レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Wij zijn ontzettend tevreden over Soluti Website! Onze website is prachtig geworden en helemaal zoals wij voor ogen hadden. Een speciaal compliment voor Martijn: hij luisterde goed naar onze wensen, d... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mijn ervaring met Soluti is zeer positief. Omdat ik de technische kennis zelf niet heb om een functionerende site te bouwen, heb ik in goed vertrouwen alles uit handen gegeven en mij laten verasse... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wij hebben voor onze Bed and Breakfast een website laten bouwen door Soluti. Al snel was voor Martijn duidelijk hoe onze website eruit moest zien, na een aantal mailwisselingen heeft Marc hem uitei... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We zijn erg tevreden met de website die Martijn en zijn collega's hebben gemaakt voor Casa Jaïra (casajaira.com). Snelle en gemakkelijke communicatie. De website was snel gereed en helemaal zoals we h... もっず芋る

䌁業情報

1. りェブサむト デザむナヌ

圓該䌁業による蚘述

Omdat wij geloofwaardige klantreviews belangrijk vinden, verzamelen wij sinds 2024 geen nieuwe reviews meer via Trustpilot. Onze recente klantbeoordelingen vindt u op https://www.webwinkelkeur.nl/webshop/Soluti_1221423 Daar vindt u onze reviews sinds 2024 en kunt u ook zelf een beoordeling over onze dienstverlening achterlaten.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

Wederom een perfeywebsite

Bij Soluti begrijpen ze precies wat ik wil en ze hebben nu voor de tweede keer een perfecte website voor mij gemaakt. Ze denken voortreffelijk met je mee en doen extra veel moeite om de klant tevreden te maken. De website die ik voor ogen had hebben ze precies gemaakt zoals ik dat wenste. De volgende keer zal ik zonder twijfel wederom bij hen aankloppen.

2023幎1月16日

Nieuw jaar, nieuwe website

Officieel onze nieuwe website in de lucht. Wat een opluchting, want zelf zijn wij echt niet handig. De samenwerking ging heel ontspannen, geen enkele druk of opdringerig gedrag voor het aangaan van de samenwerking en ook daarna ging het natuurlijk en ontspannen. Snel, duidelijk en betaalbaar...wie wil dat nou niet. Bedankt jongens, ik wens jullie een super nieuwjaar. Voor ons is deze goed begonnen!

2023幎1月4日
5぀星のうち5の評䟡

Zo’n goede ervaring bij Soluti gehad

Zo’n goede ervaring bij Soluti gehad! Martijn en Marc zijn super geduldig en vakkundig. Ikzelf heb totaal geen inzicht maar zij des te meer. Ze hebben al mijn vragen beantwoord, meegedacht en wijzigingen aangebracht met als resultaat een prachtige website!
Ik ben er echt superblij mee! Een aanrader!

2022幎12月8日

Dankzij Soluti gaat mijn webshop

Dankzij Soluti gaat mijn webshop, huysandmore.nl binnenkort online! Ze hebben een webshop ontwikkeld, zoals ik het voor ogen had. Ze hebben perfect mee gedacht, en ik ben super blij met het resultaat. Duidelijke en snelle communicatie, zelfs in het weekend. En ze hebben veel geduld met mij gehad. Super bedankt, Martijn en Marc!

2022幎2月17日
5぀星のうち5の評䟡

Na heel veel informatie opgedaan te

Na heel veel informatie opgedaan te hebben via mailcontact met Martijn ( die heel geduldig is) is mijn website in korte tijd precies geworden zoals hoe ik wilde. Nette en goede manier van samenwerken, ikzelf 0 ervaring, maar wel veel geleerd . Bedankt voor jullie geduld en fijne samenwerking en ik blijf zeker klant bij jullie!

2022幎1月13日
5぀星のうち5の評䟡

Door een goede vindbaarheid op Google

Door een goede vindbaarheid op Google, kwam ik Soluti op internet tegen. Na een prettig en open contact met Martijn over de mogelijkheden wat Soluti voor mij kon betekenen, kreeg ik echt het gevoel dat ze precies snapte wat ik voor ogen had. Het eindresultaat was inderdaad een nieuwe website zoals ik in mn hoofd had. Sterk punt is de duidelijke communicatie en het vermogen om ideeën om te zetten naar beelden voor een hele nette prijs die ook voor de kleine ondernemer goed betaalbaar is. Haast nog belangrijker is de aftersales, ook dat is gewaarborgd, echt een aanrader! Ga zo door, V. van Hoeijen, VÀrmland-Beheer.

2021幎12月27日
5぀星のうち5の評䟡

Soluti via google gevonden en vanaf

Soluti via google gevonden en vanaf begin na uitleg in telefoongesprek prettig, vriendelijk en duidelijk contact.
Na onze wensen en teksten met foto's te hebben doorgegeven was de eerste opzet van de website binnen 3 dagen klaar.
In het contact hierna nog wijzigingen en aanpassingen te hebben besproken was de website helemaal klaar en zijn wij zeer tevreden over de website door Soluti gemaakt.
Dit allemaal voor een zeer redelijke prijs.

2021幎12月15日
5぀星のうち5の評䟡

Erg blij met mijn website

Erg blij met mijn website! Deze is precies geworden zoals ik voor ogen had.Krijg ook van klanten te horen dat het zo'n mooie, eenvoudige en duidelijke website is! Martijn en Marc reageren altijd snel als je een vraag hebt. Kortom een aanrader, Soluti!!

2021幎11月17日

Aanrader

Aanrader! Ik ben erg blij met mijn nieuwe website. Alles liep soepel en snel. Er werd meegedacht, en geen onzin verhalen. Ik zal het iedereen aanraden die een nieuwe website nodig heeft.

2021幎10月20日
5぀星のうち5の評䟡

Soluti is synoniem voor perfectie in alles

Ik heb deze week een website laten maken door Soluti voor mijn recent gepublicieerd boek. De invulling van de website heb ik ook door Soluti laten doen. Vanwege de betrekkelijk lage prijs had ik wel twijfels over de kwaliteit van alles. Wat hebben ze mij verrast! Een fantastische website in zeer korte tijd in een zeer efficient communicatieproces dat uitsluitend per email ging. Ik kan niets bedenken wat ze nog verder hadden kunnen verbeteren. Alles was al zo perfect. Bedankt Martijn en Marc!

2021幎6月18日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス