レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi sad udenfor i solen og der var ikke andre end os. Vi spurgte om min sÞn pÃ¥ 3 Ã¥r mÃ¥tte drikke sin egen kakao, men det ville tjeneren rÃ¥de os til ikke at gÞre, sÃ¥ vi mÃ¥tte kÞbe en Êblejuice (som... もっず芋る

Tak for dejlig mad 🀩 Tusind tak for dejlig mad til Jeanette og Thomas i kÞkkenet, for den billedskÞnne udsigt og perfekt betjening af Sasha og Jimmy. Som altid en dejlig oplevelse med veltilbe... もっず芋る

Var onsdag forbi til frokost, fik en hÃ¥rdt brÊndt paneret fiskefilet, men der var nÊsten ingen fisk inden i, og en laks med rygeostcream , meget laks var rester, og der skulle hvis ogsÃ¥ have vÊret fr... もっず芋る

䌁業情報

2.6

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

47件のレビュヌ

Elendigt sted

Elendigt sted - maden er kedelig. Der er ingen hyggelig stemning, men til gengÊld halvsure tjenere der leverer ligegyldig og dÃ¥rlig betjening 😫. ØV , det ligger ellers sÃ¥ et fint sted, med alle muligheder .

2024幎7月28日

Fest

Vi holdt fest med 40 gÊster på Mosen, og blev yderst professionelt og godt behandlet. Alt var tilfredsstillende på nÊr vejret. Dygtig personale, dejlig mad, god timing, flot opdÊkning. Det gÞr vi gerne en anden gang. Tak for en god fest.

2024幎6月22日
自発的なレビュヌ

KrÊft venlig spisested? I think not

For kontekst, så er min mor igennem kemo og er en virkelig stÊrk, modig og selvsikker kvinde for og smide parykken i offentligheden, da hun elsker og vÊre sig selv til ende.

Min mor havde hÞrt igennem en veninde at dette sted skulle vÊre et virkelig hyggeligt og afslappende sted og spise/hygge.
Vi kommer derhen hvor vi bliver taget imod af en relativ sur og negativ dame som kigger fÞrst på mig, og derefter min mor og STIRRER på hende i godt 5-6 sekunder fÞr hun siger goddag.

Min mor siger st vi godt kunne tÊnke os et bord til to, hvor hun endnu engang stirrer på hende i et par sekunder.
Hun bliver ved med og stirre på min mor og giver os tilsyneladende også en rigtig falsk og negativ tone igennem hele samtalen.

Vi for sat os ned udenfor, hvorefter jeg kan se på min mor at hun bliver frustreret, utilpas og virkelig ked af, alt på grund af det blik og tone hun fra damen.

Vi endt med og gå derfra uden og bestille noget mad, da min mor virkelig ikke fÞlte sig velkommen og havde en rigtig dårlig aften.

2024幎6月20日

Vaffelis med "tilbehÞr"

Vi skulle bare have en vaffel is, men synes virkelig det er decideret ulÊkkert når den , ellers sÞde unge pige, med cm. tyk makeup og lange negle klÞr sig i ansigtet og lidt i Þjenkrogen inden hun griber dat om fÞrst en vaffel men ombestemmer sig og griber en lidt mindre vaffel. BRUG DOG FOR HELV....HANDSKER!!!

2024幎4月7日
自発的なレビュヌ

AnsÊtte nogen som ikke taler ned til

AnsÊt nogen som ikke taler ned til kunderne!

Vores vennepar skulle giftes i går og valgte at holde fÊllesspisning på spisestedet mosen, men det gik frygteligt galt. Dårlig oplevelse, anbefales ikke, hvis ikke man er kridthvid i huden.

Spisestedet Mosen var på forhånd informeret at en deres gÊster denne dag ville vÊre fastende, hvorimod resten af den pågÊldende familie som bestod af en voksen og to bÞrn ville spise kartofler salater eller fisk da kÞd et ikke var kosher/halal.

Den mandlige tjener ved navn Jimmy kommer med en tallerken til bÞrnene hvor der er nuggest og pommes frites på. Der bliver spurgt pÊnt om vi ikke kan kun kan få pommes frites uden nuggest, da de ikke var kosher/halal.

Hvorefter der bliver svaret "Hvad er der galt med de nuggest". Jeg forklare ham at vi ikke må spise kÞd/kylling som ikke er kosher/halal og i må vÊre velinformeret da min veninde som havde inviteret os, har haft en korrespondance med restauranten på mail.

