レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Artikel (kaarshouder) ontvangen met glasscherven erin. Melding gemaakt om het artikel te ruilen. Op mijn mails werd erg onvriendelijk gereageerd en ruilen/retourneren was niet vanzelfsprekend. Retourk... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik volgde studio LDE al enige tijd op Instagram en na onze verbouwing een LDE touch aangevraagd. Vooraf een gesprek via zoom gehad zodat Lisanne precies wist wat onze wensen waren. Ze kwamen met een... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zo fijn geholpen, ons huis miste net de finishing touch. We vonden het zelf moeilijk om het juiste te kopen in woonwinkels/tuincentrums. Een gratis styling advies aangevraagd en zo een rondje door ons... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik volg al enige tijd Studio LDE op Instagram. Inmiddels een aantal bestellingen verder, van prachtige accessoires tot kunstwerken voor aan de muur. Allemaal zeer zorgvuldig verpakt. Omdat ik geen gen... もっず芋る

䌁業情報

1. むンテリア デザむン店
  2. むンテリア蚭眮請負業者

圓該䌁業による蚘述

Studio LDE is ontstaan in de werkplaats van mijn opa. Daar ben ik (Lisanne) samen met mijn vader begonnen met het maken van 3D kunst. We maakten verschillende vormen met rondingen en lijnen als basis. Dit resulteerde later in 3D kunstwerken zoals je ze nu bij ons kunt kopen. Deze maken we van begin tot eind met de hand, dit zorgt ervoor dat geen één kunstwerk precies hetzelfde is. De lijsten worden met de hand gemaakt door mijn opa en vader. Studio LDE is dus een echt familiebedrijf. Mijn bedrijf is ontstaan in de werkplaats van mijn opa. Daar ben ik samen met mijn vader begonnen met het maken van 3D objecten. Gewoon als hobby. We maakten veel verschillende vormen op basis van rondingen en lijnen. Dat heeft geresulteerd in 3D kunstwerken en uniek gevormde tafels. Deze objecten maken we van begin tot eind met de hand, zodat elk kunstwerk en elke tafel uniek is. Jij bent dus de enige in de wereld met dat object in huis. Dat maakt naar mijn mening kunst ook echt kunst. Onze interieuraccessoires passen precies bij de kunstwerken en tafels en zijn bedoeld als finishing touch van jouw interieur. Ik geniet er enorm van dat ik met mijn kunstwerken, tafels, accessoires en interieuradvies andere interieurs mag verrijken. Laten we kennismaken! Kom gezellig langs in de winkel waar wij van woensdag tot en met zaterdag voor je klaar staan. Bij Studio LDE vind je unieke items voor in huis en ontvang je stylingadvies voor accessoires, meubels of kunstwerken.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Enthousiast geholpen

Volg Studiolde op insta en zag een prachtige olijfboom. Had wat vragen hierop en kreeg meteen antwoord terug. Wat een leuke enthousiaste dames. Mooie winkel om te volgen

2024幎3月15日

Studio LDE からの回答

yes, leuk zijn ze olijfbomen he, veel plezier ervan!

Wit en minimalistisch

De woonaccessoires zijn allemaal even stijlvol en prachtig. Minimalistische vormen geven je woonkamer een eigentijdse look. Erg blij mee.

2024幎3月20日

Dankjewel! Groeten Lisanne

5぀星のうち5の評䟡

Omdat ik hun via instagram volgde en

Omdat ik hun via instagram volgde en mooie dingen zag, ben ik naar de winkel gegaan met een concrete styling vraag en ben erg goed geadviseerd. Ook online heb ik nog iets besteld en het werd heel goed verpakt geleverd. Echt mijn nieuwe favoriete interieurwinkel!

2024幎3月20日

Studio LDE からの回答

Leuk dat je ons volgt en dat je zo goed door ons team bent geadviseerd. Groeten Lisanne

Wat een service!!

Ik had een prachtige vaas op het oog maar online is een aankoop vaak moeilijk inschatten. Gelukkig werd ik super goed geholpen via Instagram. Via foto's en een filmpje kreeg ik een perfect beeld van mijn aankoop. Vrijdag namiddag besteld en zaterdag middag stond mijn aankoop al te schitteren bij mij thuis.
Wat een service! Hier hoop ik nog veel toekomstige aankopen te doen. Bedankt!

2024幎3月14日

Studio LDE からの回答

Fijn dat we je konden assisteren via Instagram. Veel plezier van de mooie vaas! Groeten Lisanne

webshopbestelling

wij hebben in februari een lamp en een planten pot besteld via de webshop, goede omschrijving van de artikelen. Snelle opvolging, uitstekend verpakt met een persoonlijke noot, oog voor detail.
Zij staan voor kwaliteit en maken dat waar in het klantencontact en aflevering goederen.

2024幎2月5日

Prachtige winkel

Prachtige winkel

Vindt het een mooie winkel , erg vriendelijke mensen ,behulpzaam ,goed advies .
Ben ontzettend blij met mijn twee prachtige kunstwerken .

2024幎2月2日
5぀星のうち5の評䟡

Studio LDE is een erg mooie winkel

Studio LDE is een erg mooie winkel, met prachtige producten en erg fijn personeel. Lisanne, de eigenaresse heeft zeker verstand van zaken. Ze heeft erg veel plezier in alles wat ze doet en het stylen is haar passie. Sinds 2 jaar heb ik een kunstwerk van haar aan mijn muur hangen en ben er nog elke dag blij mee.
IS

2024幎1月18日

Studio LDE からの回答

Beste, Bedankt voor deze mooie review. Wat leuk dat u al 2 jaar van ons een kunstwerk heeft en dat u er nogsteeds zo blij mee bent! fijn weekend

5぀星のうち5の評䟡

Studio LDE is een prachtige winkel waar

Studio LDE is een prachtige winkel waar je een warm welkom krijgt vanwege de mooie inrichting. Je voelt je er gelijk thuis mede door
het vriendelijke personeel. We hebben een mooi kunstwerk van haar gekocht en het staat prachtig in onze woonkamer. Dank voor de goede adviezen!
Jeroen

2023幎11月10日

Studio LDE からの回答

Beste Jeroen, Bedankt voor het mooie compliment en review!

5぀星のうち5の評䟡

Hele goede service! Er wordt goed naar je geluisterd! De kunstwerken hebben ook een hele goede kwaliteit.

2023幎4月9日

Studio LDE からの回答

Hi Marli, Wat leuk om te horen, fijn dat je blij bent met de afwerking van onze kunstwerken! Fijne avond

Super!

Super advies, prachtige smaak en eenheid in het interieur door Lisanne! Een vakvrouw met hart voor haar zaak!

2023幎12月18日

Studio LDE からの回答

Wat een mooi compliment, bedankt voor je review Charel!

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ

プロフィヌルを登録しお、Trustpilot の無料ビゞネス ツヌルにアクセスし、お客様ずの぀ながりを広げおください。