Sota Sushi Bar レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Min kone og jeg fik en super god service. Maden blev prÊsenteret samt anbefalede vin til. Fantastisk god mad. Rigtig hyggeligt og pÊnt sted.. Syntes bestemt ikke de mÃ¥ samlignes med almindelig SUSI. P... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

SkÞnne omgivelser, venlige, friske tjenere, der sÃ¥ let sik ingenting huske alt det vi bestille udenad! Derudover er sushien helt i topklasse! Det er uden tvivl den bedste sushi jeg nogenside har fÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Anmeldelse af nytÃ¥rsmenu: Forret og sushi: Helt okay. Hovedretterne: Fisken var et stykke ben med lidt fisk pÃ¥ - smagte forfÊrdeligt - ulÊkkert - spyttede det ud - smidt ud. KÞdretten var nÊrme... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

sota sushi bar er en moderne, japansk restaurant, hvor kÊrlighed til små detaljer og kvalitet er i hovedsÊdet. Vi lÊgger stor vÊgt på at servere spÊndende og smagfulde retter. Vores mål er at skabe mindevÊrdige oplevelser for vores gÊster i en hyggelig atmosfÊre. Videreudvikling af det japanske kÞkken er et af nÞgleordene bag vores koncept. Derfor har vi en passion for at eksperimentere med de bedste råvarer, så vi hele tiden kan tilbyde lÊkre, spÊndende og Êstetisk smukke retter. Vores gÊster fortjener det bedste. Derfor går vi ikke på kompromis med mad eller service.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

Elendig kundeservice

Vi bestilte sushi til afhentning om aftenen, jeg modtog fÞrst min bekrÊftelse på kÞbet nÊsten 24 timer senere.
Da vi skulle hente maden var der travlt i kÞkkenet og bag disken blev der ikke taget kontakt til os fÞr vi selv hÞjlydt bad om service.
Maden smagte egentlig fint, selvom de sprÞde ting ikke var sprÞde.
I en California rulle var der et stykke skifer sten.
Jeg skrev en mail til Sota om denne sten i maden som jeg nu to dage senere ikke har fået svar på.

Så blev jeg ringet op fra Sota med et vÊld af dårlige undskyldninger, men ingen egentlig undskyldning. Han troede ikke på ventetiderne med mails, han troede ikke på at der var en sten i maden "det må have vÊret krabbeskal" og det hele var et dårligt digitalt systems skyld.
Ingen ansvarstagelse, ingen beklagelser. Men rigtig ubehagelig tone. FÞj

2021幎2月1日
5぀星のうち2の評䟡

Urimeligt lang ventetid

Jeg bestilte sushi fredag aften til kl. 18.45. Da jeg ankommer til restauranten for at hente min bestilling, som jeg på forhånd har betalt for, er der 13 mennesker foran mig i kÞ. Vi står udenfor i en baggrund og pissefryser i 40 min. fÞr jeg kommer ind og får at vide, at min bestilling vil vÊre klar om 5 min. Det kan simpelthen ikke passe at man skal vente så lÊnge på mad man har bestilt til at hente på et bestemt tidspunkt. Jeg fik ingen undskyldning og ingen kompensation. Det virker til at restauranten bare har taget imod alle bestillinger, uden hensyntagen til, om man ville kunne nå det, til det bestilte tidspunkt. Det synes jeg ikke er i orden. Når det er sagt, så var sushien helt fin, men ikke 40 min. ventetid i koldt januarvejr vÊrd!

2021幎1月26日

Simpelthen ikke lÊkkert!

Bestilte mad til min nytårsaften.
Har aldrig vÊret så skuffet fÞr..

Sushien smagte udmÊrket (selvom den sprÞde fisk var alt andet end sprÞd da det var tydeligt den havde stået mere end 1 dag). Men ikke noget at råbe hurra for.

Den stÞrste skuffelse bestod dog i fisken som var den ene del af hovedretten. Det var misomarineret men fisk kunne man ikke kalde det. NÊrmere fiskeskelet, eftersom den var FYLDT med ben. Man kunne ikke skÊre igennem noget som helst sted pga ben og vi endte med at måtte skrabe lidt kÞd fri men gav til sidst op.
Desuden smagte og lugtede den gammelt...

Derudover var der der creme brulee til dessert som også var super Êrgerlig.
Sukkeret var ikke sprÞdt men bare brunt vand den da ligesom alt andet også havde mere end 1 dag.
Hele blÞde nÞdder pÃ¥ toppen som havde ligget i “lagen”.

Ad, ad, ad, ad.

Nytårsaften Þdelagt - havde ellers glÊdet mig til god mad...

2021幎1月4日

Gigantisk skuffelse

PrÞvede for fÞrste gang deres nytårsmenu og det var virkelig en skuffelse. IsÊr fisken, som hovedsagligt bestod af ben, var et stort fejlskud. Hård som sten og ganske usmagelig.
Desserten - en creme brulee - var vandet og fremstod trist og kedelig.
Sushien var ok, men slet ikke nok til at trÊkke menuen op. Jeg vil aldrig kÞbe der fra igen.

