レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fra start til slut en virkelig nem proces med upload af det Þnskede billede og den personlige tekst. Det eneste jeg kunne savne var lÊngden af selve teksten. Den var meget begrÊnset - selvom... もっず芋る

Det var nemt og hurtigt at bestille, dog med et lille problem. Da man kunne lave et kort til sidst i bestillingen var det svÊrt at forstÃ¥ hvad man kunne skrive uden at “nogen tegn var umulige at br... もっず芋る

I came across this company on my Facebook feed and went to check out their website. I think this is a perfect solution for those of us who are tired of boring gifts. I ordered a book for my boyfr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Finally!!! This is exactly what I've been looking for. Came across this website through my friend's Facebook. Apparently, it's a start-up, but nonetheless the products are awesome. I ordered a... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ギフト ショップ
  2. 曞店

圓該䌁業による蚘述

Story No. 9 er en dansk online gaveshop pÃ¥ kÊrlighedsmission. DrÞmmen er at sprede glÊde med vores personlige bÞger. Alle bÞger er lavet med kÊrlighed, kreativitet, flot design og et personligt prÊg. Vores danske bÞger er printet i Letland, som bliver kÊrligt bundet sammen i hÞjeste kvalitet 🌻

4.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

Da jeg fik min bog hjem

Da jeg fik min bog hjem, var den smadret og jeg kunne ikke lÊse det jeg havde skrevet grundet den ikke har kunnet registre å,Þ og Ê, og der derfor i stedet stod "u00e5". Dog allerede den dag den var sendt afsted, fik jeg en mail hvor jeg fik en undskyldning, og fik af vide, at min bog var i produktion igen, og de nok skulle skynde sig med at få den leveret. KÊmpe stor ros for det. Den eneste grund den ikke får 5 stjerner, er pga. den Þdelagte vare. Service er super god! Og desuden, selvom min bog var Þdelagt, så det hele professionelt og fint ud :-)

2022幎3月2日
自発的なレビュヌ

HallÞj Emma,

Tak fordi du deler din oplevelse 🌻

Vi er kede af, at du kom hjem til frustration. Du har brugt tid på gaven og har glÊdet dig til at give den.

Vi er glade for, at vi spottede fejlen i tide og fik lÞst en lille teknisk fejl af bogstaverne "Ê,Þ,Ã¥", samt bestilt en ny bog til dig med det samme. Vi er sÃ¥ lettet over, at din bog nÃ¥ede frem inden den 5. marts, som var dit Þnske 🌻

Tak for din venlighed og forstÃ¥else via e-mail. Vi er super glade for, at det endte med en glad tone, og bogen med "u00e5" bruges nu til gÊtteleg 😊

Vi håber at du blev tilfreds med hvordan vi har håndteret fejlen.

Er der det mindste, vi ellers kan gÞre for at gÞre dig tilfreds, sÃ¥ kontakt os igen pÃ¥ heilo@storynine.dk. Det vil glÊde os, at hÞre fra dig igen 🌻

Vi håber frem for alt, at det blev en fantastisk gave. Tak for din tålmodighed og din mening betyder meget for os 🌿😊

Story Team

Jeg modtog den fineste bog med

Jeg modtog den fineste bog med kÊrlighedshilsner til min mand i anledningen af vores bryllupsdag. Jeg var sÃ¥ stolt af den og det lignede at jeg havde brugt meget lÊngere tid pÃ¥ “at lave den” end jeg havde.

2022幎2月16日

HallÞj Nadja,

Tusind tak for dine rosende ord. Det er det stÞrste kompliment nogensinde, at du blev stolt af at give en flot gave i anledning af jeres bryllupsdag. Stort tillykke med kÊrligheden.

Ingen problemer.

2022幎2月15日

HallÞj Trine,

Tusind tak for din anmeldelse. Det var en fornÞjelse at betjene dig uden problemer 😉🌻

Der gik 14 dage fra jeg bestilte den

Der gik 14 dage fra jeg bestilte den til jeg havde den, syntes det var lang vente tid og så syntes jeg den koster meget 😕

2022幎2月8日

HallÞj Mette,

Tak fordi du deler din oplevelse 🌻

Vi har kigget nÊrmere pÃ¥ din ordre, og kan se, at din ordre blev afgivet den 11. januar 2022 og blev leveret den 21. januar 2022. Det er 8 hverdage 😊 Husk, at vi oplyser pÃ¥ vores hjemmeside, at levering er eksklusiv weekender og helligdage.

Vi er kede af, at vi sendt din bog til produktion, efter en leveringsform, som du selv har valgt (PostNord: 5-9 hverdage med fuld forsikring).

PÃ¥ vores hjemmeside, er der mulighed for at opgradere din ordre til Ekspresslevering.

Det er Êrgerligt, at du ikke synes vi levede op dine forventninger - og kan sagtens forstå, at leveringen fÞles som langtid, når det er en gave. Samtidig, gÞr vi vores
bedste for at vÊre markedets billigste udbyder af personlige bÞger til kvaliteten. Din gavebog er trykt sÊrligt til din veninde - i 170gsm glossy fotopapir.

Er der det mindste, vi kan gÞre for at gÞre dig tilfreds, sÃ¥ kontakt os pÃ¥ heilo@storynine.dk. Det vil glÊde os, vil du vil give os chancen for at rette op pÃ¥ de forventninger du havde til os 🌻

Vi håber frem for alt, at det blev en god gave. Tak for din tålmodighed og din mening betyder meget for os 🌿😊

Super god service

Super god service. Vil helt klart bruge Story No. 9 igen

2022幎1月7日

HallÞj Louise,

Tusind tak for dine rosende ord. Det var en fornÞjelse at betjene dig! Hvor er det dejligt at du er tilfreds med vores service. Det vil betyde rigtig meget for os, at se dig i shoppen igen 😉🌻

Tak for god betjening!

