Sollex AB - Industrial Blade & Knife Manufacturer Company レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

DynaMate AB fick för kunds rÀkning, i uppdrag att bygga en robotiserad öppnings station för wellÃ¥dor. Sollex AB hjÀlpte oss med materialval och typ av kniv pÃ¥ ett utmÀrkt sÀtt. Efter drifttagning av u... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag letade efter en sorts underbart vassa brytblad som Àr jag hade hemma .Hade glömt var jag köpt dom. Tittade pÃ¥ bladet. DÀr stod det Sollex. Googlade helt sonika upp Sollex och hitta deras websida.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hej, sen första dagen jag börja bestÀlla varor frÃ¥n Sollex sÃ¥ finns dÀr inget att klaga pÃ¥, produkterna Àr givetvis bra och leveransen snabb, men det jag som jag tycker Àr bÀst Àr den personliga konta... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Snabb och pÃ¥litlig service NÀr jag har varit i kontakt med Sollex har de varit vÀldigt hjÀlpsamma. De sÃ¥g till att det verkligen var rÀtt knivar för mitt ÀndamÃ¥l innan de skickade varorna. Saknar... もっず芋る

䌁業情報

1. 機械刃物提䟛業者
  2. eコマヌス サヌビス
  3. 刃物補造業者
  4. 刃物店

圓該䌁業による蚘述

Sollex manufactures and supplies high quality knives, blades, and industrial razor blades for professional users who demand exceptional sharpness, precision, and durability. With almost a century of experience, Sollex is a trusted partner for the plastic film, packaging, and converting industries worldwide. The product range includes industrial razor blades, slitter blades, pelletizer knives, CNC knives, router bits, and custom-made cutting solutions. Every Sollex blade is engineered in Sweden for maximum efficiency, consistent results, and a long lifetime. Choose Sollex for world-class cutting performance and reliable Swedish quality.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Our purchase was a really good

Our purchase was a really good experience. Great customer service!

2026幎6月5日

Sollex AB - Industrial Blade & Knife Manufacturer Company からの回答

Dear Jeannette, So many thanks for your positive feedback. We got really happy and thankful for you kind and uplifting comment. Hope our blades work well for you. It was our first order to Guatemala. Many kind thanks, SOLLEX / Johan

Kvalitativa knivblad!

DynaMate AB fick för kunds rÀkning, i uppdrag att bygga en robotiserad öppnings station för wellådor. Sollex AB hjÀlpte oss med materialval och typ av kniv på ett utmÀrkt sÀtt. Efter drifttagning av utrustningen kan vi konstatera att varje blad (Spetsblad 761) skÀr 22800 meter innan det Àr dags för byte vilket Àr ett mycket bra resultat och en mycket nöjd slutkund:)

2026幎6月5日

Sollex AB - Industrial Blade & Knife Manufacturer Company からの回答

Stort tack Jonas! Din feedback gör oss verkligen glada och tacksamma. Verkligen kul att er kund Àr nöjd. Vi driver på utvecklingen av knivar och knivblad med mål att förbÀttra våra kunders processer. Vi har skapat ett kund case av det fina samarbetet med Dynamate:

Hoppas att det kan inspirera andra som funderar på hur lÀnge ett knivblad kan hålla.

BÀsta HÀlsningar,

SOLLEX / Johan Falk

5぀星のうち5の評䟡

Good communication- items arrived on

Good communication- items arrived on time

2026幎5月18日

Sollex AB - Industrial Blade & Knife Manufacturer Company からの回答

Dear Brenda, Many kind thanks for your wonderful feedback. I am delighted to do business with you and your company. Wish you all the best! SOLLEX / Johan

Label LTD

Fast and accurate.

2026幎1月27日

Sollex AB - Industrial Blade & Knife Manufacturer Company からの回答

Many thanks! Your positive feedback makes our day!

Excellent produit

Excellent produit, un peu cher, livré rapidement.

2025幎12月16日

Sollex AB - Industrial Blade & Knife Manufacturer Company からの回答

Un grand merci pour votre excellent retour !

