Jeg fik en meget god behandling ved min fÞrste henvendelse og under selve handlen. der blev aftalt et skarpt leveringstidspunkt, en lille uge efter - alt var i den skÞnneste orden og alt var gÃ¥et ri... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Utrolig god service vedr. en hyle lyd fra forruden. Mark Eriksen som vi kÞbte bilen af tog hold i vÊrkstedet. Fandt en tid og fik det udbedret. Utrolig god service fra sÊlger Mark Eriksen og star... ãã£ãšèŠã
En 5 stjernet betjening vi fik af Morten Hagemann i forbindelse med handel af en lÊkker bil. Dejlig afslappende kÞretur vi havde hjem fra Roskilde. SÃ¥ lÊkker en bil Mercedes Benz EQB 300 4Matic Va... ãã£ãšèŠã
Vi har haft fornÞjelsen af at blive ekspederet af jeres sÊlger Mark Eriksen hos STARMARK Vejle. KÊmpe fornÞjelse, vanvittig kompetent medarbejder i har, hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner, s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Siden 2001 har Starmark solgt over 20.000 brugte biler fordelt på vores tre afdelinger i Vejle, Roskilde og Aalborg. Vi ejes i dag af Danmarks stÞrste Mercedes-Benz forhandler, Ejner Hessel, hvor også langt stÞrstedelen af vores brugte biler stammer fra. Vores Þnske er at rådgive og vejlede vores kunder bedst muligt i valget af deres nye brugte bil, og vi bestrÊber os altid på at levere en service, der mÞder kundernes forventninger. At kÞbe en brugt bil kan for nogle menneske virke usikkert - også selvom der er tale om en Mercedes-Benz. Hos Starmark forsÞger vi at elimenere denne usikkerhed så meget som muligt. For det fÞrste kender vi altid historien på de detailbiler vi sÊlger, og samtidig gennemgår disse biler en omfattende klargÞring både mekanisk og kosmetisk. Og for de som stadig fÞler sig usikre, har vi tilmed 30 dages ombytningsret på den nye bil (dog max. 1.000km). Kig forbi en af vores butikker og bliv klÊdt godt på til dit nÊste bilkÞb.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Tak for en rigtig fin handel og en storâŠ
Tak for en rigtig fin handel og en stor tak til Johan i Vejle for at finde en rigtig fin bil til os :)
Jeg fik en meget god behandling ved mit bilkÞb - menâŠ
Jeg fik en meget god behandling ved min fÞrste henvendelse og under selve handlen. der blev aftalt et skarpt leveringstidspunkt, en lille uge efter - alt var i den skÞnneste orden og alt var gået rigtig godt, men en meget venlig og kompetent sÊlger, det var en fornÞjelse.
Men så kom skuffelsen, der var gået kuk i registreringsattesten og bilen blev nu en uge forsinket, jeg er sikker på, at min gode sÊlger ikke kunne gÞre for det, men trÊls at der et eller andet sted i systemet enten hos jer eller et andet sted ikke var styr på papirerne.
Jeg fik som trÞst en lille ting til konen, men der var ikke en lille ting fx en jakke på bagsÊdet til manden der havde kÞbt, forrentet Þkonomien i en uge uden bil og ventet.
Vi har fÃ¥et en super god oplevelse medâŠ
Vi har fået en super god oplevelse med kÞb af bil. El-bil er en ukendt verden for os, men Mark Eriksen har med sin tålmodighed og professionel tilgang gjort det til en drÞm for os.
Utrolig god service vedr
Utrolig god service fra sÊlger Mark Eriksen og starmark vÊrksted
Og man skal jo huske og rose folk nÃ¥r de gÞr noget godtð
Kan kun anbefale herfra
Vh. Heine sÞrensen
En 5 stjernet betjening vi fik afâŠ
Så lÊkker en bil
Mercedes Benz EQB 300 4Matic Van
Tak til Starmark i Roskilde og tak for den flotte gave vi fik overragt af Morten Hagemann på vegne af Starmark
Jeg har haft en virkelig god oplevelseâŠ
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Starmark i Roskilde, hvor jeg har kÞbt en Mercedes EQA250+. Hele forlÞbet har vÊret professionelt, trygt og meget imÞdekommende fra start til slut.
