Terrible service. My wh1000-xm6 headphones broke at the headband after 8 months of careful use, and customer service denied my warranty claim. They even admitted that several other customers had re... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Købte et HT-S60 hos Sony direkte, efterfølgende er det så blevet billigere hos andre forhandlere. Sony tilbyder prismatch, men gælder hos Sony selv. Men på deres egen hjemmeside lyder dette løfte en... もっと見る
sony bravia 48 poliici: televisore da 1200 euro che dopo due anni si pianta, non trova i canali e per poterlo spegnere occorre togliere la spina dell'alimentazione. Tentate tutte le manovre indicate d... もっと見る
J’ai un téléviseur SONY XR65 OLED qui est haute gamme, date d’achat nov. 2021 et depuis qq jours, il il y’a des lignes horizontales sur touts écran, cela signifie mauvais qualité de production. jamais... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Sony tilbyder det seneste inden for kameraer, HD-TV, Blu Ray Disc og Sony DVD-produkter, digitalkameraprodukter, MP3-afspillere, bærbare computere og meget mere, nyd den seneste teknologi fra Sony – like.no.other
連絡先
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Anmeldelse af Sony support
Anmeldelse af Sony support:
Jeg har i dag fået hjælp til mit tv ved Sony Support. Jeg talte med en utrolig venlig og hjælpsom medarbejder, Sille, i 32 minutter. Hun hjalp mig tålmodigt helt igennem alle indstillingerne og slap mig først, da mit tv virkende perfekt igen. Virkelig en behagelig og meget kompetent oplevelse.
plus de 2h d'attente au sav téléphonique
Apres un 1er appel vendredi au sav playstation sony pour une manette ps4 neuve défectueuse, 1h40 d'attente pour avoir une personne qui veux me transférer au sav technique et encore plus de 30mn d'attente d'après le serveur vocal . Je craque et je raccroche. Je rappelle aujourd'hui lundi 2h02 d'attente ( preuve en capture ) avant d'avoir une personne qui veux me transférer au sav technique alors que je suis censé y être. Ils font tout pour décourager les clients afin qu'ils raccrochent pour ne pas assumer leurs articles défectueux. C'est une honte je suis extrêmement remonter contre sony
Sony bør skamme sig!
På grund af, Sony ikke kan levere flere PS5, og de samtidig ikke kan sige, hvis/hvornår de kan - ser man nu velkendte netbutikker sætte kommende til salg til UBLU overpriser.
For ikke at tale om pirat salg overalt på nettet.
Nå ja, siger de kloge.
De UBLU overpriser er "netop" for at forhindre pirat salg!
Øh, nå!
Det er under al kritik.
Ikke engang at kunne melde noget officielt ud, så vi kan stoppe det Ragnarok, der udspiller sig lige nu.
Fejlretning udført - virker måske når en opdatering kommer..
Jeg har købt SONY 49" 4K LED TV KD49X7055BAEP hos en stor onlineforhandler. Netflix app. virker ikke og YouTube app. umulig at bruge, da taster på tastatur ændrer tastebogstaver vilkårligt. Har kontaktet jer (Sille sagsid. 21428215), og efter omfattende fejlsøgning får jeg besked om, at en opdatering engang i fremtiden sandsynligvis vil rette fejl! Men jeg kan kontakte forhandler om ombytning...
Forhandler ikke mulig at få en ordentlig dialog med, da en ombytning jo blot vil resultere i samme fejl på et tilsvarende tv. og så kan jeg bytte igen og igen og igen. Hvis det kun var mit tv, så ville man jo ikke stille i udsigt, at en kommende opdatering måske vil rette fejlen.
Dette var mit første og sidste Sony køb i mit liv!
Sille vældig sød at snakke med i tlf - forståeligt, da man jo ellers ikke vil være behjælpelig, og så tror man måske at en venlig stemme kan løse problemerne.
Jeg har anmeldt produktet - både hos Sony og forhandleren, men mærkeligt nok kommer min anmeldelse ikke frem nogle steder, hvor man kan købe produktet...
My kids cant stop talking about how…
My kids cant stop talking about how they want the playstation 5.... this is addicting :)))
Sony “smart” fraud!!!
Sony sold me “smart TV” wich has only 5 pre installed apps and can’t install anything else. 4K Bravia crap!!! Never again Sony products!!!
