䌁業情報

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

Ikke stedet hvor man bliver mÊt

Jeg kom en del på Spiseloppen fÞr i tiden. Dengang kunne man blive mÊt af en forret og en hovedret. Det kan man absolut ikke lÊngere. Jeg var der i aften og blev virkelig skuffet. Forretten var udmÊrket. Men hovedretten var helt til grin. 4 bittesmå stykker kÞd, nÊrmest 4 mundfulde, og et par små stykker porre og lidt sauce. Det var det de kaldte hovedretten. Min ven fik en pastaret i miniaturestÞrrelse, som hovedret, omkring 5 mundfulde. En ting er helt sikkert, jeg kommer ikke på Spiseloppen igen.

2025幎5月30日
5぀星のうち5の評䟡

This is one of my favorite restaurants

This is one of my favorite restaurants in Copenhagen. Good food, nice, welcoming and relaxed staff and not too expensive.

I do not understand the bad comments here. This is a casual place where you can come as you are, no judgements, all are welcome.

The graffiti tagged stairs up to the restaurant are iconic and historic for this place.

I warmly recommend this place.

2025幎1月22日

Ikke pengene vÊrd

Vi har fÞr spist på Spiseloppen, og det har tidligere vÊret en god oplevelse. I dag bestilte vi for- og hovedretter kl. 17.30. Vi sagde, at vi havde en bagkant, der hed kl. 19 og spurgte, om det var muligt at nå deres menu. Vi fik at vide, at det sagtens kunne lade sig gÞre. Vi fik forretterne hurtigt efter bestillingen, men da klokken blev 18.55, og vi havde ventet lÊnge på hovedretterne, gik vi op og sagde, at vi ikke kunne vente lÊngere. Vi fik et nedslag i prisen, men gik derfra uden at vÊre mÊtte. Man kunne ikke få kolde pilsnere, men kun IPA, fordi der ikke var blevet fyldt op i kÞleskabet efter weekenden(sagde personalet). Alt i alt en mindre god oplevelse.

2024幎12月17日
5぀星のうち1の評䟡

Hvis jeg kunne give dem ingen stjerner havde jeg gjort det. Virkelig dårlig oplevelse. Da vi havde sat os ved bordet , kom der meget hurtigt en dame hen og spurgte om vi klar til at bestille. Vi sagde at vi lige skulle se lidt mere på drinks kortet. Hun vimsede om os og spurgte meget hurtigt igen. Var virkelig irriterende. Efter nÊsten 30 min fik vi forretten, som var ok, men ikke noget vildt. Derefter var der ingen tjenere som overhovedet kiggede vores vej i ca 1 time, da de havde travlt med store selskaber. Så også at de andre små borde blev glemt. Endelig kom den vimsende dame tilbage og vi sagde at vi ikke havde bestilt hovedretten endnu. Hun informerede på at julemenuen var and, selvom der stod hÞjt og tydeligt at man selv kunne vÊlge mellem flere hovedretter. Hun var dog så 'venlig' at informere mig at hvis jeg skyndte mig(som hun sagde, så skal du virkelig også skynde dig) rigtig meget, så kunne hun nå at Êndre det. Det var virkelig ikke en sÊrlig venlig måde hun sagde det på og var som om hun havde gjort en kÊmpe gerning. Hun kendte åbenbart ikke til det koncept, hvor hun selv arbejder eller så står det forkert på menuen. Nå så fik vi spist det og hev så efter lÊngere tid fat i en tjener og spurgte om dessert menuen - hun kom hurtigt ned med den, men ingen vendte tilbage og vi sad bare der. Til sidst blev vi enige om, at vi ikke gad blive ved med at sidde der og slet ikke bruge flere penge på det sted. Vi fik endelig fat en tjener som gav os regningen og gik uden at sige noget. Kommer aldrig der mere og vil på ingen måde anbefale det. Maden var heller ikke specielt god, så ja penge ud af vinduet og en virkelig dårlig oplevelse.

2024幎12月7日
5぀星のうち1の評䟡

Skuffende

En hårdstegt ribeye med dertilhÞrende udsplattet noget, der vistnok skulle vÊre noget blomkål, samt en firkantet ubestemmelig klods af måske noget kartoffel..? Altsammen fuldstÊndig smaglÞst. Bare en stor skuffelse og bestemt ikke anbefalelsesvÊrdigt.

2023幎7月14日
5぀星のうち4の評䟡

God oplevelse

Jeg var lidt skeptisk da gamle kollegaer skulle spise på Spiseloppen på Christiania. MEN det var en rigtig god oplevelse. Vi fik god mad til en meget rimelig pris. Betjeningen var også i top. Personalet var venlige og meget opmÊrksomme og det skÞnt restauranten var fyldt op. Så alt i alt en god oplevelse.

2022幎12月1日
5぀星のうち3の評䟡

Hår I hovedret og dessert, der var lille hår på fisken og et hår der var virkelig ulÊkkert I sovsen på desserten og er bange for at jeg har fået en sygdom efterfÞlgende

Jeg fik et hår I fisken og fandt så på desserten noget af et hår der var indsmurt I dessertens frugt sovs,jeg Êrger mig over at jeg ikke fik sagt det til tjeneren. Jeg tror det er det vÊrste jeg har prÞvet for desserten var god nok men jeg ville hellere have undvÊret min dessert. Jeg er bare utryg ved at jeg fortsatte og at det hår tilfÊldigvis landede ovenpå I noget sammen klumpet sumpet suppedas

2022幎9月21日

God mad

God mad - god pris - i gode omgivelser
Kollegaerne skulle forkÊles og have en på opleveren, derfor gÊstede vi spiseloppen
Vi fik på forhånd, via mail et godt tilbud på 2 retter ink. drikkevarer. Og det levede 100% op til alles forventninger. 7 kollegaer gik, tilfredse, mÊtte og glade fra besÞget på Spiseloppen. Tak for en dejlig aften !

2020幎11月15日

Fantastisk sted

Vi var 8 mand fra en Spisseklub som kommer vidt omkring, men denne gang synes vi at vi skulde prÞve noget nyt og tog derfor en tur på Christinia.
Her fik vi 3 Ratter Fremragende mad, i hyggelig omgivelser og en meget flot Service.
Stedet kan anbefales 😊

2015幎2月14日
5぀星のうち2の評䟡

Kedelig opvarmet mad uden rÞd tråd i gatronomien

Efter mange år valgte vi igår at besÞge Spiseloppen igen, og hold da op en skuffelse.
Charlotte valgte en fiske hovedret, hvor fisken var opvarmet og helt tÞr, den hasselbagte kartoffel var en omvendt halv bagt kartoffel, desuden nogle rejer fra lage og noget avokado.
Jeg fik lammeculotte på en aubergine bund hvor kÞdet var det bedste af alt vi fik, der til en kedelige gratin ligende ting, samt tzatziki med tortillas chips stukket ned i, virkelig forvirrende gastronomi til prisen
Vi gik der fra med en rigtig kedelig oplevelse og kunne ikke finde ud af om oplevelsen mest var en dopeman el coxerspaniel.
Kim

2014幎11月19日