Snabb leverans. Trevligt med ett personligt meddelande. Bra beskrivningar pÃ¥ hemsida. Mycket nöjd. Aldrig hört talas om företaget innan, men skulle rekommendera andra som Àr intresserade av skate... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
SÃ¥ otroligt bra service, jag lyckades bestÀlla fel till en början och det gick snabbt, enkelt och var inga problem att ordna det. Bemötandet var verkligen toppklass och kÀnde att personalen genuint v... ãã£ãšèŠã
Helt klart min favorit butik. Mina fördomar om Sveriges baksida fÃ¥r sig alltid en törn nÀr jag handlar hÀr ð. Alltid snabba leveranser och aldrig nÃ¥got strul. Jag har Àven vid nÃ¥gra tillfÀllen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ãŠã£ã³ã¿ãŒ ã¹ããŒãçšååº
- ã¢ã¯ãã£ããŠã§ã¢åº
- ã¢ãŠããã¢è¡£æã»çšååº
- ã¹ã±ãŒãããŒãçšååº
- ã¹ããŒããŒãçšååº
- ã¹ããŒãçšååº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi Àr en sÀker svensk e-handel med lager och butik i Göteborg. Alla som jobbar på Standtall.se har en lång bakgrund inom snowboard och skateboard. Vi Àr hÀr för att hjÀlpa er att hitta rÀtt produkter till era behov! Hos oss genomför du trygga betalningar och vår service Àr personlig. Hör av dig så hjÀlper vi dig :) Tveka inte att fråga oss om råd / Patrik, Karl, Jacob & Samuel
Standtall.se
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ni kÀnns personliga,,
Ni kÀnns personliga,,, som att handla av en kompis.
Svarar snabbt på mail och skickar snabbt.
âïžâïžâïžâïžâïž
Bra priser och mycket snabb leverans.
All good
Hello ! Petite review en français pour les francophones qui commanderaient sur le site : rien à redire. Article conforme, neuf, soigneusement emballé (Thx Jacob :D). Livraison rapide.
VÀrldsklass!
Svarar snabbt, gav bra tips och fick leveransen nÀsta dag. VÀrldsklass!
Snabb leverans. Perfekt med utskrift returblankett (behövde dock ej anvÀndas). Fint med personlig hÀlsning från ansvarig packare 𫶠Nöjd kund
Grymt nöjd!
Grymt snabb bestÀllning! Varorna levererades dagen efter!ð VÀldigt personlig service upplevdes genom att man fick namn pÃ¥ orderhanterare och bra och lÀrorika videos lÀnkade med QR kod i medskickat hÀfte.
Bra sortiment och varor pÃ¥ hemsida!ð Grymt nöjd!
Ãlskar de smÃ¥ personliga detaljerna iâŠ
Ãlskar de smÃ¥ personliga detaljerna i paketet, som handskrivna lappar och klistermÀrken. Det gör köpupplevelsen extra speciell
Always great experience
Always great experience! Quick delivery, personal thank you note. No problems with returns.
Bra och snabb personlig service
Grejerna kommer snabbt
Grejerna kommer snabbt, som det lovas ibland snabbare. Bra priser nu på vår rean
Bra grejor till bra pris och vÀldigtâŠ
Bra grejor till bra pris och vÀldigt snabb leverans. Fick Àven ett fint signerat kort i bestÀllningen.
Snabbt och hjÀlpsamt bemötande
Supersnabba och supertrevliga.
Vilket fantastisk företag!
Vilket fantastisk företag med en otrolig service och support! Ãr nybörjare pÃ¥ snowboard och ville ha en brÀda att kunna utvecklas med. Fick toppenhjÀlp och svar pÃ¥ mina frÃ¥gor (Àven om det var pÃ¥ helgen) av Patrik, och förutom service i vÀrldsklass sÃ¥ Àr utbudet och priserna vÀldigt bra pÃ¥ deras webshop. Ett extra plus för den snabba frakten!
Snabb leverans och trevlig support!
BÀsta butiken !
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