I am really keen on playing games on…
I am really keen on playing games on Playstation, it was all my childhood...
sony xperia 5 ii skrald
jeg har købt en sony xperia 5 ii på før udgivelse det er første og siste gang jeg gør det telefonen er så dårligt desigen den er glat på bagsiden og så stor at når man prøver at brige toppen af telefonen så gilder den ud af hånden hvorfor skal telefoner være så store en sony compact er virklig den perfekte telefon men de fås ikke mere nu skal det være så stort man dårligt nok kan have det i lommen og det virker som om styresystemet er udviklet af en blind man det hele er kastet sammen og man kan ikke rigtig tilpasse det til sin samg som bruger af produktet har sony glæmt hvem der etnlig bruger ders telefoner
Vi har købt en Sony Experia mobil
Vi har købt en Sony Experia mobil - den kan ikke sende photos eller modtage photos - GPS lyder som om den er på et eller andet voldsom medicin.... drej til Venstre men vend om og så til Højre....... Vi skriver til kundeservice - der giver 40 ting vi skal gøre - Men Hold on ! - Den mobil er jo produceret forkert- Hvorfor skal vi bruge en måned på at prøve at får en mobil til at virke der skulle have virket fra starten ???? Hvorfor tilbyder Sony ikke at vi for den byttet ? Har lige ringet til kundeservice som siger fejlen ligger hos forhandler. NEJ den ligger hos producenten. Det her er 2020 - der bliver produceret mere end en million mobil telefoner per dag. DÅRLIG SERVICE.
Sony and it's company Playstation are…
Sony and it's company Playstation are now as bad as Facebook etc in that they are the 1984 Thought Police who are Judge and Jury on anyone they deem not under their control. Don't buy Playstation Plus because their Police will ban you for very minor misdemeanours even though you complained about criminals and cyber yobs. I am no longer buying any further Playstation or Sony products as in the 21st Century Sony is no longer a reputable company but a Transcontinental Elite Police Force.
I have been a Sony user all my life
I have been a Sony user all my life , as it always has superior build quality and I never had a problem paying a premium for the quality.
sony Bravia kd-55x8505c tv
Jeg har et sony Bravia kd-55x8505c tv, hvor android signalet ikke virker, så tv står og tænder og slukker.
Har med support lavet en nulstilling af tv - det virkede ikke!! Blev anbefalet at bruge deres service partner service broker - det koster 500 bare for at de skal se på fejlen.
Jeg kan se at der er andre der har oplevet det samme med deres tv- og at de alle crasher efter ca 4 år - det er simpelthen snyd og bedrageri.
Sony burde som minimum tilbyde rep ( opdatering af android) gratis !!
De besvarer heller ikke de negative henvendelser der er her på trust - meget suspekt, det forventer man ikke fra et så stort firma!
Har købt et spil på PSN
Har købt et spil på PSN. Spillet reklamerer med multiplayer og vil spille det med en kammerat som også har købt det. Efter 2-3 timer har vi opgivet at få det til at virke. Kontakter så Sony for at refunderet mine penge.
her er sony's brilliante anti-consumer vilkår for digitalt downloadede produkter:
"Hvis du har downloaded det, kan du ikke få refundering".
ingen rettigheder til brugeren overhovedet, nul og niks.
Skuffende og sjokærende feedback på ødelagt zoom
Jeg købte efter meget googlende, og nøje overvejelse et Sony kamera (Sony RX10 iv) 08-05-2019.
Kameraet var både best i test i den prisklasse jeg kunde strække mig til, og blev også anbefalet af en ven der er fotograf.
Jeg var rigtig glad for mit kamera som jeg til å begynde med brugte på alle mine ferier og lidt ind i mellem.
Da pandemien kom i Mars 2020, begyndte jeg å fotografere fugle for å komme mig ud og ikke bare sidde hjemme og føle mig begrænset og blive deprimeret.
Jeg begyndte å gå ud flere timer hver dag og traf ofte de samme mennesker. Alt var fryd og glæde til en dag da jeg var ude som vanlig å fotografere og jeg hade fotograferet havørnen rigtig tæt på. Lykkelig kikkede jeg på billederne, og skulle så gøre kamera klar for næste fugl.
Da fungerede pludselig ikke zoomen. Det kom en mærkelig lyd, men objektivet bevægede sig ikke. Kameraet ble slukket og tænkt, - ikke nogen ændring. Batteri taget ud og sat ind igen, men problemet vedvarede.
Jeg tænkte at så må jeg hjem og hente kvitteringen og komme mig ind til der jeg har købt det så det kan laves. Garantien er jo heldigvis gyldig endnu.
Som sagt så gjort. In til Kamerahuset hvor de sender kameraet til Sony i Sverige der tydeligvis er de de skal lave det.
Så kommer problemet: jeg får telefon fra kamerahuset og får høre at kameraet ikke kan repareres på garantien da: (ordret fra service stedet) melted parts in zoom due to sun-rays focusing through front lens and burning/melting internal parts. Exposing the camera to sunlight is a handling issue not warranty issue.
Så fik jeg prisen på hvad det ville koste mig å få mit kamera lavet.
