Jeg bestilte 2 t-skjorter, men fant ut at jeg trengte 1 til. Ringte kundeservice og mÞtte pÃ¥ den hyggeligste damen som ordnet det. SÃ¥ fÃ¥r 5 stjerner pga den super hyggelige damen. T-skjortene kom ila... ãã£ãšèŠã
Du blir automatisk pÃ¥meldt spam pÃ¥ bÃ¥de SMS og e-post og det tas Ã¥penbart ikke hensyn til at du ikke Þnsker Ã¥ motta markedsfÞring. Hjelper ikke Ã¥ krysse seg ut av slikt ved bestilling. I tillegg... ãã£ãšèŠã
Dette gjelder bestillingsprosessen. Ved alternative betalingslÞsninger sto det ingenting om priser for de ulike valgene. SÃ¥ jeg klikket pÃ¥ betaling etter 14 dager. FÞrst da betalingen og bestillingen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fikk faktura i dag pÃ¥ 387kr for en vare som i utgangspunktet kostet 249kr. Jeg var klar over 89kr i frakt, men i tillegg kom fakturagebyr pÃ¥ 29kr (den kom som e-post, ikke papir) og 20kr i rente ford... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Sportmann AS ble grunnlagt allerede i 1974 og har drevet med distansehandel i over 45 år. Siden årtusenskiftet har vi hatt fokus på netthandel og er i dag en av landets stÞrste nettbutikker innen klÊr, treningstÞy og sko.
Rosenborgveien 8, 1630, Gamle Fredrikstad, ãã«ãŠã§ãŒ
- 69 300 605
- kundeservice@sportmann.no
- www.sportmann.no
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
Greit og enkelt å handle
Greit og enkelt å handle, brukbare priser.

Sportmann AS ããã®åç
Veldig fornÞyd med kvalitet âº

Sportmann AS ããã®åç
God erfaring med å handle herfra
God erfaring med å handle herfra. Og om det skulle bli noe krÞll med bestilling så fikser kundeservice det på null komma nix.

Sportmann AS ããã®åç
Flott nettbutikk med godt utvalg
Fenomenalt utvalg, veldig kjapp levering.
Bestilte tirsdagskveld, har varene fredag formiddag. Og jeg bor ikke direkte i verdens navle. Imponerande!

Raskt bra og billig
Raskt bra og billig. KjÞpt en del T-shirts og bukser.

Sportmann AS ããã®åç
Den nettbutikken bruker jeg mest
Den nettbutikken bruker jeg mest. Bestill, få klÊrne hjem, prÞv og evt send tilbake. Retur og nye klÊr tilbake fungerer fint.
Ikke prÞvd reklamasjon enda, men får testet det nå snart. Så får vi se om det fortsatt blir toppscore

Sportmann AS ããã®åç
Kan betale trigdt senere og bra tilbudâŠ
Kan betale trigdt senere og har fått et bra tilbud denne måned på Puma ;)

Sportmann AS ããã®åç
Kjapt levert og god kundeservice.

Sportmann AS ããã®åç
Utrolig fornÞyd med både kundeservice og klÊr!
Utrolig fornÞyd med både kundeservice og klÊrne jeg mottok! Kundeservice var raske og svare da jeg hadde spÞrsmål etter jeg hadde bestilt. Pakken kom relativt raskt, med tanke på situasjonen. Kommer lett til å handle der igjen!

Sportmann AS ããã®åç
Bra produkter og god kundeservice

Sportmann AS ããã®åç
Jeg er ofte fornÞyd med produktene jegâŠ
Jeg er ofte fornÞyd med produktene jeg kjÞper hos dere. Jeg kjÞper ofte på salg.

utrolig lett
utrolig lett, men kunne fått satt in print ut kvittering.

Faktura
Hei, når vil jeg motta
faktura og hvordan, kommer den pr mail eller ?