レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg skiftede til Sparekassen Thy i Hurup, fordi jeg kunne fÃ¥ en bedre samlet lÞsning bÃ¥de privat og erhverv, end jeg var blevet tilbudt andre steder, og det har jeg ikke fortrudt. Samarbejdet m... もっず芋る

䌁業が回答したした

En fredag kl. ca 13 fÃ¥r jeg en besked fra Spks Thy, som iflg. deres rÃ¥dgiver giver mig "nogle dage" til at overveje min situation. Samme fredag kl. 16 ringer rÃ¥dgiveren tilbage, med en direkte modsa... もっず芋る

䌁業が回答したした

3.4

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

83件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 20に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

KÊmpe anbefaling herfra...

Jeg skiftede til Sparekassen Thy i Hurup, fordi jeg kunne få en bedre samlet lÞsning både privat og erhverv, end jeg var blevet tilbudt andre steder, og det har jeg ikke fortrudt.

Samarbejdet med Jeppe Borregaard og Claus Vinther har vÊret virkelig godt. De er altid til at få fat på, hurtige til at fÞlge op og kommer med rådgivning, der giver mening og skaber vÊrdi.

Det giver en rigtig god tryghed at have rådgivere, der er engagerede og faktisk tager sig tid til at forstå ens behov.

Jeg vil helt klart anbefale at tage en snak med Jeppe eller Claus i Hurup, hvis man overvejer at skifte bank.

2026幎4月24日
自発的なレビュヌ

Lad vÊre med at anvende denne bank

Udbetalte mine bÞrne- og barnebarnsopsparing til en fÊlles madkonto, jeg havde med min roommate. Der var tale om en anseelig sum af penge. Det skal tilfÞjes, at bÞrneopsparingen og barnebarnsopsparingen ikke blev udbetalt samtidigt, men med 3 års mellemrum, hvor de af begge omgange overfÞrte pengene til konti, der ikke udelukkende var min.

Jeg var heldig at have en Êrlig roommate - men hvis han havde overfÞrt pengene vÊk fra vores fÊlles konto, havde jeg mistet hele min opsparing fra forÊldre og bedsteforÊldre.

Jeg kender flere, der har oplevet det samme eller lignende. Jeg kender ligeledes en, som fik hÊvet hele sin bÞrnebÞrnskonto af sin mor, han var tvangsfjernet fra. Denne biologiske mor ikke stod som ejer på pågÊldende konto. Det eneste det krÊvede var blot, at biologiske mor troppede op nede i banken.

Så jeg ville uden tvivl anbefale at holde sig langt vÊk fra denne bank, medmindre du Þnsker at dine penge bliver udbetalt til vilkårlige konti og at alle teknisk set kan hÊve fra dine konti.

2026幎4月14日

Hej Line.
Det du beskriver, og den oplevelse du har haft, kan vi kun beklage. Det er på ingen måde sådan, vi Þnske at drive sparekasse på.

Jeg har undersÞgt de processer, der ligger bag udbetaling af bÞrneopsparing og bÞrnebÞrnskonti. Og de er strukturerede og bygget robust op omkring at det naturligvis skal foregå rigtigt.

Hvis ikke du har talt med din rådgiver om forlÞbet, vil jeg opfordre dig til at gÞre det. Samtidig vil jeg også henvise dig til vores officielle klageproces, så din sag kan blive behandlet rigtigt.

Skift af Pengeinstitut

ForsÞgte for noget tid siden at skifte til Sparekassen Thy via kontaktformularen på deres hjemmeside, bliver ringet op af en meget venlig ansat fra afdelingen i Viborg, den ansatte gÞr meget ud af at fortÊlle om de forskellige gebyrer man skal betale og mellem linjerne kan jeg forstå at som pensionist og uden gÊld kan det ikke svare sig at skifte pengeinstitut, jeg ville ellers gerne have hÞrt hvordan det stod til med gebyrer, hvis man er garant i Sparekassen Thy. Men selvfÞlgelig er det jo Sparekassen Thy der suverÊnt bestemmer hvem de vil have som kunder, og pensionister er åbenbart ikke sÊrligt attraktive.

2026幎2月25日

God oplevelse vedr. investering

Jeg kom til Spar Thy med et oplÊg om investering i udlejningsejendom, som jeg gerne ville vende med dem.

Min rådgiver Thomas, har igennem hele processen taget fuldt ejerskab og undersÞgt hvorvidt det kunne lade sig gÞre. De steder hvor der lå spÞrgsmål som han ikke kunne svare på kom der opfÞlgende dialog på, der har vÊret rigtig fine svartider og et godt engagement. Jeg kan kun anbefale andre med investeringsdrÞmme om at hÞre sig ad hos Spar Thy :)

2026幎3月4日
自発的なレビュヌ

Nyt kort, men stadigvÊk problemer!!

Jeg fik et nyt mastercard, men kan ikke tilfÞje det til Mobile Pay og ikke til online- betalinger!! Dette er så jÊvla trals!! Men hvorfor gik det at kÞbe vaskemaskine på nettet men ikke mad til mine dyr på nettet?

Det har bare vÊret en masse problemer siden jeg fik mit fÞrste kort spÊrret! Og jeg får slet ikke hjÊlp fra min bank!! Og hvorfor kan ni ikke ha support på en weekend??!! I Sverige får man det!