Jeg må si jeg blev rigtig, rigtig sjokkeret. Hvordan kan Sony tro at jeg har rettet kameraet mot solen, som er direkte helsefarlig for mine øjne??
Eller haft det nær en varmekilde så det skal ha smeltet noget inde i?? Et så dyrt kamera som jeg har investeret så meget penger og som jeg var så glad for.
Jeg føler mig hjælpeløs og dybt dybt skuffet over den behandling Sony gir mig da de ikke vil tro mig og reparere mit kamera på garantien. Så ALDRIG at jeg vil anbefale nogen at købe Sony.
Jeg har gennem de seneste par år…
Jeg har gennem de seneste par år skiftet al mit grej til Sony-produkter, da jeg opdagede hvor smarte produkter, de egentligt har - men som mange måske ikke kender til. Der er et genialt og let samspil mellem enhederne, og så er det hele bare så let og brugervenligt at gå til. Ikke noget med 100 koder og oprettelse af dit og dat som ved Samsung eller Apple. Og høretelefoner eller højtalere kan du bare holde ned til forstærkeren, telefonen eller sågar pladespilleren, og så forbinder den på 0,5 via NFC. Med Apple kan man ind imellem bruge flere dage på at få en højttaler tilsluttet, så jeg er glad for at have set en hel ny verden af muligheder.
Jeg har et BDV-N9200 surround /…
Jeg har et BDV-N9200 surround / hjemmebiograf og det er virkelig det værste L Å R T jeg har oplevet til dyreste penge.
Det fryser konstant, kan ikke finde de forbindelser jeg tilslutter og hvis det tilslutter så fryser det.
hvis SKRALDET går i fejl så kan jeg ikke tænde anlægget i 30-45minutter? er det jeres smarte safty eller hvad for det er virkelig det ringeste?
Jeg har opdateret det så mange gange, pillet det fra hinanden og tilsluttet igen, købt nye kabler. prøvet på et nyt tv.. det er jeres produkter der virkelig er skod. Sony er og bliver bare dyrt skrald.
Køb aldrig Sony!
Har købt et Sony KD-55A1 TV forladt over 2 år siden. Unden nogen som helst grund blev skærmen sort fra den ene dag til den næste. Efter at have talt med Sony's support og de ikke kunne hjælpe med problemet, var jeg nødt tilsat sende det til reparation. Pris 5747 kr. Man køber et TV til 15000 kr. og regner med at det holder en del år og så Kommer der sådan en pris oven i. Ud fra hvad jeg kan læse af andres anmeldelser er min historie ikke unik og med fare for st drukne i mængden, så: KØB ALDRIG SONY!
Troede Sony var premium brand (det er…
Troede Sony var premium brand (det er det IKKE).
har et par wh-ch700n hovedtelefoner - vundet ved dm i skills 2020 og dermed under 6 mdr gamle, men uagtet alverdens mails og andet dokumentation, så gælder garanti kun ved forevisning af kvittering - så reparation må vi selv stå for. problemet er tænd/sluk knappen, hvilket er kendt problem på disse hovedtelefoner jf. talrige beretninger på www - så jeg bad sony om pris på reparation (jeg har fejlsøgt og jeg skal kun have pris på udskriftning af kontakten - alt virker, når man kortslutter den, så fejlen er 100 pct kontakten) - sony henviser blot til en ekstern reparatør, hvor man ikke kan få oplyst pris på noget, uden man accepterer at skulle betalt 100-500 kr (de kan så selv vælge) - og det på et par hovedtelefoner til 800kr haha - så en simpel forespørgsel kan ikke lade sig gøre og Sony sender blot aben videre til kunden.... og jeg vil kraftigt advare mod disse hovedtelefoner - køb dem ikke, og generelt er Sonys kundeservice såmænd flinke, men totalt ubrugelige - selv lavpris produkter har bedre kundeservice.
KD-55XE7096 virker på må og få..
KD-55XE7096 virker på må og få... periodisk.. dog hele tiden nu har jeg ikk kunne se live tv2 play i 1 mdr... har heldigvis et 4 år gsmmel lg tv i soveværelse som virker
det galt med alt på Sony.. kan heller ikk altid se andre programmer . vil ikk tænde.. køre i ring når den skal åbne programmer.. slår fra mit i en udsendelse. osv osv.
Har kontaktet jer.., men når det periodisk, så ender jeg jo med at stå med den regning det koster bare at I se på det
det fungede kun optimalt 3 mdr.. så begyndte den at drille..nu den 2 år
Helt sikkert ALDRIG SONY smart tv mere
Har købt et Sony bravia tv
Har købt et Sony bravia tv. Det er ca en måned gammel og er lige kommet retur fra reparation fordi det tændte og slukkede hele tiden. Nu er det sat op og der har genstartet 13 gange de sidste to timer.
😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Trustpilot エクスペリエンス