊcise mål. På den måde, betaler du kun for det solfilm du skal bruge, og du slipper for alt besvÊret med at skÊre solfilmen til, hvilket er det svÊreste ved at montere solfilm i sine vinduer.

4.3

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

Nemt at sÊtte op

KÞbte solfilm på mål til et enkelt vindue. Det var utroligt meget nemmere at sÊtte op, end jeg havde forventet, og sidder nu pÊnt uden buler.

2025幎8月23日

Solfilmgruppen からの回答

1000 tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at opsÊtningen var nem og at solfilmen sidder pÊnt. Hvis du har brug for hjÊlp, er du altid velkommen!

Jeg er meget utilfreds med min

Jeg er meget utilfreds med min oplevelse hos solfilmgruppen. Jeg returnerede en vare i fuld overensstemmelse med deres returpolitik, men virksomheden nÊgtede alligevel at refundere mine penge. Jeg har kontaktet dem flere gange uden at få en fair lÞsning.

Det virker både uprofessionelt og utrygt som kunde, og jeg kan desvÊrre ikke anbefale andre at handle hos dem, baseret på min erfaring.

2025幎8月24日

Hej Abdul,

Tak for din anmeldelse. Vi kan se, at du igen har nÊvnt, at vi har ignoreret din anmodning om at annullere ordren. Vi vil gerne prÊcisere, at vi har håndteret din ordre i henhold til de handelsbetingelser, du accepterede ved kÞbet.

Som vi har forklaret tidligere, er din ordre på specialtilskåret solfilm, som ikke kan fortrydes eller returneres, da det er en vare, der er tilpasset specifikt til dine Þnsker. Dette fremgår klart i de vilkår, du accepterede ved bestilling, og det er almindelig praksis for denne type varer, som f.eks. stof, der skÊres på mål.

Vi vil understrege, at vi har hÃ¥ndteret din sag korrekt i henhold til bÃ¥de lovgivningen og vores handelsbetingelser. Vi er kede af, at du ikke er tilfreds med lÞsningen, men vi Þnsker at afklare, at vi ikke har ignoreret din anmodning – vi har simpelthen ikke vÊret i stand til at efterkomme den, da den er i strid med de betingelser, der gÊlder for din ordre, og som du selv har godkendt fÞr dit kÞb.

God kundeservice

God kundeservice
God kundeservice der giver Êrlige svar på deres produkter og står inde for samme selvom garantien er udlÞbet.
Konkurrence dygtige priser på deres udvalg.

2025幎8月18日

Solfilmgruppen からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du har haft en positiv oplevelse med både vores kundeservice, produkter og levering.
Hos Solfilmgruppen.dk bestrÊber vi os altid på at give Êrlige og hjÊlpsomme svar, og vi er glade for at du har oplevet dette. Vi sÊtter også stor pris på, at du fremhÊver vores konkurrencedygtige priser.

Vi ser frem til at kunne hjÊlpe dig igen i fremtiden!

De bedste hilsner,
Team Solfilmgruppen.dk

God kunde service og gode produkter

Havde brug for hjÊlp til valg af solfilm, så jeg skrev til deres kundeservice og fik kort tid efter en meget fin mail tilbage med svar på de spÞrgsmål jeg havde. Hurtig levering og konkurrence dygtige priser. Stor anbefaling herfra.

2024幎5月14日

Hej Henrik.
Mange tak for din anmeldelse, den sÊtter vi stor pris på.
Mange hilsner, Solfilmgruppen.

Super fin service samt kvalitetsprodukt

Super fin service og hurtig levering. Har kÞbt en hel rulle rudefolie til bilen. Er nybegynder men man kan hurtig mÊrke at dette er kvalitetsfolie og dejlig nemt at arbejde med. Når rullen er brugt op bestiller jeg bestemt igennem Solfilmgruppen igen.

2024幎2月10日

Hej Bo.
1000 tak for din anmeldelse, den sÊtter vi stor pris på :-)
God fornÞjelse med din solfilm, vi har alle vÊret nybegyndere en gang, så det er bare at "klÞ på" :-)
Mange hilsner, og tak,
Solfilmgruppen

Hurtig og effektiv

Hurtig og effektiv. Produkterne er pakket fint ind og er godt beskyttede under transport.

2020幎11月23日

Hej Jacob.
1000 tak fordi du gav dig tid til at anmelde os, det betyder meget for os.
Mange hilsner,
Solfilmgruppen A/S

Absolut anbefalet

Bestilt Mandag, afsendt Tirsdag, afhentet Onsdag. LeverandÞrer der holder hvad de lover kan vi aldrig få for mange af - tak derude!

2020幎7月1日

Du har fuldstÊndig ret, og 1000 tak fordi vi kom i den fornemme kategori :-D
Vh. Solfilmgruppen

Super hurtig levering og helt

Super hurtig levering og helt fantastisk service! Jeg havde tastet forkert mål på et solgardin og de ringede til mig for at dobbelttjekke. Så det var mega god service og varen er som forventet, kom dagen efter jeg bestilte!

2020幎6月16日

Hej Christina.
Når vi ser noget som "stikker lidt ud", så skal vi reagere, så det var dejligt vi fik styr på sagerne.
Tak fordi du deler din historie med andre.
Vh. Solfilmgruppen

Forholdsvis lang leveringstid.

Forholdsvis lang leveringstid.
Endvidere har vi nu haft solfilmen siddende i 2 måneder på alle vinduer mod syd/vest. Og kan faktisk slet ikke mÊrke nogen forskel.
Solfilmen skulle angiveligt tage mindst 40% af solvarmen, men dette fÞler vi slet ikke er tilfÊldet.
Til andre som overvejer solfilm, ville jeg krÊftigt overveje andre lÞsninger som f.eks. markiser.

2019幎9月23日

Solfilmgruppen からの回答

Vi kan se at du den 8/6/2019 kl. 16.14 (efter lukketid) har bestilt en Ultrabond sÊbe hos os, og 1000 tak for det. Dagen efter d. 9/9/2019 kl. 13.28, afsender vi din ordre til dig med GLS. Lang leveringstid, det synes jeg ikke vi har, vi har i hvert fald holdt hvad vi lover, og mere til.
Du siger at du har kÞbt solfilm hos os, det under os, for vi har ingen som helst ordrer fra dig, vi har ingen mail fra dig, vi har ikke noget som helst.
Hvis vi skulle have leveret noget til dig som ikke virker som forventet, ville det mest naturlige også vÊre, at vi blev kontaktet af det, det er vi heller ikke blevet.
Dit ordrenummer 2848 som henviser til det du klager over, solfilm til 11 vinduer til en pris på 8000,-, henviser til din ordre på kr. 79,25, og ikke andet. Dette er anmeldt til Trustpilot, som desvÊrre ikke Þnsker at tage virksomhedernes anmeldelser seriÞst, og kun forholder sig til et verificeret ordrenummer, uden at se på hvad ordrenummeret egentlig henviser til. Så vi som virksomhed, har desvÊrre ingen chance for at gÞre noget som helst ved en falsk anmeldelse som denne, og det er vi rigtig Êrgerlige over, men det er sådan Trustpilot fungerer.
Pga. ovenstående, må vi konkludere at din anmeldelse er falsk, og-/eller chikane, hvilket vi tager skarp afstand fra.
Eventuelle spÞrgsmål til denne sag kan rettet til shop@solfilmgruppen.dk

Super hurtig levering

2019幎9月2日

Hej Birgitte.
Ja, de fleste af vores ordrer ekspederes samme dag som de kommer ind, tjep tjep tjep :-)
Solfilmgruppen A/S