レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg fik en meget god behandling ved min fÞrste henvendelse og under selve handlen. der blev aftalt et skarpt leveringstidspunkt, en lille uge efter - alt var i den skÞnneste orden og alt var gÃ¥et ri... もっず芋る

Utrolig god service vedr. en hyle lyd fra forruden. Mark Eriksen som vi kÞbte bilen af tog hold i vÊrkstedet. Fandt en tid og fik det udbedret. Utrolig god service fra sÊlger Mark Eriksen og star... もっず芋る

En 5 stjernet betjening vi fik af Morten Hagemann i forbindelse med handel af en lÊkker bil. Dejlig afslappende kÞretur vi havde hjem fra Roskilde. SÃ¥ lÊkker en bil Mercedes Benz EQB 300 4Matic Va... もっず芋る

Vi har haft fornÞjelsen af at blive ekspederet af jeres sÊlger Mark Eriksen hos STARMARK Vejle. KÊmpe fornÞjelse, vanvittig kompetent medarbejder i har, hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner, s... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Siden 2001 har Starmark solgt over 20.000 brugte biler fordelt på vores tre afdelinger i Vejle, Roskilde og Aalborg. Vi ejes i dag af Danmarks stÞrste Mercedes-Benz forhandler, Ejner Hessel, hvor også langt stÞrstedelen af vores brugte biler stammer fra. Vores Þnske er at rådgive og vejlede vores kunder bedst muligt i valget af deres nye brugte bil, og vi bestrÊber os altid på at levere en service, der mÞder kundernes forventninger. At kÞbe en brugt bil kan for nogle menneske virke usikkert - også selvom der er tale om en Mercedes-Benz. Hos Starmark forsÞger vi at elimenere denne usikkerhed så meget som muligt. For det fÞrste kender vi altid historien på de detailbiler vi sÊlger, og samtidig gennemgår disse biler en omfattende klargÞring både mekanisk og kosmetisk. Og for de som stadig fÞler sig usikre, har vi tilmed 30 dages ombytningsret på den nye bil (dog max. 1.000km). Kig forbi en af vores butikker og bliv klÊdt godt på til dit nÊste bilkÞb.

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

280件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Jeg fik en meget god behandling ved mit bilkÞb - men

Jeg fik en meget god behandling ved min fÞrste henvendelse og under selve handlen. der blev aftalt et skarpt leveringstidspunkt, en lille uge efter - alt var i den skÞnneste orden og alt var gået rigtig godt, men en meget venlig og kompetent sÊlger, det var en fornÞjelse.
Men så kom skuffelsen, der var gået kuk i registreringsattesten og bilen blev nu en uge forsinket, jeg er sikker på, at min gode sÊlger ikke kunne gÞre for det, men trÊls at der et eller andet sted i systemet enten hos jer eller et andet sted ikke var styr på papirerne.
Jeg fik som trÞst en lille ting til konen, men der var ikke en lille ting fx en jakke på bagsÊdet til manden der havde kÞbt, forrentet Þkonomien i en uge uden bil og ventet.

2026幎3月19日

Utrolig god service vedr

Utrolig god service fra sÊlger Mark Eriksen og starmark vÊrksted
Og man skal jo huske og rose folk nÃ¥r de gÞr noget godt😊
Kan kun anbefale herfra
Vh. Heine sÞrensen

2026幎2月20日

En 5 stjernet betjening vi fik af

Så lÊkker en bil
Mercedes Benz EQB 300 4Matic Van
Tak til Starmark i Roskilde og tak for den flotte gave vi fik overragt af Morten Hagemann på vegne af Starmark

2026幎3月18日
自発的なレビュヌ

Jeg har haft en virkelig god oplevelse

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Starmark i Roskilde, hvor jeg har kÞbt en Mercedes EQA250+. Hele forlÞbet har vÊret professionelt, trygt og meget imÞdekommende fra start til slut.

Philip var kompetent, Êrlige og tog sig god tid til at svare pÃ¥ alle mine spÞrgsmÃ¥l – bÃ¥de om bilen, el-teknologien og finansiering. Der var ingen pres, kun god rÃ¥dgivning, hvilket gjorde beslutningen nem og behagelig.

