Jeg bestilte 2 t-skjorter, men fant ut at jeg trengte 1 til. Ringte kundeservice og mÞtte pÃ¥ den hyggeligste damen som ordnet det. SÃ¥ fÃ¥r 5 stjerner pga den super hyggelige damen. T-skjortene kom ila... ãã£ãšèŠã
Du blir automatisk pÃ¥meldt spam pÃ¥ bÃ¥de SMS og e-post og det tas Ã¥penbart ikke hensyn til at du ikke Þnsker Ã¥ motta markedsfÞring. Hjelper ikke Ã¥ krysse seg ut av slikt ved bestilling. I tillegg... ãã£ãšèŠã
Dette gjelder bestillingsprosessen. Ved alternative betalingslÞsninger sto det ingenting om priser for de ulike valgene. SÃ¥ jeg klikket pÃ¥ betaling etter 14 dager. FÞrst da betalingen og bestillingen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fikk faktura i dag pÃ¥ 387kr for en vare som i utgangspunktet kostet 249kr. Jeg var klar over 89kr i frakt, men i tillegg kom fakturagebyr pÃ¥ 29kr (den kom som e-post, ikke papir) og 20kr i rente ford... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Sportmann AS ble grunnlagt allerede i 1974 og har drevet med distansehandel i over 45 år. Siden årtusenskiftet har vi hatt fokus på netthandel og er i dag en av landets stÞrste nettbutikker innen klÊr, treningstÞy og sko.
Rosenborgveien 8, 1630, Gamle Fredrikstad, ãã«ãŠã§ãŒ
- 69 300 605
- kundeservice@sportmann.no
- www.sportmann.no
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
Reasonably priced products
Reasonably priced products, not always the best quality but fantastic value for money.
Customer service is upper class, and even though shipping can be delayed and take time from products not in stock, they're otherwise super expedient.
Will 110% buy again.

Sportmann AS ããã®åç
Bestilte en jakke som skulle vÊreâŠ
Bestilte en jakke som skulle vÊre julegave, den 14/12, og betalte med VIPPS. I gÃ¥r fÃ¥r jeg epost om at pakken er klar til sending, men at jeg mÃ¥ betale fÞrst. Sendte epost med bevis pÃ¥ at jeg hadde betalt for varen... Og fikk til svar i dag at varen var utsolgt... De Þnsker altsÃ¥ dobbel betaling - for en vare de ikke har ð

DÃ¥rlig kundeservice
Dårlig kundeservice. Bestillte og betalte 17 oktober, Fikk melding om at pakken var klargjort og skulle sendes fra lager for 4 dager siden (22.10), pakken er enda ikke sendt. Sendte mail om at jeg Þnsket pengen tilbake, håper de kommer snart....

Sportmann AS ããã®åç
Jeg burde gjerne krysse null
Jeg burde gjerne krysse null, men det går ikke lavere enn 1.verste kundebehandling jeg har opplevd. Pakken var alvorlig sent, derfor jeg måtte ringe. Dama i telefonen var rett og slett uhÞflig og svÊrt uinteressert til å selge eller kjenne noe penger for
bedriften. Etter 2 uker til ble vi lei og krevet pengene tilbake. Og dette skjedde fÞr og. Har ikke ord om hva dårlig erfaring vi hadde med Sportmann. Vi handler aldri mer hos dere og jeg deler opplevelsen med andre og, slik at ikke så mange andre skal gå gjennom noe sånn.

DÃ¥rlig kundebahndling.
Har aldri vÊrt borti en så dårlig kunebehandling fÞr. Arrogante å frekke..STYR UNNA.

Sportmann AS ããã®åç
Aldri opplevd så dårlig service noen gang
Hei! Jeg ble rett og slett satt ut av dårlig behandling/service. Jeg tenker: Styr unna denne bedriften!
Jeg bestilte en TwentyFour- bukse pÃ¥ Klikk og hent i Fredrikstad, Ãstfoldhallen. Jeg bestilte pÃ¥ en torsdag eller fredag. PÃ¥fÞlgende mandag tok jeg kontakt da jeg ikke hadde hÞrt noe. Fikk da beskjed om Ã¥ vÊre tÃ¥lmodig, for det tok visst litt tid mellom lageret og butikken.
En dag senere får jeg melding på e-post om at varen er plukket og sendes mot butikk. Etter dette ingen kontakt.
Jeg ringer så til Kundeservice på torsdag, og de vet ingenting om saken. Virker overhodet ikke opptatt av å hjelpe heller. De sier jeg må ringe til butikken, da problemet er der.
Jeg gir meg ikke i samtalen og krever å få snakke med noen andre. Da får jeg beskjed etter god tid om at varen er utsolgt og pengene gis tilbake til meg. Dette etter flere historier om hva som har skjedd med buksa. Jeg får beskjed om at det er sjåfÞren sin skyld og får tilbud om å få hans privat nr.
Til bedrift: Skjerp dere. Skjer det noe med bestillinger må dere ta kontakt med kunden og ikke motsatt. Og hvis kunder ringer, må dere finne ut av det - ikke la det bli kundens problem.
Jeg er meget skuffet og skjÞnner nok at dere ikke er så seriÞse. OppfÞrer dere slik mot andre kunder, vil trolig også de forstå nivået på deres service.

