Hej, ved ind- og udkørsel til Malmø blev chippen ikke aflæst af maskinen. Én gang ved indkørslen til Malmøbron og tre gange ved udkørslen fra broen mod København kunne maskinen ikke genkende min bil.... もっと見る
企業が回答しました
Ingen problemer. God information om planlagt vedligehold, og lukninger. Prisen bør afspejle de faktiske udgifter på Storebælt: Hvorfor skal fynboerne - der er mest afhængig af broen, - betale til e... もっと見る
企業が回答しました
Bommen lukkede inden jeg var igennem og BroBizz havde givet signal og åbnede og jeg kørte 30 km/t. og skadede min bil. Jeg så kaldte service var ingensteder og omvikle ikke gøre mere da jeg holdte... もっと見る
Det gik helt gnidningsfrit ved midnat. Jeg kunne godt ønske mig at man bliver ledt ind i en ledig bane med det samme man ankommer til betalingsanlægget. Syntes det virker overvældende og forvirrende n... もっと見る
企業が回答しました
Aktuel information og inspiration til din tur over Storebæltsbroen.
Storebæltsvej 70, 4220, Korsør, デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 99%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Vi kunne køre helt problemfrit gennem terminalen,og det kunne vi også på hjemturen

Storebaelt からの回答
Grunden til jeg ikke giver 5 stjerner er den, at et fjols havde forvildet sig over i den forkerte bane, hvilket medførte unødvendigt kø og ventetid for os andre.

Storebaelt からの回答
Det gik nemt og hurtigt.
Kunne stille og roligt kører igennem.
Nemt at se betaling i app.
God tur over broen.

Storebaelt からの回答
Frem og tilbage på en lørdag uden problemer, det er bare skønt.

fint skiltning
Men ofte ventetid i betalingsanlægget - har flere gange oplevet at bommen ikke åbner og må kalde assistance

Storebaelt からの回答
Det er bare en bro! Tunellen er åbenbart forbeholdt tog. Så alt i alt, en relativt flad fornemmelse, især den ene del af broen er flad, og pivkedlig og virkeligt skuffende når man erfarer at man ikke må komme under vandet - der er Aalborg meget federe! Det eneste smarte er at man kan få målt sin gennemsnitshastighed når man kører over, men det er dog i den dyre ende af serviceydelser vil jeg mene.

Storebaelt からの回答
Hvorfor kommer man i 1 af 4 passager til at hænge i betalingsanlægget automatiske baner, fordi et foran kørende fjols holder ved en lukket bom?
Og hvorfor er personalet ca. 5 min om at klare problemet?

Storebæltsbroen på Trustpilot???
Broen burde være gratis, derfor nul stjerner

Storebaelt からの回答
Jeg har prøvet gentagne gange at få nummerplade genkendelse og det er ikke lykkes. Så nu har min mand oprettet sig, så nu håber vi at BroBizz virker

Storebaelt からの回答
Bommen er for langsom til at registrere bilen. Man bliver ofte i tvivl om den vil åbne. Jeres ambition om at kunne afvikle trafikken hurtigere lider derfor under det.
Det gør samtidig, at man ofte forsøger at skifte bane fordi man er i tvivl om bilen foran, eller foran igen kommer igennem uden at skulle stoppe og betale. Det giver nogle farlige situationer.
Jeg har nummerplade genkendelse på min.

Storebaelt からの回答
Jeg synes faktisk det var en rigtig god oplevelse Da jeg kom i kontakt med medarbejderen .medarbejderen var rigtig positiv og skar det ud i pap så der ikke var noget der var til at misforstå😁 Men da det så er sagt var jeg meget utilfreds med ventetiden 37 minutter Det var jeg ikke tilfreds med🤔

Storebaelt からの回答
Bra och framförallt snabb kommunikation. Nytt avtal på en dag. Jättebra

Storebaelt からの回答
Det er simpelthen for ringe at de via CRM scanneren ikke kan se at nummerpladen på min bil er under 3 meter lang(en Toyota iq) så nogen dage bliver jeg opkrævet korrekt og andre dage til prisen for biler over 3 meter!
Og nej der er hverken nogen foran mig eller bag ved mig i ekspress linjen !!
Få nu styr på det så jeg slipper for at lave mellem 5-10 indsigelser om månenden ! Det er ved at være trættende

Storebaelt からの回答
Har flere gange prøvet at bruge nummerplade skanning på min mc i de blå baner . Min mc er tilmeldt men den skriver bare afvist. Og så får jeg en regning på en bil

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。