Philip var kompetent, Êrlige og tog sig god tid til at svare pÃ¥ alle mine spÞrgsmÃ¥l â bÃ¥de om bilen, el-teknologien og finansiering. Der var ingen pres, kun god rÃ¥dgivning, hvilket gjorde beslutningen nem og behagelig.
Bilen blev leveret i perfekt stand, og jeg fÞlte mig virkelig godt taget hÃ¥nd om hele vejen. Jeg kan klart anbefale Starmark i Roskilde til andre, der overvejer at kÞbe bil â isÊr hvis man kigger pÃ¥ Mercedes. En bilhandel i topklasse!
Superflot klargÞring
Superflot klargÞring, bilen står som ny.
Behagelig og professionel overlevering fra Mark og co.
Vi har haft fornÞjelsen af at bliveâŠ
KÊmpe fornÞjelse, vanvittig kompetent medarbejder i har, hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner, så havde jeg gjort det.
Mange Tak for fantastisk service hele vejen igennem Mark!
Den 15-12-25 fik vi vores dejligeâŠ
Den 15-12-25 fik vi vores dejlige Mercedes EQA 250+ ved Starmark i Vejle, meget professionel betjening af Mark Honoreâ Eriksen og af firmaet for bÃ¥de Þkonomisk, og tekniske oplysninger, ogsÃ¥ god vejledning og god tid da vi hentede den.
Kan varmt anbefale Starmark Vejle til andre.
UtrovÊrdigt oplysninger
Jeg synes godt nok det ringe service og mistillid, at skulle kÞre over 400 km. Samt bruge over 5 timer pÃ¥ kÞrsel for sÃ¥ at konstatere, at bilen melder fejl pÃ¥ trÊkkrog, og at det ikke virker, blinklys armen virkede heller ikke, isÊr nÃ¥r man blinkede til hÞjre, begge kofanger var godt ridset. Spurgte eller i tlf. Om den meldte fejl eller andet, som jeg skulle vide inden jeg kÞrte den lange tur, men det var der ikke, fik jeg oplyst.Â
Jeg var dog fortsat interesseret i bilen, og byd kun par tusinde kroner under aftalt pris til trods for ovenstÃ¥ende fejl, men en meget egoistiske sÊlger havde mere travlt med at kigge pÃ¥ skÊrmen end og lytte.Â
En skam af en oplevelse hos Mercedes. Et bilmÊrke som jeg ellers elsker, og kÞrer selv rundt i til dagligt.

Starmark Vejle skuffende oplevelse
Starmark Vejle
Jeg skriver, fordi jeg desvÊrre har haft en meget utilfredsstillende oplevelse i forbindelse med en bil, jeg Þnskede at kÞbe i jeres engrosafdeling. ForlÞbet har vÊret prÊget af manglende service, dårlig kommunikation og en generel oplevelse af, at sagen ikke blev taget seriÞst.
LÞrdag 22 november
FÞrste gang jeg kom forbi, uden booking, spurgte jeg efter bilen i engrosafdelingen. Her blev jeg mÞdt af en sÊlger, som â fÞr jeg nÊrmest havde nÃ¥et at sige noget â bemÊrkede, at man skulle have CVR-nummer for at handle her. Det har jeg naturligvis, og det var jeg fuldt indforstÃ¥et med, men tonen var unÞdigt arrogant.
Herefter fik jeg stukket et sÊt nÞgler og to prÞveplader i hÃ¥nden og fik beskeden: âDen stÃ¥r udenfor et sted â enten ned ad bygningen til venstre eller ude pÃ¥ parkeringspladsen.â Ingen viste mig ud til bilen, og i slutningen af november, i frost og sne, mÃ¥tte jeg lede efter bilen i 10-15 minutter. Det var alt andet end professionelt.
Da jeg endelig fandt bilen, viste det sig, at batteriet var dÞdt, og at fordÊkket var punkteret og helt uden luft. Jeg gik tilbage og forklarede situationen, men fik blot at vide, at det ikke kunne ordnes den dag â jeg skulle ringe en anden dag.
27 november
Da jeg ringer igen torsdag for at fÃ¥ styr pÃ¥ det, bliver jeg igen mÞdt af en arrogant attitude og fÃ¥r blot at vide, at jeg âbare kan give et kald en time eller to fÞr, sÃ¥ er den klarâ. Det viste sig desvÊrre langt fra at vÊre tilfÊldet.
