De två sängar vi köpt från butiken är jättebra. Killarna från speditören som levererade hem och monterade uhop var jättebra. Den första sängen vi köpte var ett demoex från butiken. Den kunde inte leve... もっと見る
企業が回答しました
När jag ringde efter en kvarlämnad vara blev jag lovad av olika personer att den skulle beställas och hämtas inom en vecka vilket inte stämde. Jag ringde flera gånger under 4 månaders tid och varje g... もっと見る
企業が回答しました
Jag vii tacka sååååååå mycket personal på Sova butiken i Bromma , när vi kom till butiken kunde inte bestämma vilken säng vilken pris, men fick riktigt professional hjälp . Tackar Vincent Halexander ,... もっと見る
当該企業による記述
Certifierade sängexperterVåra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.
GarantierPå SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.
ServicetjänsterVi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.
Välkommen!
当該企業による記述

Ulvsundavägen 189, 168 67, Bromma, Bromma, スウェーデン
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jättebra i butik men alldeles för lång leveranstid.
Tyvärr fungerade inte trygghetsgarantin så effektivt. Det tog ett helt år innan jag fick en ny madrass. Fick knappt någon återkoppling via mejl och telefon, jag fick ligga på dem. Den tidigare butikschefen slutade och den nya var mycket bättre och trevligare!
Köpte en Tempur säng efter provning i butiken. Kunniga personal och mycket trevligt bemötande. Vi är så nöjda med sängen och uppskattar verkligen hjälp och rekommendationen vi fick.

SOVA - Bromma からの回答
Leveransen kom fortare än dom hade gett uppgift om killarna som monterade upp säng och tog bort den var snabba och trevliga och framförallt sängen är skön.

SOVA - Bromma からの回答
Bra bemötande och service, det enda är att priset på ena sängen var för högt…

Jag beställde min vara 4/4 betalde den 5/4, men har ännu inte fått den 27/4

SOVA - Bromma からの回答
Extremt bra service! Jobbigt med lång leveranstid, men inte säljarens fel.

SOVA - Bromma からの回答
Bra kundbemötande, proffsig personal som resulterade i en riktigt skön säng (Tempur) väl investerat.

SOVA - Bromma からの回答
Beställningen skickades inte från butiken förrän vi ringde och frågade var bekräftelsen är. Uruselt hanterat.

SOVA - Bromma からの回答
Vårt ärende har pågått under en längre tid i höst 2022 oC fram till den 13 Jan -23 och då vill vi poängtera personalens mycket goda uthållighet för att allt skulle bli så bra som det bara kunde bli ,och det blev det till slut.
En x:tar elog till Petra Bromma Sova som höll i vårat ärende. Tack!!!

SOVA - Bromma からの回答
Försäljaren var mycket professionell.
Lyssnade o gav trovärdig information.

SOVA - Bromma からの回答
Det hade bra bemötande vid köpet. Men leveransen hade blivit försenat. Generalt är vi nöjd med köpet.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。