Man fÃ¥ lavet negle nogenlunde - uperfekt dvs bobler i lakken osv, generelt ok, men ogsÃ¥ den ubehageligt kundeoplevelse af blive mÊlket. kunder - vi var 2 i butikken samtidig - fÃ¥r voksenskÊldud og bl... ãã£ãšèŠã
ðžskÞnneste selvforkÊlelse hos Cecilie i store Kongens gade idag. ; fÞrst fik jeg de smukkeste og super holdbare fransk manicure/Shell lak ( de holder til mit hÃ¥rde arbejde ððð») & hÃ¥nd massage sÃ¥ e... ãã£ãšèŠã
Det BEDSTE sted til manicure ð! Har vÊret her (pÃ¥ Trianglen) hver anden uge det seneste Ã¥r, og er super tilfreds hver eneste gang. Alle pigerne er super dygtige, sÞde, glade og imÞdekommende - salone... ãã£ãšèŠã
Nataliia P has been the sole reason why I keep being a customer at Statement. Since she started at the salon, I have been her regular customer.She is the most competent and diligent nail professional... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Jeg fik min fÞrste ansigtsbehandlingâŠ
Jeg fik min fÞrste ansigtsbehandling hos Mie i Aarhus, og det kan klart anbefales. Hun fik mig virkelig til at slappe af og gav gode rÃ¥d, som jeg kan bruge fremover. Jeg fik ogsÃ¥ en dejlig ansigtsmassage, som hun var rigtig dygtig til. Hun fjernede mange af mine talgknopper, men de lukkede kunne hun desvÊrre ikke tage, da hun manglede en nÃ¥l til det. Jeg hÃ¥ber, det bliver muligt fremover, sÃ¥ jeg kan fÃ¥ dem fjernet ogsÃ¥. Kommer helt sikkert igen ð€©
Jeg er fast kunde på Trianglen
Jeg er fast kunde på Trianglen, og jeg synes at de sÞde kvinder, der betjener os kunder fortjener en thumbs up. HÞj kvalitet og god service. Og jeg kommer altid til, til tiden og det er vigtigt for mig i en meget travl hverdag.
Stor ros til jer ðð»
Men får nogenlunde varen dog elendig kundeoplevelse
Man få lavet negle nogenlunde - uperfekt dvs bobler i lakken osv, generelt ok, men også den ubehageligt kundeoplevelse af blive mÊlket. kunder - vi var 2 i butikken samtidig - får voksenskÊldud og blev talt ned og konfronterende, i ord og tonen. Bhrr.. never ever.
Meget tilfreds
Suuuper glad for min oplevelse hos statement Hellerup!
Jeg havde for noget tid siden ikke vÊret så tilfreds med holdbarheden af neglene, hvor Jeanette var fra Custom service kontakter mig og tilbyder mig kompensation for oplevelsen ved et nyt sÊt negle på deres regning.
Gintara lavede de flotteste negle og var meget sÞd og imÞdekommende.
Dejlig oplevelse
Jeg elsker at komme på Trianglen
Jeg har abonnent hos Statement og bruger altid Trianglen. Jeg er kÊmpe fan. Der er en super god og hyggelig stemning i butikken og de er så sÞde, imÞdekommende og dygtige alle tre. Jeg er fast hos Bianca og er altid super glad og tilfreds når jeg går ud af dÞren med smukke negle - det er selvforkÊlelse for både krop og sjÊl.
Jeg giver Trianglen mine bedste anbefalinger â€ïž
Even one star is too generous.
Even one star is too generous.
The nail polish started peeling after just two days. When I went back for a fix, they still asked me to pay full price for their own terrible work.
The nail technician was extremely unprofessional. The process was rushed, careless, and painful multiple times. They clearly didnât care about comfort or service quality, only about finishing quickly.
The quality is absolute trash â sloppy, fragile, and completely unprofessional.
Never coming back.
Har fÃ¥et lavet negle i Hellerup i 4 Ã¥râŠâŠ
Har fået lavet negle i Hellerup i 4 år⊠Jeg kan varmt anbefale Maria. De sliber ikke på neglene så de holder sig stÊrke.
Hygiene really bad
Hygiene really bad! They donât have autoclave to desinfect their equipment . There was also a mistake in my booking and they donât want to help.
O donât recommend!!!!
Waterfront i Hellerup
Jeg elsker deres fleksibilitet, dygtige negleteknikkere, altid en masse farver at vÊlge i mellem og gode råd fra pigerne.
