Sportmann AS レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg bestilte 2 t-skjorter, men fant ut at jeg trengte 1 til. Ringte kundeservice og mÞtte pÃ¥ den hyggeligste damen som ordnet det. SÃ¥ fÃ¥r 5 stjerner pga den super hyggelige damen. T-skjortene kom ila... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Du blir automatisk pÃ¥meldt spam pÃ¥ bÃ¥de SMS og e-post og det tas Ã¥penbart ikke hensyn til at du ikke Þnsker Ã¥ motta markedsfÞring. Hjelper ikke Ã¥ krysse seg ut av slikt ved bestilling. I tillegg... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Dette gjelder bestillingsprosessen. Ved alternative betalingslÞsninger sto det ingenting om priser for de ulike valgene. SÃ¥ jeg klikket pÃ¥ betaling etter 14 dager. FÞrst da betalingen og bestillingen... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち2の評䟡

Fikk faktura i dag pÃ¥ 387kr for en vare som i utgangspunktet kostet 249kr. Jeg var klar over 89kr i frakt, men i tillegg kom fakturagebyr pÃ¥ 29kr (den kom som e-post, ikke papir) og 20kr i rente ford... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 衣料品店

圓該䌁業による蚘述

Sportmann AS ble grunnlagt allerede i 1974 og har drevet med distansehandel i over 45 år. Siden årtusenskiftet har vi hatt fokus på netthandel og er i dag en av landets stÞrste nettbutikker innen klÊr, treningstÞy og sko.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 14ä»¶

レビュヌを曞く

Reasonably priced products

Reasonably priced products, not always the best quality but fantastic value for money.
Customer service is upper class, and even though shipping can be delayed and take time from products not in stock, they're otherwise super expedient.

Will 110% buy again.

2022幎1月20日

Sportmann AS からの回答

Thank you for the good score and nice words😀

5぀星のうち1の評䟡

Bestilte en jakke som skulle vÊre

Bestilte en jakke som skulle vÊre julegave, den 14/12, og betalte med VIPPS. I gÃ¥r fÃ¥r jeg epost om at pakken er klar til sending, men at jeg mÃ¥ betale fÞrst. Sendte epost med bevis pÃ¥ at jeg hadde betalt for varen... Og fikk til svar i dag at varen var utsolgt... De Þnsker altsÃ¥ dobbel betaling - for en vare de ikke har 🙈

2021幎12月17日

Sportmann AS からの回答

Hei. Det var jo en lei opplevelse. Her har det nok skjedd en misforståelse. Ta gjerne kontakt med kundeservice slik at vi kan nÞste opp i dette.

SIKKERT

SUPER HANDEL OG SNARLIG BYTTING

2021幎12月10日

Tusen takk! Det var hyggelig Ã¥ hÞre😀

DÃ¥rlig kundeservice

Dårlig kundeservice. Bestillte og betalte 17 oktober, Fikk melding om at pakken var klargjort og skulle sendes fra lager for 4 dager siden (22.10), pakken er enda ikke sendt. Sendte mail om at jeg Þnsket pengen tilbake, håper de kommer snart....

2021幎10月26日

Sportmann AS からの回答

Hei. Takk for tilbakemeldingen, og beklager den dårlige opplevelsen du hadde med oss. Stor etterspÞrsel har dessverre fÞrt til noe lenger behandlingstid enn normalt. Vi gjÞr alt vi kan for å forbedre oss, og leveringstiden i kampanjeperioder med hÞy etterspÞrsel er et av punktene vi kan bli bedre på.

5぀星のうち1の評䟡

Jeg burde gjerne krysse null

Jeg burde gjerne krysse null, men det går ikke lavere enn 1.verste kundebehandling jeg har opplevd. Pakken var alvorlig sent, derfor jeg måtte ringe. Dama i telefonen var rett og slett uhÞflig og svÊrt uinteressert til å selge eller kjenne noe penger for
bedriften. Etter 2 uker til ble vi lei og krevet pengene tilbake. Og dette skjedde fÞr og. Har ikke ord om hva dårlig erfaring vi hadde med Sportmann. Vi handler aldri mer hos dere og jeg deler opplevelsen med andre og, slik at ikke så mange andre skal gå gjennom noe sånn.