Kundeservice absolutt dårlig
Kundeservice absolutt dÃ¥rlig, det var trukket 2 ganger fra min konto. Sendte bilde fra min konto, men de svarte, at de finner ikke den andre belÞp, etterpÃ¥ jeg har sendt bekreftelsen fra banken, og vedlegg , da de stoppet Ã¥ svare pÃ¥ brevene.ð€·ââïžFikk ikke penger tilbake.
Min venninne hadde også problem med dem. De sendt feil ordne , hvor hun bestilte ikke de varene, hun var snill og sendt de varene tilbake, men nå de krever å betale for frakt. Men det var deres feil, dere måtte betale selv for de varene , hvor dere sendt feil.
I begynnelse svarte de på e-post, etterpå begynte å ignorere henne som meg.
Anbefaler ikke å handle på den nettbuttikken siden det er billigere.

Sportmann AS ããã®åç
VÊr forberedt på MASSE reklame!
Handlet ÃN gang. for det fÞrste var den ene tingen utsolgt allerede fÞr jeg fikk betalt og pÃ¥ restordre.. Ikke hÞrt noe pÃ¥ flere uker. Anbefaler ingen Ã¥ handle herfra. Uten at de ber om samtykke, blir du spammet ned med nyhetsbrev pÃ¥ e-post og ikke minst reklame i postkassen som er vanskelig Ã¥ bli kvitt.

Sportmann AS ããã®åç
nettsiden har blitt mye bedre etter denâŠ
nettsiden har blitt mye bedre etter den var treg og ustabilt en liten stund

Mange år jeg handler fra sportman
Mange år jeg handler fra sportman
Veldig lett å bestille
Veldig lett sende tilbake
â€ïž

Redhill parkas
Jeg kjÞpte en Redhill parkas i str M og gul til min sÞnn som han fikk i julegave. Dessverre var ikke glidelåsen helt god... den var fillete helt nederst der man kobler glidelåsen. Jakka var ellers super så derfor prÞver vi igjen og håper det går bra denne gangen.

FornÞyd til 100%
Jeg har handlet mye og utrolig bra klÊr og sko her hos Sportmann. Sågar pene kjoler som er uerstattelige på mange vis, for det fins ikke maken hos andre leverandÞrer. Men jeg Mà få skryte av mine tursko; Adidas Continental terrex, synd at disse ikke er i salg lengre hos Sportmann. Disse skoene har jeg gått ufattelig mange mil i, sågar gått av meg betennelse i kne og isjias i en fot. Jeg håper mine nye, viking (også kjÞpt hos Sportmann) vil gjÞre samme nytte :)

KjempefornÞyd
KjempefornÞyd med service, utvalg og kvalitet :)

Sportmann AS ããã®åç
Enkel og lettvint Ã¥ handle herâŠ
Enkel og lettvint å handle her oversiktlig og lett navigering nettside, med rask og fin utsjekking, kort sagt kan anbefalles og konkurransedyktige priser, 2 tommer opp.

Sportmann AS ããã®åç
Fikk en katalog i posten der det stÃ¥râŠ
Fikk en katalog i posten der det står at prisen for barnehagesettet er 399;- for 5 deler. Når jeg handler online er prisen 499;-. Synes dette er å villede folk

âïžâïžâïžâïžâïž
Brukervennlig nettside, flotte produkter, rask levering og glimrende service ð€©.

Sportmann AS ããã®åç
Det er greit å bestille varene
Det er greit å bestille varene, men når du kommer til der du skal logge inn og gå videre så syns jeg det er litt
vanskelig og uoversiktlig. Hadde samme problem sist gang også. Vet ikke hva dette kommer av, men jeg lÊrer det nok en gang.