Jimmy svarer meget flabet og siger foran alle andre "hvad vil du have jeg skal gÞre ved det?", det var en direkte nedgÞrelse af os foran ca. 40 andre gÊster. Vi blev helt tavse og forbavset.

Jeg var i chok og det var min mand også. Jeg tog dem ud af tallerkenen og lagde dem på en serviet istedet.

Er det normalt at jeres muslimske gÊster bliver nedgjort og behandlet sådan?

Fair nok at det lige var tilfÊldet at vi skulle havne hos jer fordi vores tÊtte venner ville skabe minder ved VallensbÊk sÞ, men magen til dårlig adfÊrd skal man lede lÊnge efter.

Ærgeligt at det var vores venner som skulle beklage pÃ¥ vegne af den dÃ¥rlige adfÊrd som Jimmy havde!

2024幎4月6日
自発的なレビュヌ

Bedste julefrokosten anretning jeg har

Bedste julefrokosten anretning jeg har fÃ¥et. Alt smagte prÊcis som det skulle og lige lidt bedre🙂
Der var alt tilbehÞr man kunne tÊnke på. -Og meget mere mad end vi kunne spise.
Dejlig betjening. Intet manglede. Endda mandelgave var der tÊnkt på. Det var så hyggeligt.

2023幎12月8日
自発的なレビュヌ

Beslutter at tage ned ved spisestedet

Beslutter at tage ned ved spisestedet Mosen og spise, på hjemmesiden står at de er åbne, men da vi så kommer derned, er der smÊkket en seddel op om at de holder ferie. Meget uprofessionelt. Ikke et sted jeg gider at besÞge igen, da man ikke kan vÊre sikker på at der overhovedet er åbent, selv om der står på hjemmesiden at det er der.

2023幎7月8日
自発的なレビュヌ

God mad og rimelige priser

Vi var 4 til aften på en lÞrdag. Dejlig mad og sÞd og venlig betjening.
De får ikke 5 stjerner, da det tog lidt lang tid for dem at rydde tallerkner af mellem retterne og det var lidt svÊrt at få kontakt til en tjener når vi Þnskede yderligere drikkevarer, dessert eller regningen. De så ud til at have travlt, men restauranten var kun halvt fyldt. Ellers et rigtig dejligt sted og vi kommer helt sikkert igen.

2023幎2月3日

Var forbi Spisestedet Mosen en lÞrdag

Var forbi Spisestedet Mosen en lÞrdag under hedebÞlgen for at spise frokost. Da vi ankommer er der et skilt der siger at vi skal vente på betjening. Vi venter 5 min. så går min kone ind og spÞrger om vi kan få frokost, men for svaret at hun skal vente ude ved skiltet da de har et selskab og har meget travlt. Efter yderligere 5 min. går jeg ind og spÞrger en servetrice om vi kan få frokost, i det samme kommer der en tjener forbi og siger at vi kan få et bord omme på bagsiden af huset, men at der ikke var parasoller til at skygge for solen. Da det var 32 g. i skyggen sagde vi nej og gik igen. Elendig service, kommer der ikke mere.

2022幎8月29日

Pinsefrokost 5/6 -2022

Pinsefrokost 5/6 -2022
Kan ikke anbefale Restaurant Mosen
til frokost arrangementer -
Vores platter var så skrabede så man ikke kunne blive mÊt
Kvaliteten af maden elendig - intet stod mål med prisen -
Vi bestilte platter og luksusplatter.
Inger og familie

2022幎6月24日

Som tidligere ansat

Som tidligere ansat , er dette sted det klammeste sted at spise, kartofler , sovs , pomfritter og andre tilbehÞr bliver genbrugt flere gange, stort set alt der kommer retur til kÞkkenet bliver brugt til nÊste kunde , ingen vasker hÊnder inden madlavning, uhygiejnisk. Så til jer der vil indtage jeres mad på dette sted, tÊnk over hvem der har haft din mad på sin tallerken fÞr du sÊtter tÊnderne i det , fy for s.... siger jeg bare.

2022幎5月1日

Skuffende oplevelse

Skuffende oplevelse i aften. Stenbiderrognen var kÞnslÞs, seje stegte kartofler og kedelige grÞntsager til hovedretten. Burde variere tilbehÞret så det passer til kÞdet eller til fisken i stedet for bare at servere det samme.

2022幎3月19日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