2021幎9月20日

Hei Nicoleta,
Det var synd å hÞre. Vi opplever dessverre en del forsinkelser fra våre leverandÞrer om dagen. Heldigvis forbedrer dette seg nå som ettervirkningena av pandemien gir seg. Vi gjÞr alt vi kan for å levere raskt, men du har nok vÊrt litt uheldig. Den dårlige kundeservicen kan ikke unskyldes og må selvsagt tas på alvor. Jeg håper derfor du kan sende en e-post til stian(a)sportmann.no slik at vi kan finne ut av hva som har skjedd.

DÃ¥rlig kundebahndling.

Har aldri vÊrt borti en så dårlig kunebehandling fÞr. Arrogante å frekke..STYR UNNA.

2021幎5月11日

Sportmann AS からの回答

Hei Cathrine. Det var leit å hÞre. Send gjerne en e-post til stian(a)sportmann.no og forklar opplevelsen din nÊrmere. Det hadde vÊrt veldig nyttig for oss å hÞre litt mer spesifikt hvordan du ble behandlet av kundeservice.

5぀星のうち1の評䟡

Aldri opplevd så dårlig service noen gang

Hei! Jeg ble rett og slett satt ut av dårlig behandling/service. Jeg tenker: Styr unna denne bedriften!

Jeg bestilte en TwentyFour- bukse pÃ¥ Klikk og hent i Fredrikstad, Østfoldhallen. Jeg bestilte pÃ¥ en torsdag eller fredag. PÃ¥fÞlgende mandag tok jeg kontakt da jeg ikke hadde hÞrt noe. Fikk da beskjed om Ã¥ vÊre tÃ¥lmodig, for det tok visst litt tid mellom lageret og butikken.

En dag senere får jeg melding på e-post om at varen er plukket og sendes mot butikk. Etter dette ingen kontakt.

Jeg ringer så til Kundeservice på torsdag, og de vet ingenting om saken. Virker overhodet ikke opptatt av å hjelpe heller. De sier jeg må ringe til butikken, da problemet er der.

Jeg gir meg ikke i samtalen og krever å få snakke med noen andre. Da får jeg beskjed etter god tid om at varen er utsolgt og pengene gis tilbake til meg. Dette etter flere historier om hva som har skjedd med buksa. Jeg får beskjed om at det er sjåfÞren sin skyld og får tilbud om å få hans privat nr.

Til bedrift: Skjerp dere. Skjer det noe med bestillinger må dere ta kontakt med kunden og ikke motsatt. Og hvis kunder ringer, må dere finne ut av det - ikke la det bli kundens problem.

Jeg er meget skuffet og skjÞnner nok at dere ikke er så seriÞse. OppfÞrer dere slik mot andre kunder, vil trolig også de forstå nivået på deres service.

2021幎4月24日

Sportmann AS からの回答

Hei Anette. Dette var trist lesing. Stemmer din beskrivelse, så forstår jeg godt din reaksjon. Det er absolutt ikke sånn vi skal behandle våre kunder! At leveringstiden ved klikk-og-hent er noe lenger enn normalt skyldes at butikken i Dikeveien har store utfordringer som fÞlge av strenge koronarestriksjoner. Alt annet i denne saken skyldes dessverre dårlig håndtering fra vår side. Hva som har skjedd her er jeg usikker på, men det hÞres ut som en kombinasjon av en logistikkfeil og dårlig håndtering fra kundeservice. Beklager så mye den dårlige opplevelsen.

Kundeservice absolutt dårlig

Kundeservice absolutt dÃ¥rlig, det var trukket 2 ganger fra min konto. Sendte bilde fra min konto, men de svarte, at de finner ikke den andre belÞp, etterpÃ¥ jeg har sendt bekreftelsen fra banken, og vedlegg , da de stoppet Ã¥ svare pÃ¥ brevene.🀷‍♀Fikk ikke penger tilbake.
Min venninne hadde også problem med dem. De sendt feil ordne , hvor hun bestilte ikke de varene, hun var snill og sendt de varene tilbake, men nå de krever å betale for frakt. Men det var deres feil, dere måtte betale selv for de varene , hvor dere sendt feil.
I begynnelse svarte de på e-post, etterpå begynte å ignorere henne som meg.
Anbefaler ikke å handle på den nettbuttikken siden det er billigere.