Bilen blev leveret i perfekt stand, og jeg fÞlte mig virkelig godt taget hÃ¥nd om hele vejen. Jeg kan klart anbefale Starmark i Roskilde til andre, der overvejer at kÞbe bil – isÊr hvis man kigger pÃ¥ Mercedes. En bilhandel i topklasse!

2026幎1月6日

UtrovÊrdigt oplysninger

Jeg synes godt nok det ringe service og mistillid, at skulle kÞre over 400 km. Samt bruge over 5 timer på kÞrsel for så at konstatere, at bilen melder fejl på trÊkkrog, og at det ikke virker, blinklys armen virkede heller ikke, isÊr når man blinkede til hÞjre, begge kofanger var godt ridset. Spurgte eller i tlf. Om den meldte fejl eller andet, som jeg skulle vide inden jeg kÞrte den lange tur, men det var der ikke, fik jeg oplyst.

Jeg var dog fortsat interesseret i bilen, og byd kun par tusinde kroner under aftalt pris til trods for ovenstående fejl, men en meget egoistiske sÊlger havde mere travlt med at kigge på skÊrmen end og lytte.

En skam af en oplevelse hos Mercedes. Et bilmÊrke som jeg ellers elsker, og kÞrer selv rundt i til dagligt.

2025幎12月10日

Hej Selvijan
Vi beklager, du ikke mÞdte den bil, du forventede - men en Êldre uklargjort engros bil, der har kÞrt nÊsten 1/2 mio. km. vil nok altid have behov for lidt malerarbejde og risiko for lysende lamper. Derudover var prisen sat markant lavere end markedet for tilsvarende model.
Vores unge medarbejder fortÊller han faktisk kiggede på skÊrmen for at servicere dig omkring bilen og dens annoncerede udstyr. Håber en anden gang at have noget du kunne bruge.
Jess Slott Helle

Starmark Vejle skuffende oplevelse

Starmark Vejle

Jeg skriver, fordi jeg desvÊrre har haft en meget utilfredsstillende oplevelse i forbindelse med en bil, jeg Þnskede at kÞbe i jeres engrosafdeling. ForlÞbet har vÊret prÊget af manglende service, dårlig kommunikation og en generel oplevelse af, at sagen ikke blev taget seriÞst.
LÞrdag 22 november
FÞrste gang jeg kom forbi, uden booking, spurgte jeg efter bilen i engrosafdelingen. Her blev jeg mÞdt af en sÊlger, som – fÞr jeg nÊrmest havde nÃ¥et at sige noget – bemÊrkede, at man skulle have CVR-nummer for at handle her. Det har jeg naturligvis, og det var jeg fuldt indforstÃ¥et med, men tonen var unÞdigt arrogant.

Herefter fik jeg stukket et sÊt nÞgler og to prÞveplader i hÃ¥nden og fik beskeden: “Den stÃ¥r udenfor et sted – enten ned ad bygningen til venstre eller ude pÃ¥ parkeringspladsen.” Ingen viste mig ud til bilen, og i slutningen af november, i frost og sne, mÃ¥tte jeg lede efter bilen i 10-15 minutter. Det var alt andet end professionelt.

Da jeg endelig fandt bilen, viste det sig, at batteriet var dÞdt, og at fordÊkket var punkteret og helt uden luft. Jeg gik tilbage og forklarede situationen, men fik blot at vide, at det ikke kunne ordnes den dag – jeg skulle ringe en anden dag.
27 november
Da jeg ringer igen torsdag for at fÃ¥ styr pÃ¥ det, bliver jeg igen mÞdt af en arrogant attitude og fÃ¥r blot at vide, at jeg “bare kan give et kald en time eller to fÞr, sÃ¥ er den klar”. Det viste sig desvÊrre langt fra at vÊre tilfÊldet.
29 november
LÞrdag formiddag får jeg dog fat i en flink medarbejder, som lover at få sat booster på, fyldt luft på og gÞre bilen klar.
Jeg kÞrer afsted fra Kolding og efter 20-30 minutter ringer han tilbage og fortÊller, at dÊkket faktisk er helt punkteret, og bilen ikke kommer ud at kÞre den dag alligevel. Dette efter jeg flere gange havde forklaret medarbejderen torsdag, at der var et reelt problem, som skulle udbedres – noget der tydeligvis aldrig var blevet gjort.

