Super god kundeservice og hurtig levering ðª. Havde problem med deres film og skrev til deres kundeservice. 10 min senere havde jeg en i rÞret og vi fik lÞst problemet. Nu sidder filmen som den skal... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
NÀr jag skulle hÀmta förpackningen pÃ¥ posten var förpackningen skadad, sÃ¥ posten fick skicka förpackningen i retur. Ett telefonsamtal till Foliekniven sÃ¥ vips fick jag en ny förpackningen efter ett p... ãã£ãšèŠã
Perfekt! .. Overholdt de bestilte mål, god kvalitet og rimelig hurtig ekspedition! :-) Kan varmt anbefales, herfra!.. :-)
Snabb leverans, dessvÀrre transportskadad. Men inga problem, Claus ordnade detta lÀtt och smidigt. Ny film pÃ¥ nolltid utan komplicerad process. Verkligen bra service - och bra produkt (solskyddsfi... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Refsvindinge Byvej 3, 5853, ÃrbÊk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Super god kundeservice og hurtig levering ðª.
Havde problem med deres film og skrev til deres kundeservice. 10 min senere havde jeg en i rÞret og vi fik lÞst problemet. Nu sidder filmen som den skal ð

Foliekniven.dk ããã®åç
Rigtig god kundeservice og hjÊlp til bestilling. Flot resultat.

Foliekniven.dk ããã®åç
Nemt og lynhurtigt. Jeg lavede et simpelt tekst design, og modtog det fÊrdige resultat to dage efter. Godt gået Foliekniven!

Foliekniven.dk ããã®åç
Har lige fået lavet navneskilte til vores båd og de er super flotte og til en rigtig god pris
Kan klart anbefales

Foliekniven.dk ããã®åç
Hurtig og reel betjening.- TAK âïž
Dansk firma - når det er bedst

Foliekniven.dk ããã®åç
Bestilte mÞrklÊgningsfolie til vindue.
Efter specialmål.
Det kom prompte og det virker perfekt!

Foliekniven.dk ããã®åç
Super serviceâŠfik lige den farve folie, der passede til vores autocamper.

Foliekniven.dk ããã®åç
Personlig og fleksibilitet i rart miljÞ og altid kvalitet

Foliekniven.dk ããã®åç
Vi har handlet hos Foliekniven i efterhånden mange år. Altid super service og vejledning, samt kvalitetsprodukter på alle hylder.
Senest har vi kÞbt forskelligt udstyr til EXPOŽs. Beachflag i flere stÞrrelse, forskellige mobile bannere med firmalogo. Senest har vi kÞbt 3 stÞrre bagtÊpper til ophÊng på messevÊgge.
Alle produkter er super funktionelle og kvalitetsmÊssig i top.
Bedste anbefalinger herfra. Vi fortsÊtter i hvert fald med at handle hos Foliekniven.

Foliekniven.dk ããã®åç
Det var nemt og overskueligt, og man får nemt svar på eventuelle spÞrgsmål, når man klikker lidt rundt. Det bedste er at man kan få det leveret i specialmål, uden at det koster en bondegård - således at man for fÞrt projektet ud i livet.

Foliekniven.dk ããã®åç
Jeg sÞgte på google efter det jeg skulle bruge og stÞdte på Foliekniven. Jeg har fået en del forskellige ting ved dem til brug på Sporvejsmuseet SkjoldenÊsholm. Det har vÊret kopi af emaljeskilte, facader til vores museumsgade m.m. Jeg har altid fået leveret det jeg har bestilt og den vejledning jeg har haft brug for har vÊret top professionel. Kan kun anbefale dem!

Foliekniven.dk ããã®åç
Jeg har fÞr sat foliefilm pÃ¥ dÞre, med rigtig gode resultater. Foliefilm som jeg har kÞbt i jysk. Det her er komplet umuligt at arbejde med. Det er ekstremt levende, sÃ¥ du kan ikke styre det, som man altsÃ¥ ellers sagtens kan. Og derfor kan du ikke fÃ¥ al luften ud og man ÞdelÊgger det fuldstÊndig. Ikke pengene vÊrd. Jeg skal i jysk og kÞbe en rulle. Det er nemt lige at skÊre ud selv, med dine mÃ¥l og al luft komme ud, uden at du ÞdelÊgger det. Synes ikke det her er et professionelt materiale at arbejde med. Selve videoen omhandler opsÊtning af solfilm som er noget helt andet end den folie med motiv, som jeg har kÞbt. Helt og aldeles ubrugeligt.ððð

Foliekniven.dk ããã®åç
Jeg lavede en ordre en lÞrdag og kontaktede dem via email allerede dagen efter en sÞndag for at få den annulleret. Det burde have vÊret mere end nok tid.
De sendte pakken alligevel mandag eftermiddag, fordi de tilsyneladende ikke har styr på deres mailhåndtering. Og konsekvensen? Jeg skal nu selv betale returfragt for en ordre, jeg bad om at få slettet nÊsten 24 timer i forvejen.
Jeg synes det er urimeligt. At en virksomhed ikke håndterer henvendelser efter weekenden, bÞr de ikke sende ordrer afsted fÞr de er sikre på der ikke ligger en annullering eller i det mindste dÊkke returomkostningerne, når fejlen er deres. At lade kunden sidde med regningen for en kommunikationsbrist på virksomhedens side er ikke god kundeservice.
Kan ikke anbefale Foliekniven.

Foliekniven.dk ããã®åç
fraråder alt handel på deres sidde.
Mega dårlig vindusfilm, som er umuligt for en normal person at montere selv om man fÞlger skriftligt vejledning og den video der er under produktet.
Så hvis du har tÊnkt dig at sÊtte film på et vindue, så find et andet produkt.
Samt vanvittige hÞje priser for et lille stykke film.....
Har aldrig spildt 400kr så meget som jeg har på deres produkt.

Foliekniven.dk ããã®åç
Sevicen her i top og mere til!
Vi har kÞbt solfilm og med Folieknivens udfÞrlige instruktionsvideo i ryggen, så er monteringen overskuelig. Vi havde en problemstilling, som på ingen måder skyldes produktet, men vi tog kontakt og fik en service som vr helt eminent. Vi er tilfreds med produktet og mere end tilfreds med serviceniveuet.
Super service og bra produkter! Oversiktlig nettside og rask levering.
Fantastisk service ! Fik tilsendt forkert stÞrrelse tal !
Skrev til kunde service, og allerede dagen efter modtog jeg de rigtige stÞrrelser ðð!, fantastisk hurtig respons. Kan varmt anbefale dette firma
Havde en ide til et vandmÊrke logo til min mc.
Gina havde god input, og lavede mÊrket helt perfekt, super imÞdekommende og dygtige folk, er helt vildt tilfreds