Banner for Stena Line Nederland

TrustScore 5段階評価の4.5

4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

1st time since childhood — and without the luxury of getting seasick — I booked last minute and travelled from Hoek van Holland to Harrwich. Very smooth. Just the “lounge” upgrade was very underwhelmi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ruime cabine met gezellig bankje of extra breed bed. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. De weg naar duurzaamheid was ook lekker comfortabel: koffie smaakt toch beter uit een porseleinen kopj... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Top, voor herhaling vatbaar. Proper, goed gegeten, vriendelijk personeel enkel TV werkte niet maar stoorde ons niet. Tip: er naar toe rijden, niet goed aangeduid, we zaten gelijk anderen verkeerd �... もっと見る

企業情報

1. フェリー サービス
  2. 港湾操業会社
  3. 終点

Stena Line Nederland について

当該企業による記述

Bij Stena Line maken we reizen over zee eenvoudig, comfortabel en ontspannen. Al meer dan 60 jaar verbinden we mensen, bestemmingen en ervaringen in heel Europa – veilig en met zorg voor het milieu.

Of je nu op vakantie gaat, familie bezoekt of op zakenreis bent, aan boord geniet je van comfort van begin tot eind. Ontspan in een gezellige hut, geniet van lekker eten, en laat je vermaken met onze faciliteiten aan boord. Reizigers met kinderen of huisdieren zijn ook van harte welkom – er zijn speciale ruimtes waar ze kunnen spelen en uitrusten.

Veerdiensten vanuit Nederland
  • Hoek van Holland – Harwich

Goed om te weten

Reis je met de auto? Neem zoveel bagage mee als in de auto past – zonder extra kosten. Voetpassagiers kunnen meenemen wat ze kunnen dragen, tot 23 kg per stuk bagage.

Over Stena Line

Stena Line is een Zweeds familiebedrijf met 18 veerroutes in Noord-Europa. We behoren tot de grootste veerbootmaatschappijen ter wereld en bieden veilige, duurzame en comfortabele reizen over de Noordzee, de Oostzee en de Ierse Zee. Ons doel is om elke reis soepel, aangenaam en stressvrij te maken.

Boek je overtocht

Bezoek www.stenaline.nl om je reis te plannen, dienstregelingen te bekijken en onze actuele aanbiedingen te vinden. Gebruik de Low Fare Finder voor de beste prijs of kies voor Flexi of Premium voor extra comfort en flexibiliteit.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Fijne overtocht

Goede service, duidelijke communicatie vooraf en tijdens de overtocht.
Prima hutten om te overnachten en genoeg te zien/doen op het gastendek.
Misschien leuk om een kleine speel/lees bibliotheek te hebben om te kunnen lezen/spelletjes te doen.

Overnight with the dog!

We travelled overnight on the ferry, which we always enjoy and starts the holiday off as soon as you board the ferry. It is nice to be able to have a drink in the bar before going to bed. The room was clean and tidy. It worked well with our dog being in the kennel. The kennels were clean and outside the outside 'exercise' area.

2026年4月22日
5つ星のうち5の評価

Altijd een goede ervaring met Stena

De telefonische klantenservice is goed en effectief. Daarnaast is het personeel aan boord echt fantastisch. Zeer zeer vriendelijk en attent. Daar kunnen veel bedrijven nog van leren. Jammer genoeg moesten wij vanwege medische omstandigheden onze vakantie inkorten, hopelijk kunnen wij het snel overdoen.

2026年4月24日

Goede bootreis

Goede bootreis, aardig personeel. Groot avontuur voor de kinderen

Bedankt voor de feedback,

5つ星のうち5の評価

Prima overtocht naar Göteborg en terug!

Het boeken van de reis ging gemakkelijk, de informatievoorziening over de reis was prima en de reis zelf was ook helemaal goed.
De check-in en het on- en offboarden verliepen vlotjes en de voorzieningen en klantvriendelijkheid van de medewerkers aan boord waren uitstekend!

Stena Line Nederland からの回答

Fijn om te horen dat het boeken gemakkelijk was en de reis goed is verlopen! We zijn blij dat u tevreden bent over de vlotte check-in en klantvriendelijkheid van onze medewerkers. Dank voor uw positieve feedback!

5つ星のうち5の評価

Ik ben met diverse maatschappijen naar…

Ik ben met diverse maatschappijen naar Zweden gevaren maar kies bewust voor Stena line. Bij inchecken word ik altijd welkom geheten. Aan boord is de crew altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. De hutten/Pods zijn altijd heel schoon en zijn ook zeer comfortabel. Alle openbare ruimtes zijn heel schoon, netjes en goed onderhouden.

2026年4月25日

Stena Line Nederland からの回答

Wat fijn te horen dat u zo'n positieve ervaring met ons heeft! Dank u wel voor uw mooie feedback.