Jeg får at vide, at bilen ryger direkte på vÊrksted mandag, og at jeg ville hÞre fra jer. Nu er det onsdag aften (3 december), og jeg har stadig intet hÞrt.

Ærligt talt efterlader hele forlÞbet mig med indtrykket af, at I ikke har den store interesse i at sÊlge bilen. Jeg ved ikke, om jeres Þnskede kundesegment udelukkende er dem, der kÞber AMG-modeller eller biler til over en million – men det er i hvert fald den fÞlelse, man fÃ¥r. At en bil til 139000 “bare” er en ligegyldig kÞber.

Sebastian.

2025幎11月22日

Starmark からの回答

Hej Sebastian - vi beklager meget forlÞbet omkring din interesse i en af vores engrosbiler.
Vores medarbejder har bekrÊftet han ikke fik givet beskeden videre til vÊrkstedet - og desvÊrre også - at han ikke har kontaktet dig her efterfÞlgende.

Det er slet ikke godt nok og det er påtalt overfor den pågÊldende medarbejder.

Du hÞrer fra os - og så håber vi, at du ikke skal kÞre mere forgÊves eller vente mere på os.

HÃ¥ber at se dig i forretningen igen.

Jess Slott Helle

En rigtig god oplevelse

Vi blev modtage af en meget sÞd receptionist, der henviste os til sÊlgeren. SÊlgeren havde god tid til instruktion og opsÊtning af app og bil. En super behagelig oplevelse og en god kop kaffe i Vejle.

2025幎10月24日

Jeg har kÞbt en eqa 250+ ved Starmark

Jeg har kÞbt en eqa 250+ ved Starmark Vejle og hentede bilen for en uge siden. Det har vÊret en super oplevelse, bÃ¥de at prÞvekÞre en bil for senere at beslutte det skulle vÊre den der stod i Roskilde. Salgskonsulent Mark Eriksen har vÊret med fra start, han har bÃ¥de lyttet og vejledt og det har vÊret en fornÞjelse at handle med ham. En meget behagelig sÊlger. Og ikke mindst afhentning af bilen, som stÃ¥r rigtig flot og ligner en sprit ny bil 🙂, her var en rigtig god gennemgang af de mange funktioner.
En rigtig god service fra Salgskonsulent Mark Eriksen.

2025幎9月18日

Johan Kaimer - Starmark Vejle

Vi har nu kÞrt godt en uge i vores nye EQA 350 - det har vÊret en super god oplevelse. Det har også vÊret en super god oplevelse at handle med Starmark Vejle og helt specielt med Johan Kaimer. Johan har givet den bedste service - både fÞr - under - og efter handlen. Stort cadeau til Johan.

2025幎8月25日

Jeg kÞbte en Mercedes EQE i juli 2025

Jeg kÞbte en Mercedes EQE i juli 2025 hos Starmark Vejle, og hele processen var intet mindre end fantastisk. Salgskonsulenten, Mark Honoré Eriksen, leverede en super service med en professionel og imÞdekommende attitude.
Det, der virkelig imponerede mig, var fleksibiliteten, jeg fik endda lov til at bytte bil, inden jeg tog levering, da jeg Êndrede mening. Det siger meget om deres kundeservice og vilje til at sikre, at kunden er tilfreds. Starmark Vejle kan varmt anbefales! Super salgsoplevelse.

2025幎7月28日
自発的なレビュヌ

Jeg kÞbt en bil fra jer igÃ¥r og pÃ¥ vej

Jeg kÞbt en bil fra jer igår og på vej hjem til kbh begyndt alle lysne og blinke så synes det er så dårlig stil at i sÊlger en bil til 190.000kr med så mange fejl som i bare slukker på en tester!!!! Helt klart den vÊrste oplevelse og vÊrste kÞb!!!!og er begyndt og hader og kÞre Mercedes!!! E220d fra 2017

2025幎8月15日

Hej Leeth
Den engros bil du har kÞbt som professionel via CVR - har vi ikke haft på vÊrkstedet, inden du kÞber den.

Den er uklargjort - og fuldstÊndig som den er kommet ind i bytte fra den tidligere ejer, og vi har ikke slukket nogen lamper.
mvh
Jess Helle