Nu har jeg fået nok!! Nu skifter jeg bank!!

Kommer ikke at rekommendere jer til nogen!!

2025幎11月29日
自発的なレビュヌ

Utroligt men ikke kan skifte bankrådgiver ud

Utroligt men ikke kan skifte bank rådgiver, når man bestemt ikke kan samarbejde med den person man har nu. Snakker med en af de andre, om lavet noget om og de hjÊlper med det. Så når hun retur så sletter hun det hele eller afviser det. Men gi heller ikke besked om det. Jeg vÊret så glad for sparekassen Holstebro ind til jeg fik hende som rådgiver også vil de ikke engang give mig en anden når jeg har Bedt om det. Så kan jeg finde mig en anden bank.

2025幎8月19日

Glad kunde i SparThy

Har haft Sparekassen Thy siden 2018 og har vÊret meget tilfreds. De er der, nÃ¥r man har brug for dem, og de er konkurrencedygtige pÃ¥ priserne. Har for nylig kÞbt ny bolig og havde i den forbindelse igen en rigtig god oplevelse. Stor ros til Casper Bak ØstergÃ¥rd. Og sÃ¥ jeg er glad for at have mine penge i en Sparekasse, hvor vÊrdierne virker til at vÊre pÃ¥ rette sted.

2025幎7月28日
自発的なレビュヌ

Jeg har fÃ¥et fantastisk hjÊlp af Gitte

Jeg har fået fantastisk hjÊlp af Gitte i Holstebro-afdelingen ifm. sommerhuskÞb sidste år og huskÞb i år. Begge dele skulle gå lidt hurtigt, og Gitte har vendt hurtigt tilbage på alting og har haft supergodt overblik over hele processen, så jeg har fÞlt mig tryg hele vejen igennem. De varmeste anbefalinger ⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎7月3日

Varm anbefaling til Sparekassen Thy i Aarhus

Fem stjerner til Sparekassen Thy i Aarhus og vores bankmand Thomas.
Vi får altid en god og personlig betjening. Thomas var en kÊmpe hjÊlp, da vi stod og skulle kÞbe hus for fÞrste gang. Vi kan kun anbefale Sparekassen Thy i Aarhus.

2025幎5月15日

Hej Anders!
Tak for din flotte anmeldelse og anerkendelse af Thomas.

- Han er en af vores mange stjerner, og jeg vil straks sende din ros videre til ham. ;-)

Sparekassen Thy i Viborg

Sparekassen Thy i Viborg og rådgiver Cecilie har gjort det til en ren fornÞjelse at skifte bank og kÞbe hus. De har hjulpet med alt og holdt os i hånden hele vejen. Man kan altid ringe og skrive til rådgiver direkte og få hjÊlp og svar med det samme. Utrolig gode til at lytte, er imÞdekommende og udstråler god tid!
De får vores varmeste anbefalinger!!

2025幎5月20日

Hej Trine.
Tusinde tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at I har haft en god oplevelse; en oplevelse, der fuldstÊndig er, som vi Þnsker den skal vÊre for vores kunder.

Jeg hilser Cecilie og giver high five for flot arbejde.

Sparekassen Thy

Har ikke noget godt at sige om dem har

Har ikke noget godt at sige om dem har en fast indkomst, skylder ikke nogen penge men kan stadig ikke få lov til at låne et småt belÞb til en bil så jeg kan beholde mit job.

2025幎3月19日

Hej Julie,

Det er naturligvis Êrgerligt, hvis ikke vi kunne indfri dine forventninger. Hvad der ligger til grund for rådgivningen i din situation er jeg ikke bekendt med.

Sparekassen Thy

rigtig god oplevelse ved kunderådgiver

rigtig god oplevelse ved kunderådgiver Anders fra Århus afdelingen. hurtig til at svare og god rådgivning.

2025幎3月13日

Hej Anders,
Tak for din flotte anmeldelse!

Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse med Sparekassen Thy og ikke mindst Anders.

Sparekassen Thy.

Tilfreds kunde

Jeg har haft Sparekassen Thy i snart 2 Ã¥r. Jeg har siden dag et fÞlt at der har vÊret nÊrvÊrende og kompetent rÃ¥dgivning. Dette er blandt andet i forbindelse med lÃ¥n til bil, samt daglig Þkonomi og budget. En stor del af rosen kan tilfalde Casper ØstergÃ¥rd Thomsen.

2025幎1月14日

Hej Jens Jacob,
Tusinde tak for din flotte anmeldelse.

Hvor er det dejligt at hÞre at nÊrvÊret og kompetence, som er helt centralt for os i Sparekassen Thy, også mÊrkes hos dig som kunde.

Sparekassen Thy

Bedste bank jeg har haft i hele mit

Bedste bank jeg har haft i hele mit liv.
Personlig rådgiver der kender mig og spÞrger ind når jeg ringer. Alle behov jeg har haft har min rådgiver kunne hjÊlpe mig med, uden at jeg fÞlte at jeg ikke fik et godt og solidt tilbud.
Man siger at man ikke er gift med sin bank, men jeg er i et lykkeligt forhold med min. :)

2024幎12月15日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。