レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Man fÃ¥ lavet negle nogenlunde - uperfekt dvs bobler i lakken osv, generelt ok, men ogsÃ¥ den ubehageligt kundeoplevelse af blive mÊlket. kunder - vi var 2 i butikken samtidig - fÃ¥r voksenskÊldud og bl... もっず芋る

🌞skÞnneste selvforkÊlelse hos Cecilie i store Kongens gade idag. ; fÞrst fik jeg de smukkeste og super holdbare fransk manicure/Shell lak ( de holder til mit hÃ¥rde arbejde 😊👌🏻) & hÃ¥nd massage sÃ¥ e... もっず芋る

Det BEDSTE sted til manicure 😍! Har vÊret her (pÃ¥ Trianglen) hver anden uge det seneste Ã¥r, og er super tilfreds hver eneste gang. Alle pigerne er super dygtige, sÞde, glade og imÞdekommende - salone... もっず芋る

Nataliia P has been the sole reason why I keep being a customer at Statement. Since she started at the salon, I have been her regular customer.She is the most competent and diligent nail professional... もっず芋る

4.1

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

138件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Jeg fik min fÞrste ansigtsbehandling

Jeg fik min fÞrste ansigtsbehandling hos Mie i Aarhus, og det kan klart anbefales. Hun fik mig virkelig til at slappe af og gav gode rÃ¥d, som jeg kan bruge fremover. Jeg fik ogsÃ¥ en dejlig ansigtsmassage, som hun var rigtig dygtig til. Hun fjernede mange af mine talgknopper, men de lukkede kunne hun desvÊrre ikke tage, da hun manglede en nÃ¥l til det. Jeg hÃ¥ber, det bliver muligt fremover, sÃ¥ jeg kan fÃ¥ dem fjernet ogsÃ¥. Kommer helt sikkert igen 🀩

2026幎3月31日

Meget tilfreds

Suuuper glad for min oplevelse hos statement Hellerup!
Jeg havde for noget tid siden ikke vÊret så tilfreds med holdbarheden af neglene, hvor Jeanette var fra Custom service kontakter mig og tilbyder mig kompensation for oplevelsen ved et nyt sÊt negle på deres regning.
Gintara lavede de flotteste negle og var meget sÞd og imÞdekommende.
Dejlig oplevelse

2026幎2月13日
自発的なレビュヌ

Jeg elsker at komme på Trianglen

Jeg har abonnent hos Statement og bruger altid Trianglen. Jeg er kÊmpe fan. Der er en super god og hyggelig stemning i butikken og de er så sÞde, imÞdekommende og dygtige alle tre. Jeg er fast hos Bianca og er altid super glad og tilfreds når jeg går ud af dÞren med smukke negle - det er selvforkÊlelse for både krop og sjÊl.
Jeg giver Trianglen mine bedste anbefalinger ❀

2026幎1月17日
自発的なレビュヌ

Even one star is too generous.

Even one star is too generous.
The nail polish started peeling after just two days. When I went back for a fix, they still asked me to pay full price for their own terrible work.

The nail technician was extremely unprofessional. The process was rushed, careless, and painful multiple times. They clearly didn’t care about comfort or service quality, only about finishing quickly.

The quality is absolute trash — sloppy, fragile, and completely unprofessional.
Never coming back.

2025幎12月3日

Waterfront i Hellerup

Jeg elsker deres fleksibilitet, dygtige negleteknikkere, altid en masse farver at vÊlge i mellem og gode råd fra pigerne.
Derudover et kÊmpe tak til Lasse som har vÊret utrolig sÞd, hjÊlpsom og professionel omkring deres kundeservice!

2025幎9月9日
自発的なレビュヌ

Ualmindelig dårlig service og stakles

Ualmindelig dårlig service og stakles piger (behandler) der arbejder under så dårlige arbejdsforhold og vilkår.

Jeanette’s arbejdsevner er virkelig dÃ¥rlige (inkompetent). Tilliden til Statement Copenhagen er fuldstÊndig brudt sammen efter undertegnede har lÞget og vÊret meget ustruktureret.

LINNET

2025幎8月27日

Godt sted at handle

Meget professionel virksomhed, som leverer kvalitetsprodukter, og samtidig altid stå bag, hvis en problematik skulle opstå.

Jeg driver selv en webshop, og ved prÊcis hvad der kendetegner en god virksomhed, og det er tilfÊldet her.

Tak.

2025幎7月15日
自発的なレビュヌ

Jeg vil bare sende verdens stÞrste tak

Jeg vil bare sende verdens stÞrste tak til Amanda hos Statement i Århus C! Hun er altid sÃ¥ positiv, sÞd og imÞdekommende – man fÞler sig virkelig set og godt tilpas i hendes hÊnder. Hver gang jeg har vÊret forbi, gÃ¥r jeg derfra med de smukkeste negle. Amanda er en sand kunstner og en fantastisk tekniker – det er virkelig overdrevet godt hver gang! 🌟

Af hjertet tak for din professionalisme, dit smil og ikke mindst dit gode humÞr. Du gÞr en kÊmpe forskel, og jeg glÊder mig altid til nÊste gang! 💅✚

2025幎7月25日

Meget uprofessionelt sted

Fine behandlinger, men virksomheden bag det ihÊrdige og sÞde personale er dybt uprofessionelle. Prisen taget i betragtning, er det her ikke et nÊvnevÊrdigt godt sted, selvom virksomheden bag gerne vil betragtes sådan.

Kan kraftigt fraråde abonnementslÞsningen, hvor der trÊkkes penge fast. Har oplevet, at der gentagne gange trÊkkes penge fra min konto uretsmÊssigt, ligesom opsigelse krÊver en hel del anstrengelse. Pengene sendes retur ved henvendelse, men det krÊver så også (gentagne) henvendelser.

Deres setup virker enormt uprofessionelt med dårligt It-system, ingen sÊrlig hjÊlp fra kundeservice og med utrolig stor udskiftning i personale - som ellers gÞr deres absolut bedste. Tyder på dårlige arbejdsvilkår, som jeg ikke lÊngere vil stÞtte. Til prisen kan man snildt finde et mere professionelt sted.

2025幎7月14日

Statement på Trianglen

Jeg har gennem lÊngere tid haft abonnement hos Statement, hvor jeg kommer to gange om måneden og får ordnet negle.

Jeg har kun gode ord om stedet og deres personale. Der er altid pÊnt og rent, og man bliver altid taget godt imod samt tilbudt noget at drikke.

Personalet er utrolig serviceminded, smilende og snakkende. Jeg går fast hos Bianca, som jeg er virkelig glad for. Hun er supergod til sit arbejde og går altid derfor med smukke negle, som uden problem holder de ca. to uger, der går imellem mine besÞg. Derudover har vi altid sjove og underholdende snakke om lidt af hvert.

Jeg kan kun anbefale stedet, hvilket jeg ogsÃ¥ gÞr, hver gang jeg fÃ¥r komplimenter for mine negle😊

2025幎6月30日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。