29 november
LÞrdag formiddag får jeg dog fat i en flink medarbejder, som lover at få sat booster på, fyldt luft på og gÞre bilen klar.
Jeg kÞrer afsted fra Kolding og efter 20-30 minutter ringer han tilbage og fortÊller, at dÊkket faktisk er helt punkteret, og bilen ikke kommer ud at kÞre den dag alligevel. Dette efter jeg flere gange havde forklaret medarbejderen torsdag, at der var et reelt problem, som skulle udbedres â noget der tydeligvis aldrig var blevet gjort.
Jeg får at vide, at bilen ryger direkte på vÊrksted mandag, og at jeg ville hÞre fra jer. Nu er det onsdag aften (3 december), og jeg har stadig intet hÞrt.
Ãrligt talt efterlader hele forlÞbet mig med indtrykket af, at I ikke har den store interesse i at sÊlge bilen. Jeg ved ikke, om jeres Þnskede kundesegment udelukkende er dem, der kÞber AMG-modeller eller biler til over en million â men det er i hvert fald den fÞlelse, man fÃ¥r. At en bil til 139000 âbareâ er en ligegyldig kÞber.
Mvh
Sebastian.

En rigtig god oplevelse
Vi blev modtage af en meget sÞd receptionist, der henviste os til sÊlgeren. SÊlgeren havde god tid til instruktion og opsÊtning af app og bil. En super behagelig oplevelse og en god kop kaffe i Vejle.
SÊlgeren havde god tid til instruktionâŠ
SÊlgeren havde god tid til instruktion og installationen i bilen, så bilen blev vores.
En meget behagelig oplevelse og en god kop kaffe i Roskilde.
Blev set og budt velkommen.
Vi fik god hjÊlp med det samme. Vi er så glade for vores bil,det er en EQA 350. Jakob gjorde det til en god oplevelse. Han svarede hurtig på vores spÞrgsmål når vi skrev eller ringede.
Jeg har kÞbt en eqa 250+ ved StarmarkâŠ
Jeg har kÞbt en eqa 250+ ved Starmark Vejle og hentede bilen for en uge siden. Det har vÊret en super oplevelse, bÃ¥de at prÞvekÞre en bil for senere at beslutte det skulle vÊre den der stod i Roskilde. Salgskonsulent Mark Eriksen har vÊret med fra start, han har bÃ¥de lyttet og vejledt og det har vÊret en fornÞjelse at handle med ham. En meget behagelig sÊlger. Og ikke mindst afhentning af bilen, som stÃ¥r rigtig flot og ligner en sprit ny bil ð, her var en rigtig god gennemgang af de mange funktioner.
En rigtig god service fra Salgskonsulent Mark Eriksen.
Johan Kaimer - Starmark Vejle
Vi har nu kÞrt godt en uge i vores nye EQA 350 - det har vÊret en super god oplevelse. Det har også vÊret en super god oplevelse at handle med Starmark Vejle og helt specielt med Johan Kaimer. Johan har givet den bedste service - både fÞr - under - og efter handlen. Stort cadeau til Johan.
Jeg kÞbte en Mercedes EQE i juli 2025âŠ
Jeg kÞbte en Mercedes EQE i juli 2025 hos Starmark Vejle, og hele processen var intet mindre end fantastisk. Salgskonsulenten, Mark Honoré Eriksen, leverede en super service med en professionel og imÞdekommende attitude.
Det, der virkelig imponerede mig, var fleksibiliteten, jeg fik endda lov til at bytte bil, inden jeg tog levering, da jeg Êndrede mening. Det siger meget om deres kundeservice og vilje til at sikre, at kunden er tilfreds. Starmark Vejle kan varmt anbefales! Super salgsoplevelse.
Casper ydede en fin service
Casper ydede en fin service, og var nÞgtern og professionel i vores forhandlinger.
Per MÞller
Jeg kÞbt en bil fra jer igÃ¥r og pÃ¥ vejâŠ
Jeg kÞbt en bil fra jer igår og på vej hjem til kbh begyndt alle lysne og blinke så synes det er så dårlig stil at i sÊlger en bil til 190.000kr med så mange fejl som i bare slukker på en tester!!!! Helt klart den vÊrste oplevelse og vÊrste kÞb!!!!og er begyndt og hader og kÞre Mercedes!!! E220d fra 2017

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