䌁業情報

1. スポヌツ クラブ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Het team van Sport Totaal in Veenendaal verzorgt al ruim twintig jaar sportieve binnen- en buitenevenementen voor iedereen!

連絡先

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち5の評䟡

electrische fietsen huren

Wij hebben voor een week 2 electrische fietsen gehuurd omdat de A12 deels afgesloten was en wij op die manier handiger naar ons werk konden gaan. De service van Sport Totaal was geweldig. Ze hebben de eerste dag 1 van de fietsen omgeruild omdat het leek dat de accu niet helemaal goed was. De volgende dag was ik de oplader vergeten en mocht ik gedurende de dag een oplader van hun gebruiken. Ze waren bereikbaar en dachten mee. Ik raad deze zaak zeker aan als je fietsen wil huren, fietsen zijn goed, service is heel goed.

2025幎5月16日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち1の評䟡

Stageplek

Beste mensen/toekomstige stagiair(e)s,

Om te voorkomen dat jullie dezelfde fouten maken door bij Sporttotaal te gaan werken/stagelopen, heb ik hieronder mijn ervaring over het werken/stagelopen bij Sporttotaal geschreven.

Ik heb stage gelopen bij Sporttotaal.
Sporttotaal is een klein bedrijf en complex bedrijf met weinig personeel waar je veel en diverse werkzaamheden moet verrichten.
Als ik andere bedrijven waar ik stage heb gelopen vergelijk met Sporttotaal dan is de moeilijkheidsgraad van de opdrachten en de werkdruk bij Sporttotaal hoger dan bij deze bedrijven, omdat Sporttotaal een complex bedrijf is.

Kijkende naar mijn mbo stagefunctie-inhoud bij Sporttotaal gaat het hier om een functie met complexe takenpakket waarbij veelvuldig geschakeld dient te worden op verschillende platvormen van kantoorafdeling tot en met uitvoerend/werkplaats niveau.
Op een werkdag lopen verschillende takengebieden door elkaar waardoor de aandacht steeds verdeeld moet worden.
Er is steeds een andere focus nodig om adequaat te kunnen reageren.
Ik moest dus verschillende rollen in mijn stagefunctie gedurende mijn stageperiode bij Sporttotaal vervullen.
Verder is het werk die ik moest verrichten bij Sporttotaal redelijk onvoorspelbaar met deadlines en productiepieken, met weinig voor gestructureerd werk en zonder kleine pauzes tussendoor.
De werkdruk is dus continue hoog en je werkt 10 uur tot 12 uur per dag 7 dagen per week zonder kleine pauzes en meestal ook zonder de grote pauze voor de lunch.
Ik moest mijn brood tussen het werk door eten. Doordat de werkdruk bij Sporttotaal continue hoog is en veel uren dan normaal moest werken, had ik weinig tijd over voor mijn stageopdrachten en kon ik me ook niet meer goed concentreren om mijn stageopdrachten tijdig en goed te kunnen afronden. Ook heeft Sporttotaal tijdens mijn stage mij een stagevergoeding beloofd, maar heb geen vergoeding ontvangen.
Bovendien heeft Sporttotaal na mijn stageperiode aan mij gevraagd om te blijven werken en was aan mij beloofd dat er een contract zou worden opgesteld.
Nadat ik een paar weken heb gewerkt was mijn contact nog steeds niet opgesteld en heb ook geen loon voor deze weken ontvangen.

ps. Ik heb mijn opleiding trouwens al gehaald op een betere stageplek. toedels.

2022幎7月11日
自発的なレビュヌ