2021幎12月18日

HallÞj Kirsten,

Mange tusind tak for dine pÊne ord! Vi er sÃ¥ glade for, at du er tilfreds med vores betjening – og hÃ¥ber at din gavebog bragte masser af kÊrlighed!🌻

Story Team

Super fin ekspedition og varen lever

Super fin ekspedition og varen lever helt op til mine forventninger

2021幎12月7日

HallÞj Jette,

Tusind tak for dine skÞnneste ord. Hvor fantastisk at varen lever op dine forventninger. Det vil glÊde os meget at dele din anmeldelse med teamet bag vores kÊrlighedsmission 🌻

Story Team

Hurtig levering, fantastisk flot bog ved modtagelsen.

2021幎11月23日

HallÞj Kate,

Tusind tak for din skÞnne feedback. Vi er utrolig glade for, at du er tilfreds med leveringen – og at du synes at din gavebog er blevet flot 🌻 Vi mangler ord for din anmeldelse.

Tak fordi du fejrer hverdagens smÃ¥ glÊder 🌿

Fuld tilfreds

Dejlig nemt!!

2021幎11月23日

HallÞj M L,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 😀

Det er fantastisk, at du er fuld tilfreds og at det var nemt for dig. Du skal have et stort TAK fra os🌻

Story Team

Great gift and great quality

Great gift and great quality, very happy with what I got!

2021幎11月21日

Heilo Amerah,

Thank you for your amazing review! Happy news that you like our gift book and the quality! We are over the moon to share your feedback with the rest of our team 🌻

Thank you so much for celebrating the little things with us 🌿

All the best,
Story Team

Nemt,hurtigt og rigtig god kvalitet af

Nemt,hurtigt og rigtig god kvalitet af produkterne

2021幎11月19日

HallÞj Lene,

Mange tusind tak for din anmeldelse og rosende ord. Hvor dejligt at du er tilfreds med kvaliteten af vores bÞger - og at du synes at det er nemt og hurtigt 😀🌻 Det betyder rigtig meget for os at du er glad - sikke en stor fornÞjelse!

Fantastisk service!!

2021幎10月31日

HallÞj Diana,

Mange tusind tak for din anmeldelse! Hvor dejligt at hÞre at du har modtaget en positiv oplevelse med vores service 🌻

Tak fordi du fejrer hverdagens smÃ¥ glÊder med os 😀🌿

Fantastisk gavei ide

2021幎10月29日

HallÞj Frederik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er så glade for at du synes at det er en fantastisk gave idé - vi er igang med at lave mange flere bogtitler, og håber at se dig i shoppen igen på et senere tidspunkt 🌻😀

Story Team

The quality of the book was not as

The quality of the book was not as accepted.

2021幎10月16日

Heilo Mathilda,

Thanks for your honest feedback again 😊

So sorry that you felt the need to give us a 3-star review two times after giving you a free e-book 🌻

We want you to be 100% happy with your purchase. If there's anything else we can do for you, just let us know! Please feel free to contact us at heilo@storynine.dk for a return/refund process.

Thank you so much for celebrating the little things with us 🌿

All the best,
Story Team

Hurtig levering og helt vild med mit

Hurtig levering og helt vild med mit kÞb😍

2021幎10月9日

HallÞj Christina,

Tusind tak for dine hjertevarme ord😍 Hvor er det fantastisk at du er vild med dit kÞb og vi er bare vilde med din anmeldelse. Det betyder meget for os🌻

Fantastisk bog!

2021幎9月27日

HallÞj Camilla,

Tusind tak for dine rosende ord. SÃ¥ skÞnt at at du synes bogen er fantastisk! Det betyder rigtig meget for os 🌻

Super fine produkter

Super fine produkter. HÞj kvalitet. Tak.

2021幎9月22日

HallÞj Sara,

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse. Hvor fantastisk at betjene dig! Det glÊder os meget, at du er tilfreds med kvaliteten af din gavebog.

Af hjertet, tak dig og fordi du fejrer hverdagens smÃ¥ glÊder med os 😀🌻

Hurtigt levering og bogen er så fin

Hurtigt levering og bogen er så fin
Tusinde tak til jer ❀

2021幎9月12日

HallÞj Heidi,

Tusind tak for din skÞnne feedback. Vi er utrolig glade for, at du er tilfreds med bogen – og at du synes at din gavebog er blevet fin 🌻 Vi mangler ord for din hjertevarme anmeldelse.

Tusind tak for dig! og fordi du fejrer hverdagens små glÊder med os ❀

Story Team

God Kundeservic og en glad kÊreste for

God Kundeservic og en glad kÊreste for kÊrlighedsbilletterne

2021幎7月31日

HallÞj Amanda,

Tusind tak for dine rosende ord. Det var en fornÞjelse at betjene dig! Hvor er det ogsÃ¥ dejligt at din kÊreste blev glad for kÊrlighedsbilletterne. Vi hÃ¥ber i fÃ¥r masser af glÊden af bogen fremadrettet. Vi har stolt delt din anmeldelse med vores team 😉🌻

Nemt sikker og hurtigt

Nemt, sikkert og hurtigt.
Meget nemt og overskueligt
Mine Þnsker til bogen blev opfyldt
Tak

2021幎6月16日

HallÞj Johanne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og varme ord. Det er sÃ¥ dejligt, at bogen opfyldte dine Þnsker 😀

Det er fantastisk, at du hele processen var nemt og hurtigt for dig. Du skal have et stort TAK fra os. Sikke en fornÞjelse at betjene dig og vi hÃ¥ber at se dig i shoppen igen 🌻