2021幎1月4日

Meget under standard.

Jeg bestilte for andet år i trÊk nytårsmenuen fra Sota. Da sushien var helt utrolig go sidste gang.
Alt i alt til 7.couverter.
Det var en stor skuffelse,
Snacks var ok, men ikke noget som jeg ikke kunne i Netto.
Fisken lugtede forfÊrdelig og var hovedsagelig ben.
KÞdet var mÞrt, men det var det.

Sushien smagte desvÊrre af eddike og det, som skulle vÊre sprÞdt indeni var blÞdt og nÊsten ingen reje/fisk eller hvad der skulle havde vÊret indeni.

Desserten - lad vÊre med at lave Creme Brulé, når den skal pakkes vÊk og signaturen er den sprÞde sukker og ikke vÊske der skal hÊldes fra.

Det blev desvÊrre en pause til SOTA fra os.

2021幎1月3日

Anmeldelse af nytårsmenu:

Anmeldelse af nytårsmenu:
Forret og sushi: Helt okay.
Hovedretterne:
Fisken var et stykke ben med lidt fisk på - smagte forfÊrdeligt - ulÊkkert - spyttede det ud - smidt ud.
KÞdretten var nÊrmest kun en lille hapser - en lille skive af hvad der virkede som svinemÞrbrad, samt et par småpinde af noget rodfrugt. Smagen intetsigende.
Dessert - CrÚme BrûlÚe:
Absolut ikke lÊkker ... ikke sprÞd skorpe - meget vandig med små blÞde nÞddestykker.
Alt i alt - jeg tÊnker hovedretterne og desserten var lavet i alt for god tid - virkede ikke frisklavet.

2021幎1月3日
5぀星のうち1の評䟡

Uspiselig fisk og dårlig service

Vi var en familie på 5, der havde bestilt deres nytårsmenu.
Sushien var ok, men den misomarinerede fisk smagte rÊdselsfuldt. Desserten var opbevaret forkert, så vi måtte hÊlde vand fra créme brÌléen.
Trist at måtte sidde nytårsaften og smide over halvdelen af maden ud i skraldespanden. Den nytårsaften, hvor vi havde besluttet os for at stÞtte restauranterne i et deprimerende 2020 ved at kÞbe en forholdsvis dyr nytårsmenu.
Sotas svar på vores klage: I må sÊtte jer ind i hvordan misomarineret fisk smager inden I brokker jer over maden.

2021幎1月2日

FÞrste og sidste gang

Var her til aften på sota sushi på Vestergade. Har kun hÞrt godt om stedet, så havde glÊdet mig til en lÊkker madoplevelse. Havde bestilt bord til kl 19:00, hvor vi bestilte I LOVE SOTA, som lÞd super lÊkkert og miljÞvenligt. Det tog desvÊrre en halvanden time for vores mad at komme, efter at have ventet en halv time på at nogen tog imod vores bestilling. Dvs, vi fÞrst kunne begynde at spise kl 21:00, altså 2 TIMER efter vores ankomst. Maden var lÊkker, men ikke to timers ventetid eller pengene vÊrd.
Stor skuffelse da vi ikke fik lov til at nyde vores mad...

2020幎6月30日

Vi har vÊret pÃ¥ Sota Sushi i en Ã¥rrÊkke

Vi har vÊret på Sota Sushi i en årrÊkke og det er langt bedre end Þvrige sushirestauranter i Denmark. Med I Love Sota inviterer de endvidere også til at smage på nogle af de Þvrige japanske anretninger som er fuldstÊndigt fantastiske.

Vi har også prÞvet take-away fra Banegårdspladsen og det er ligeså ambefalsesvÊrdigt.

Hyggeligt sted, kanon service, tjenere der kan deres kram og bare ikke en finger at sÊtte på oplevelsen - heller ikke drikkevarerne. Vi kommer helt sikkert igen

2020幎6月6日

I love eating here

I love eating here, staff are polite and friendly - they will even answer questions on sushi if you have any

2020幎1月3日

Dear Mark,

Thank you for your review.
We are grateful to hear that you enjoyed the food and our service.
We are looking forward to seeing you again.

Best regards

Vi fik skÞn Sushi fra Sota i Vestergade

Vi fik skÞn Sushi fra Sota i Vestergade i Aarhus til 30 personer - smukt og lÊkkert anrettet på fade med dejligt tilbehÞr. Alt var klar til tiden og gÊsterne ved festen var begejstrede. SuperlÊkkert og nemt at servere :-)

2019幎11月2日

KÊre Ingelise,

Tak for din flotte anmeldelse.
Vi er taknemlige for, at I nÞd maden og alle var glade og tilfredse :-)

Vi glÊder os til at byde jer velkommen igen.

5぀星のうち5の評䟡

HÞj kvalitet til lav pris! Jeg er fan.

