Jeg bestilte 2 t-skjorter, men fant ut at jeg trengte 1 til. Ringte kundeservice og mÞtte pÃ¥ den hyggeligste damen som ordnet det. SÃ¥ fÃ¥r 5 stjerner pga den super hyggelige damen. T-skjortene kom ila... ãã£ãšèŠã
Du blir automatisk pÃ¥meldt spam pÃ¥ bÃ¥de SMS og e-post og det tas Ã¥penbart ikke hensyn til at du ikke Þnsker Ã¥ motta markedsfÞring. Hjelper ikke Ã¥ krysse seg ut av slikt ved bestilling. I tillegg... ãã£ãšèŠã
Dette gjelder bestillingsprosessen. Ved alternative betalingslÞsninger sto det ingenting om priser for de ulike valgene. SÃ¥ jeg klikket pÃ¥ betaling etter 14 dager. FÞrst da betalingen og bestillingen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fikk faktura i dag pÃ¥ 387kr for en vare som i utgangspunktet kostet 249kr. Jeg var klar over 89kr i frakt, men i tillegg kom fakturagebyr pÃ¥ 29kr (den kom som e-post, ikke papir) og 20kr i rente ford... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Sportmann AS ble grunnlagt allerede i 1974 og har drevet med distansehandel i over 45 år. Siden årtusenskiftet har vi hatt fokus på netthandel og er i dag en av landets stÞrste nettbutikker innen klÊr, treningstÞy og sko.
Rosenborgveien 8, 1630, Gamle Fredrikstad, ãã«ãŠã§ãŒ
- 69 300 605
- kundeservice@sportmann.no
- www.sportmann.no
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
Dette gjelder bestillingsprosessen
Dette gjelder bestillingsprosessen. Ved alternative betalingslÞsninger sto det ingenting om priser for de ulike valgene. Så jeg klikket på betaling etter 14 dager. FÞrst da betalingen og bestillingen var gjennomfÞrt kom det opp 49kr i fakturagebyr. Utrolig dårlig! Dette må informeres om mener jeg. Spesielt i disse juletider ved juleshopping hvor alle kroner betyr mye!

Enkel og ryddig handel
Handlet en dunjakke/kÃ¥pe tidligere.Kom raskt og ble brukt i gÃ¥r og sto til forventningðSendte inn en ny bestilling i dag og har samme gode forventning. Bestilling og betaling er enkelt, ryddigt og problemfritt. Anbefaler Sportmann pÃ¥ det varmeste

Vi er meget fornÞyd!
Vi har handlet sko og klÊr herfra i mange år og vÊrt like fornÞyd med varene hver gang.
Kort leveringstid og topp kundeservice eÅ det vi erfarer.

Sportmann AS ããã®åç
Alltid til Ã¥ stole pÃ¥ kjÞpet og ikkeâŠ
Alltid til å stole på kjÞpet og ikke noe problem ved bytte av vare

Forventet en OlivengrÞnn parka
Forventet en OlivengrÞnn parka, men fargen var helt annerledes enn på bilde så skuffelsen var stor da jeg så den var mÞrk grÞnn. Valgte da og bytte til marine blå.

SeriÞs nettbutikk
Har handler her i årevis. Alltid god opplevelse ved bestilling. Ingen problemer ved retur. Kjapp levering. Opplever bedriften som veldig seriÞs.

OBS!
FÞrste gang jeg handler her, og det er elendig service og lang leveringstid.
Bestilte vinterpakken x2 og en joggebukse til barn.
Litt over en uke senere får jeg beskjed om og hente pakken min, når jeg henter den viser det seg at de kun har sendt meg joggebuksen, men på forsendelsen står det at alt er sendt. Dette er også blitt betalt på forhånd, så her fÞler jeg meg svindlet. Så her vil jeg advare andre så de ikke opplever det samme som meg..

Forferdelig dårlig service
Forferdelig dårlig service.
Fått pengene sine, men sender ikke varene som er blitt bestilt. Sendte kun det ene som var billigst, som er blitt bestilt av 3 varer. Elendig. Og ikke svarer de på mail her. Blitt svindlet og lurt. Styr unna.

Sportmann AS ããã®åç
Jeg har mottatt en ny dunkåpe idag
Jeg har mottatt en ny dunkÃ¥pe idag, Jan Mayen i rust. Den var pÃ¥ salg til 1499, 50% avslag og jeg var veldig spent pÃ¥ den. MÃ¥ si at den er veldig fin! ð€© Gleder meg til Ã¥ bruke den i vinter.
På nettsiden sto det at den kom på lager 01.10, og jeg har altså mottatt den 27.09, så det var også mer enn forventet.
Jeg har bestilt både klÊr og sko fra Sportmann flere ganger fÞr, og har aldri blitt skuffet. Hellet vil ha det til at jeg aldri har måttet returnere noe, så hvor gode dere er på det vet jeg ikke. Men det må jo bety at dere er gode på å beskrive vare og stÞrrelse.

Sportmann AS ããã®åç
Jeg kjÞpte noen t-skjorter til min sÞnn, de var alt for store. Returnerte de 22.7.24, men har fortsatt ikke fått tilbakebetalt.
Mangel på retur av penger for returnerte varer som ikke passet.

Over 2 ukers leveringstid
2 uker siden bestilling, og ingen varer er sendt!

Sportmann AS ããã®åç
Veldig dårlige sko og dårlig service
Veldig dårlige sko og dårlig service . Styr unna. Og for all del ikke bruk kjÞpe konto. Jeg har nå betalt det skoene koster men må fortsatt betale i 4mndr til og da kommer jo skoene på nesten 2000 dyrere enn det de kosta. Jeg skal aldri kjÞpe sko fra de lengre

Uproblematisk retur av vare
Jeg var dessverre ikke fornÞyd med produktet jeg kjÞpte.
Men returen og påfÞlgende refusjon av pengene gikk 100% knirkefritt. Derfor gir jeg de likevel topp score.
Erfaringen viser at det er trygt å kjÞpe hos de, selv om det skulle vise seg at du ikke er helt fornÞyd med varen du fikk.

Fast kunde i mange år
Fast kunde i mange år
FornÞyd med utvalg og det er rask levering.
Er fornÞyd med hver handel.
Dritt og bestille mÃ¥tte skrive e-postâŠ
Dritt og bestille måtte skrive e-post 40 ganger enda jeg var logget inn.
Og dyrt basic joggebukse har dobblet seg i pris på 2 år

Sportmann AS ããã®åç
Fikk ikke betalt med kort/vipps
Fikk ikke betalt med kort/vipps. Måtte dermed ut med 49 kroner i fakturagebyr, som ikke var opplyst om i kjÞpsbildet.

Sportmann AS ããã®åç
Stort utvalg og kjapp kundeservice
Stort utvalg.
Passer ikke produktet, så er det enkelt å returnere.
Rask behandlingstid

Treg levering
Grei nettbutikk, men at det går over 9 dager fra kjÞpstidspunktet til varen pakkes og sendes er langt over hva som forventes.

Sportmann AS ããã®åç
Jeg har handlet med fÞr,og jeg har ettâŠ
Jeg har handlet med fÞr,og jeg har ett flott samarbeid.
Men det er noen år siden.