5つ星のうち5の評価

Fijne ervaring met de stena line

Ik ga al jaren mee met de stena line altijd goede service vriendelijk personeel boekingen gaan goed ,:eten en drinken goed al met al een hele dikke voldoende

Stena Line Nederland からの回答

Wat fijn te horen dat u al jaren tevreden bent over onze service, hartelijk dank voor uw feedback!

Prima optie

Sluit goed aan op het openbaar vervoer zowel in Hoek van Holland als in Harwich. Fijne hut, goed geslapen op prima stapelbed. We hadden de nachtvaart en kwamen, na een treinrit op een fijne tijd in Londen aan. De dag lag nog voor ons. Enige nadeel is wat ons betreft toch wel de tijd die je nodig hebt om bij je bestemming te komen.

2026年4月20日

Stena Line Nederland からの回答

Fijn dat de aansluiting op het openbaar vervoer en de hut bevielen! We zijn blij te horen dat u goed geslapen heeft en op een prettige tijd in Londen aankwam. We waarderen uw feedback over de reistijd naar de bestemming.

5つ星のうち5の評価

Goede start van de vakantie

Ferry is punctueel . Personeel is vriendelijk en servicegericht . Kamers waren netjes en schoon. Prima geslapen en lekker ontbijt . Goede start van de vakantie.

Dank voor uw feedback.

Top ferry

Vriendelijk personeel, fijne ferry en alles is perfect verlopen. Top!

Stena Line Nederland からの回答

Wat fijn dat alles naar wens was! Bedankt voor de feedback.

5つ星のうち5の評価

Het was deze keer een zeer aangename…

Het was deze keer een zeer aangename overtocht.
We maken vaak gebruik van jullie dienst. We kiezen altijd voor premium tarief.
Het personeel was erg vriendelijk en attent.
We bevelen Stena Line aan al onze vrienden en kennissen.

Stena Line Nederland からの回答

Wat fijn te horen dat u zo'n aangename overtocht had! Dank u wel voor uw aanbeveling.

Luxe gastvrijheid

Ruime cabine met gezellig bankje of extra breed bed.
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
De weg naar duurzaamheid was ook lekker comfortabel: koffie smaakt toch beter uit een porseleinen kopje :-)
Alles was ruim, schoon en straalde gastvrijheid uit.

Stena Line Nederland からの回答

Wat fijn dat jullie zo'n prettige ervaring hadden! We zijn blij dat jullie de reis comfortabel vonden en de gastvrijheid waardeerden.

5つ星のうち5の評価

Bij STENA gaat de hele reis geweldig…

Bij STENA gaat de hele reis geweldig goed en dat begint al bij het inchecken. Aan boord is alles goed geregeld en de service van het personeel prima.

Stena Line Nederland からの回答

Wat fijn dat de reis met ons zo goed is bevallen, vanaf het inchecken tot de service aan boord. We zijn blij met uw positieve feedback en hartelijk dank daarvoor!

Heel aardig personeel

Heel aardig personeel, eten was goed alleen bed was klein beetje hard maar dat is te overzien. Zou zeker nog een keer met ze reizen

Stena Line Nederland からの回答

Fijn om te horen dat ons personeel zo vriendelijk was en het eten goed! We noteren uw opmerking over het bed en hopen u weer te mogen verwelkomen.

5つ星のうち5の評価

Fantastische ervaring op de nachtboten…

Fantastische ervaring op de nachtboten van Hoek van Holland naar Harwich.
Zeer gastvrije staf.
Hutten zijn goed verzorgd.

2026年4月27日

Stena Line Nederland からの回答

Wat fijn te horen dat u een fantastische ervaring had op onze nachtboten! Dank voor uw beoordeling!

Een goed verlopen overtocht

Een goed verlopen overtocht, prima eten en drinken en goede hutten voor de nacht. TOP

2026年4月25日

Stena Line Nederland からの回答

Wat fijn dat de overtocht zo goed is verlopen! We zijn blij te horen dat u genoten heeft van het eten, drinken en de hutten. Bedankt voor de beoordeling.

Vriendelijk personeel en service

Rustige overtocht gehad. Fijn dat je in de ochtend, na een lekker ontbijt, uitgerust op je bestemming aankomt. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Geven de juiste service.

2026年4月24日

Stena Line Nederland からの回答

Wat fijn dat u een rustige overtocht had en uitgerust aankwam! Dank voor uw feedback.

Eerste keer met Stena

Eerste keer met Stena, ben 70 jaar, was zenuwachtig maar nergens voor nodig alles was duidelijk en verliep soepel.

2026年4月27日

Stena Line Nederland からの回答

Fijn dat uw eerste ervaring met ons zo positief was! We zijn blij te horen dat alles duidelijk was en soepel verliep. Bedankt voor uw feedback.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。