2021幎2月26日

Hei Kristina.
Denne saken er lei. Vi har forsÞkt å lÞse dette fra fÞrste stund, men er avhengig av at Nets (som håndterer våre kortsalg) finner ut av hva som har skjedd. Som vi har forklart deg på e-post, så har ikke pengene kommet to ganger til oss. Trekk nr 2. er rett og slett en feil hos Nets, som vi ikke kan se i våre systemer. Det har dessverre gått et par dager nå, men vi er i stadig dialog med Nets og vi håper på fortgang i saken. Du kan vÊre helt sikker på at du får pengene dine tilbake :)

5぀星のうち1の評䟡

VÊr forberedt på MASSE reklame!

Handlet ÈN gang. for det fÞrste var den ene tingen utsolgt allerede fÞr jeg fikk betalt og pÃ¥ restordre.. Ikke hÞrt noe pÃ¥ flere uker. Anbefaler ingen Ã¥ handle herfra. Uten at de ber om samtykke, blir du spammet ned med nyhetsbrev pÃ¥ e-post og ikke minst reklame i postkassen som er vanskelig Ã¥ bli kvitt.

2021幎2月12日

Hei,
Takk for tilbakemeldingen. Vi er lei oss for at du har hatt så dårlig opplevelse med oss. At produkter blir utsolgt i lÞpet av kjÞpsprosessen kan dessverre forekomme dersom produktet har lav lagersaldo og hÞy etterspÞrsel. Vi jobber med en lÞsning der dette blir kommunisert tydeligere, bl.a ved å vise at et produkt har lav lagersaldo. At du har mottatt nyhetsbrev uten samtykke skal derimot ikke forekomme. Jeg håper derfor du kan sende en e-post til sbj(a)sportmann.no slik at vi kan få klarhet i hva som har skjedd her.

Redhill parkas

Jeg kjÞpte en Redhill parkas i str M og gul til min sÞnn som han fikk i julegave. Dessverre var ikke glidelåsen helt god... den var fillete helt nederst der man kobler glidelåsen. Jakka var ellers super så derfor prÞver vi igjen og håper det går bra denne gangen.

2021幎1月26日

Sportmann AS からの回答

Hei, og takk for omtalen :) Beklager produksjonsfeilen. Håper den nye glidelåsen holder bedre :)

FornÞyd til 100%

Jeg har handlet mye og utrolig bra klÊr og sko her hos Sportmann. SÃ¥gar pene kjoler som er uerstattelige pÃ¥ mange vis, for det fins ikke maken hos andre leverandÞrer. Men jeg MÅ fÃ¥ skryte av mine tursko; Adidas Continental terrex, synd at disse ikke er i salg lengre hos Sportmann. Disse skoene har jeg gÃ¥tt ufattelig mange mil i, sÃ¥gar gÃ¥tt av meg betennelse i kne og isjias i en fot. Jeg hÃ¥per mine nye, viking (ogsÃ¥ kjÞpt hos Sportmann) vil gjÞre samme nytte :)

2021幎1月24日

Sportmann AS からの回答

SÃ¥ hyggelig Ã¥ hÞre😀 Tusen takk! God tur med nye sko!

5぀星のうち1の評䟡

Fikk en katalog i posten der det står

Fikk en katalog i posten der det står at prisen for barnehagesettet er 399;- for 5 deler. Når jeg handler online er prisen 499;-. Synes dette er å villede folk

2020幎11月30日

Hei Brit,

Katalogen du sikter til var en Black Friday katalog, og tilbudene i denne katalogen gjaldt kun under Black Week. For at slike kampanjer skal vÊre reelle er det viktig at prisene faktisk er lavere i kampanjeperioden enn ellers. Her var du rett og slett for sent ute, men jeg er helt sikker på at det hadde ordnet seg dersom du hadde tatt kontakt med kundeservice hos oss :)

Hilsen Stian

5぀星のうち3の評䟡

Det er greit å bestille varene

Det er greit å bestille varene, men når du kommer til der du skal logge inn og gå videre så syns jeg det er litt
vanskelig og uoversiktlig. Hadde samme problem sist gang også. Vet ikke hva dette kommer av, men jeg lÊrer det nok en gang.

2020幎11月26日

Sportmann AS からの回答

Takk for tilbakemeldingen. Ny og forbedret checkout er på gang :)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。