Vos commentaires nous font vraiment plaisir et nous encouragent à continuer de progresser.

Merci encore et bonne journée !

We are extremely satisfied with Sollex Blades

We are extremely satisfied with Sollex AB. The service is excellent, the price–quality ratio is outstanding, and every email is answered the same day. Delivery is always very fast. This is the second time we have ordered blades from Sollex, and we truly hope to continue ordering from you for many years to come.

2025幎12月22日

Sollex AB - Industrial Blade & Knife Manufacturer Company からの回答

Dear Johannes, Many thanks for your fine feedback. It is customers like you that makes us thrive. Looking forward to work with you in the future. Really happy to continue to make https://www.sollex.se the go to site for knives and blades. All the best! SOLLEX / Johan

Knivblad

Enkel bestÀllning och snabb leverans
Trevlig personal

2025幎11月18日

Sollex AB - Industrial Blade & Knife Manufacturer Company からの回答

Hej Mikael, Stort tack för mycket trevlig feedback. Det Àr sådana trevliga kommentarer som får en att tycka att det Àr kul med jobbet. Stort tack! Beata och Johan på SOLLEX

5぀星のうち5の評䟡

Jattebra service och kort leveranstid

Jattebra service och kort leveranstid. Knivarna jag köpt till min roland p&c Àr toppen. Bra priser

2024幎10月3日

Sollex AB - Industrial Blade & Knife Manufacturer Company からの回答

Hej Christer, Stort tack för ditt trevliga omdöme. Jag blev verkligen glad. Stort varmt tack! SOLLEX / Johan

Excellent quality!!!

Excellent quality of the products and 100% TOP Service! Many thanks and regards from Bulgaria!

2024幎1月12日

Sollex AB - Industrial Blade & Knife Manufacturer Company からの回答

Dear Valery, Many thanks for your kind comment on Trustpilot. It really made our day. Thanks a lot!, SOLLEX / Johan

5぀星のうち5の評䟡

Super bra grejor.Alltid lika nöjd

Superservice och bÀsta kvalitét på produkterna.

2022幎11月8日

Sollex AB - Industrial Blade & Knife Manufacturer Company からの回答

Stort tack Roger! Alltid trevligt att ha me dig och göra. Kul att du gillar våra knivar och knivblad! Ha en underbar vecka så hörs vi och ses!

BÀsta HÀlsningar,

SOLLEX / Johan

5぀星のうち5の評䟡

Jag bara Àlskar den hÀr kniven!

Kniven har lagom tyngd och hÀrlig kvalitetskÀnsla: bara ljudet nÀr man fÀller upp den! Den ligger perfekt i handen och sen de stabila, skarpa knivbladen. Trevligt bemötande! Rekommenderas!

2022幎10月24日

Stort tack Ulf för trevligt omdöme! SOLLEX / Johan

Kanonkniv

Kanonkniv, dock lite dyr frakt.

2022幎8月19日

Sollex AB - Industrial Blade & Knife Manufacturer Company からの回答

Tack för positiv feedback. Kul att höra att du gillar våra knivar för proffs.

Jag tycker också att vi ibland har lite dyr frakt. Vår verksamhet bygger på återkommande större leveranser till företag. Viktigast för Sollex Àr stabila leveranser och att frakten kommer fram dagen efter dagtid till företagsadresser. Vårt avtal med Schenker möjliggör detta. Men det Àr inte den billigaste lösningen.

Vi erbjuder fraktfria leveranser bestÀllningar över 950kr. På bestÀllningar under Àn 950kr tar vi ut sjÀlvkostnadspriset 129kr ex moms som tÀcker packningsarbete och transport.

Tack för fin feedback!

SOLLEX / Johan

Bra Bemötande Snabba Leveranser

2022幎5月10日

Leverans

2022幎3月15日

Sollex AB - Industrial Blade & Knife Manufacturer Company からの回答

Hej Teija, Stort varmt tack för ditt trevliga omdöme. Det Àr sådana kommentarer som gör livet och jobbet kul! Stort tack! SOLLEX / Johan

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。