Vi fik deres “all you Can eat” koncept i dag pÃ¥ min kÊrestes fÞdselsdag. Synes virkelig maden er klasser over hvad vi ellers har fÃ¥et af samme koncept. Virkelig hÞj kvalitet! Kan klart anbefale stedet til sushi elskere. Det er billigt i forhold til kvaliteten 😊

2019幎8月29日

KÊre Camilla,

Tak for din flotte anmeldelse.
Vi er meget taknemlige for, at I nÞd maden og kunne lide vores “I LOVE SOTA” koncept.

Vi glÊder os til at byde jer velkommen igen.

Fantaskstik restaurent!

SkÞnne omgivelser, venlige, friske tjenere, der så let sik ingenting huske alt det vi bestille udenad!
Derudover er sushien helt i topklasse! Det er uden tvivl den bedste sushi jeg nogenside har fået!
I Þvrigt laver de også cocktails der komplimenterer sushien helt eminent!

2019幎2月1日

Hej Signe.

Tak for din anmeldelse og de meget flotte ord!
Det er dejligt at hÞre, at I synes, alt var, som det skulle vÊre og kunne lide både omgivelser, mad, service og drinks!

Vi er meget taknemlige for, at I nÞd besÞget i vores restaurant og glÊder os til at byde jer velkommen igen.

Maden smagte fantastisk

Maden smagte fantastisk, og tjenerne gÞr deres bedste for at gÊsterne skal have en god oplevelse. Skulle vi nÃ¥ op pÃ¥ en 5 stjerner, sÃ¥ skulle der vÊre lidt mere “Waoo” oplevelse fra tjenerne for at vi kom helt op og ringe. PÃ¥ en onsdag aften med en halvfyldt restaurant, sÃ¥ burde der vÊre tid til at give den ekstraordinÊre serviceoplevelse for den enkelte gÊst, og her manglede der lige 10%. Men vi kommer igen, og gemmer den sidste stjerne til nÊste gang 😉

2019幎1月9日

Hej Ole,

Tak for din anmeldelse.

Det er vigtigt for os, at vores kunder alle fÞler sig som VIP’s, nÃ¥r I besÞger os, sÃ¥ du kan tro, den nok skal fÃ¥ hele armen med “waoo” oplevelsen nÊste gang, I kommer.

Vi er taknemlige for, at I nÞd jeres besÞg hos os og glÊder os til at byde jer velkommen igen.

SuvÊren oplevelse

SuvÊren oplevelse! Fantastisk sushi, god service og super stemning i restauranten. :-) Kan anbefales. Pengene vÊrd.

2018幎11月10日

Hej GÃŒlizar,

Tak for din anmeldelse.

Vi er taknemlige for at hÞre, at du nÞd dit besÞg hos os og at det hele bare spillede!
Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen.

5぀星のうち1の評䟡

Dette vedrÞrer jeres take-away afd.

Dette vedrÞrer jeres take-away afd. på Banegårdspladsen i Aarhus:

Vi kÞber som regel altid vores sushi hos jeres restaurant i Vestergade, men denne er desvÊrre lukket om sÞndagen. I dag valgte vi så for anden gang at give jeres take-away butik en chance trods tidligere dårlig erfaring! Men ak og ve vi blev desvÊrre mindst lige så skuffet denne gang. EdemammebÞnnerne er kolde (lige taget ud af kÞleskabet), gunkan styrkerne er noget mindre ift. Vestergade, tunen har en mystisk og kedelig farve og smager slet ikke lige så frisk som den i Vestergade. Vi havde i Þvrigt (som vi plejer at gÞre i Vestergade) skrevet til jer og bedt om, at i lavede gunkan styrkerne med reje og cremecheese i stedet for spicy tuna - dette var ignoreret. Det er simpelthen for ringe kvalitet og service i jeres take-away butik! Og man betaler immervÊk samme pris begge steder. Vi ser os desvÊrre nÞdsaget til at finde et nyt sted at kÞbe vores sushi fremadrettet. Super Êrgerligt, idet jeres restaurant i Vestergade faktisk leverer rigtig fin take-away.

2018幎9月30日

Hej Anne Karina,

Tak for din anmeldelse.
Vi er selvfÞlgelig kede af at se, at det kun blev til en stjerne.
Vi vil dog ikke skrive en lÊngere smÞre her på Trustpilot, da vi håber, der er kommet afklaring på hele situationen, da ejeren kontaktede dig og I havde en god dialog.

Vi håber, at vi kan have fornÞjelsen af at byde dig velkommen på Banegårdspladsen igen og ellers ses vi forhåbentligt i Vestergade.

5぀星のうち4の評䟡

Min absolutte favorit sushirestaurant i Århus

Mit absolutte favorit sushi sted i Århus.
Eneste anke er, at der desvÊrre nogle gange er for lang ventetid i peak hours. Det er en skam. Men maden kan jeg bestemt kun anbefale!

2018幎7月31日

Hej Pia,

Tak for din anmeldelse.

Det er os en Êre at vÊre et af dine favorit sushi steder!
Vi beklager selvfÞlgelig, at der kan vÊre lidt ventetid i peak hours og arbejder altid hårdt på at formindske ventetiden så vidt muligt for vores gÊster.

Vi er taknemlige for, at du nÞd dit besÞg hos os og glÊder os til at byde dig velkommen igen.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。