Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Streetplay.dk (ordrenr. 56987). Bestillingen var nem, leveringen kom hurtigt, og alt var pakket pÊnt og ordentligt. Produkterne â trÊningsdug, kegler, boldnet og... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ordre #54209 Efter jeg havde afgivet min ordre fik jeg med det samme opfÞlgende besked om hvorvidt ordren var modtaget, ekspederet, behandlet og afsendt inden for meget kort tid. Li... ãã£ãšèŠã
Ordrenr. 57973 Perfekt oplevelseððð FÞrstegangskÞber, hos Streetplay - men ikke sidste gangð Hurtig levering - alt forsvarligt pakket ind⊠Tak - og det er en dansk butikððð Mvh Helle Larse... ãã£ãšèŠã
KÞbt en mini basket ball kurv, og den var lidt skÊv ved ankomst, sÃ¥ svarede pÃ¥ mailen med ordrebekrÊftelsen, og 2 minutter senere ringede min telefon og vi fik det fikset. Det er fanme god stil, tomme... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Velkommen til Streetplay.dk Basketsystemer, basketbolde, backboards, basketkurve, basketnet, baskettÞj, sportstasker, streetwear, NBA caps, basketplakater samt alt muligt tilbehÞr. Bare indefor basketbolde kan vi nu tilbyde 120 forskellige basketbolde. Private, virksomheder, skoler, fritidsklubber, bÞrnehaver, sportsklubber, samt basketball klubber i hele Danmark. Alle er velkommen hos Streetplay.dk
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hurtig levering ordre 60123
Tak for super hurtig levering og god service
Meget tilfreds
Hurtig levering, super produkt. Kun tilfredshed herfra.
#59927
Rebounder str 150x150 âïžâïžâïžâïžâïž
Har kÞbt et rebounder fodboldâmÃ¥lâ str 150x150.
Super service, hurtig levering, indpakning perfekt.
Er sikker pÃ¥ vores barnebarn blir SÃ
glad for det på lÞrdag.
âïžâïžâïžâïžâïž fra os + dejlig dag til jer..
Fantastisk
Ordrenr. 57973
Perfekt oplevelseððð
FÞrstegangskÞber, hos Streetplay - men ikke sidste gangð
Hurtig levering - alt forsvarligt pakket indâŠ
Tak - og det er en dansk butikððð
Mvh Helle Larsen
Hurtig ekspedering og levering
Hurtig ekspedering og levering.
Ordrenummer: 57986
Ordre : 57969
Ordre : 57969 - Let og overskueligt - gode og fair priser og hurtig levering med en velorientering under leveringsforlÞbet - min fÞrste handel hos Streetplay.dk men ikke sidste . Orla B.
Hurtig levering, meget tilfreds
Jeg kÞbte en Freeplay Oppustelig TrÊnings og Frisparksfigur (Ordre nummer #57961). Den var pakket fint og kom indenfor få dage.
Jeg er meget tilfreds.
Fin hjemmeside og hurtig levering
Fin hjemmeside og hurtig levering
Nem hjemmeside, gode priser og hurtig levering. Kan anbefales.
Hurtig levering og nemt at bestille ogâŠ
Hurtig levering og nemt at bestille og dreng der bliver mega glad når han få hans gave til jul
Ordrenummer 57610 Dejligt nemt ogâŠ
Ordrenummer 57610 Dejligt nemt og overskueligt. Gode priser og hurtig leveringð her kommer jeg helt klart til at handle igen
KÞbt en mini basket ball kurv
KÞbt en mini basket ball kurv, og den var lidt skÊv ved ankomst, så svarede på mailen med ordrebekrÊftelsen, og 2 minutter senere ringede min telefon og vi fik det fikset. Det er fanme god stil, tommel op
Nem bestilling
Nem bestilling, flot hjemmeside og hurtig levering. Super service.
Firmaet skylder mig penge
I april 2025 modtog jeg et bordtennisbord, som desvÊrre var ubrugeligt. Jeg oprettede en reklamation, og ejeren af firmaet ringede hurtigt og gav råd til en mulig lÞsning, da der var et problem han i forvejen kendte til. DesvÊrre virkede det ikke, og jeg reklamerede igen i juli 2025. FÞrst i august fik jeg svar, hvor jeg blev lovet tilbagebetaling mod oplysning af kontonummer. Siden da har jeg trods flere henvendelser ikke hÞrt noget. Det er ikke anbefalelsesvÊrdigt.
Ordrenr 57104
Ordrenr 57104
Jeg kÞbte en Star Kick Solo FodboldtrÊner hos Streetplay.dk. til en 11 årig dreng. Den blev leveret få dage efter bestilling og fungerer perfekt. Drengen blev så glad for den at den blev taget i brug med det samme! Stor succes!
Hurtig levering, produktet passede perfekt! Ordrenummer #57119
Ordre 57115
Ordre 57115 - var nem og oversigtlig at finde på hjemmesiden, og blev leveret dagen efter. Dejligt
Leveringshastigheden
Bestilt, fik leveret lynhurtigt. igen problemer
Godt solidt produkt. nemt at samle!
#56972
Alt gik som det skulle
Alt gik som det skulle. Dejligt med hurtig levering!
#57032
Mangler faktura. Ingen respons
Jeg bestilte 2 basket net. og de ankom fint. men jeg modtog ikke nogen faktura. og selv om jeg har skrevet til dem for 3 dage siden. så har jeg ikke hÞrt noget..
ordre nummer 56836

Streetplay.dk ããã®åç