Derudover et kÊmpe tak til Lasse som har vÊret utrolig sÞd, hjÊlpsom og professionel omkring deres kundeservice!
Ualmindelig dÃ¥rlig service og staklesâŠ
Ualmindelig dårlig service og stakles piger (behandler) der arbejder under så dårlige arbejdsforhold og vilkår.
Jeanetteâs arbejdsevner er virkelig dÃ¥rlige (inkompetent). Tilliden til Statement Copenhagen er fuldstÊndig brudt sammen efter undertegnede har lÞget og vÊret meget ustruktureret.
LINNET
Virkelig godt team på Trianglen
Virkelig godt team på Trianglen, altid så sÞde og imÞdekommende og så er de både hurtige og dygtige og laver holdbare resultater. Stort anbefaling herfra
Statement Hellerup Waterfront
An excellent experience in Waterfront Hellerup with Nuria. She was very professional and caring with my nails and hands. 10/10!
I had a pedicure and shellac done on myâŠ
I had a pedicure and shellac done on my feet by Victoria. She was very good and gave great customer service. Can only recommend her.
Godt sted at handle
Meget professionel virksomhed, som leverer kvalitetsprodukter, og samtidig altid stå bag, hvis en problematik skulle opstå.
Jeg driver selv en webshop, og ved prÊcis hvad der kendetegner en god virksomhed, og det er tilfÊldet her.
Tak.
Jeg har vÊret 2 gange hos Ibi vedâŠ
Jeg har vÊret 2 gange hos Ibi ved Trianglen Ãsterbro. Hun er sÃ¥ omhyggelig, dygtig og rigtig sÞd. Jeg vil give hende min bedste anbefaling.
Jeg vil bare sende verdens stÞrste takâŠ
Jeg vil bare sende verdens stÞrste tak til Amanda hos Statement i Ã
rhus C! Hun er altid sÃ¥ positiv, sÞd og imÞdekommende â man fÞler sig virkelig set og godt tilpas i hendes hÊnder. Hver gang jeg har vÊret forbi, gÃ¥r jeg derfra med de smukkeste negle. Amanda er en sand kunstner og en fantastisk tekniker â det er virkelig overdrevet godt hver gang! ð
Af hjertet tak for din professionalisme, dit smil og ikke mindst dit gode humÞr. Du gÞr en kÊmpe forskel, og jeg glÊder mig altid til nÊste gang! ð
âš
Meget uprofessionelt sted
Fine behandlinger, men virksomheden bag det ihÊrdige og sÞde personale er dybt uprofessionelle. Prisen taget i betragtning, er det her ikke et nÊvnevÊrdigt godt sted, selvom virksomheden bag gerne vil betragtes sådan.
Kan kraftigt fraråde abonnementslÞsningen, hvor der trÊkkes penge fast. Har oplevet, at der gentagne gange trÊkkes penge fra min konto uretsmÊssigt, ligesom opsigelse krÊver en hel del anstrengelse. Pengene sendes retur ved henvendelse, men det krÊver så også (gentagne) henvendelser.
Deres setup virker enormt uprofessionelt med dårligt It-system, ingen sÊrlig hjÊlp fra kundeservice og med utrolig stor udskiftning i personale - som ellers gÞr deres absolut bedste. Tyder på dårlige arbejdsvilkår, som jeg ikke lÊngere vil stÞtte. Til prisen kan man snildt finde et mere professionelt sted.
Bianca er den bedste âšïž
Var pÃ¥ besÞg igÃ¥r i den salon ved Trianglen hos sÞdeste Bianca. Absolutely fantastisk service og den bedste negle teknikker jeg nogensinde har mÞdt ! Gik der fra lykkelig og med de smukkeste negle â€ïž kan varmt anbefales
Statement på Trianglen
Jeg har gennem lÊngere tid haft abonnement hos Statement, hvor jeg kommer to gange om måneden og får ordnet negle.
Jeg har kun gode ord om stedet og deres personale. Der er altid pÊnt og rent, og man bliver altid taget godt imod samt tilbudt noget at drikke.
Personalet er utrolig serviceminded, smilende og snakkende. Jeg går fast hos Bianca, som jeg er virkelig glad for. Hun er supergod til sit arbejde og går altid derfor med smukke negle, som uden problem holder de ca. to uger, der går imellem mine besÞg. Derudover har vi altid sjove og underholdende snakke om lidt af hvert.
Jeg kan kun anbefale stedet, hvilket jeg ogsÃ¥ gÞr, hver gang jeg fÃ¥r komplimenter for mine negleð