Ubetinget det KLAMMESTE!! En ting er at âsmÞrhÃ¥retâ bag disken talte i telefon pÃ¥ hÞjtaler, og toilettet var smurt ind i ð© og rummet generelt var mÞgbeskidt i sÃ¥dan en grad at jeg faktisk sÃ¥ vidt mul... ãã£ãšèŠã
Sikke en omgang forfÊrdelig mad. 2 smÃ¥ sandwich som ikke engang fylder en hÃ¥ndflade ud, Og det har man betalt 168kr for vi bestilte toasted og det forventer man smeltet ost og lidt sprÞdt brÞd, det f... ãã£ãšèŠã
SÃ¥ er der kommet nye ejere af subway og sikke en god oplevelse. Lokalerne er hyggelige og rene. Maden var virkelig god og super frisk. MÃ¥den man bestiller sandwich pÃ¥ ved skÊrmen er mega skÞn. Persona... ãã£ãšèŠã
Betjeningen er altid i top. Min kÊreste og jeg bestilte mad derfra via Justeat, hvor maden var en halv time forsinket, men ved levering beklagede buddet og vi fik endda ekstra cookies og chips. De... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Velkommen til Subway Aalborgs officelle hjemmeside! Vi er stolte over at byde dig velkommen på siden - vi har lagt ligeså mange krÊfter i den, som vi hver dag ligger i vores lÊkre friskbagte brÞd. Her på siden kan du tage del i aktuelle tilbud, kampagner og anden information som vedrÞrer SUBWAY® i Aalborg. Er du snacksulten, frokostsulten eller aftensmadsulten? Så bestil din sandwich hos Subway! Kom forbi og besÞg os på en af vores to restauranter, bestil din mad som takeaway eller få leveret direkte til din adresse. Vi tilbyder også catering i Aalborg og frokostaftaler til din arbejdsplads.
ÃsterÃ¥gade 16, 9000, Aalborg, ãã³ããŒã¯
- info@subwayaalborg.dk
- www.subwayaalborg.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Betalte 360-370kr for 3 sandwich⊠deâŠ
Betalte 360-370kr for 3 sandwich⊠de alle var ellers menu men fik ingen drikkevare, cookies, chips, eller dyppelse.. og sidst men ikke mindst brÞdet var grov og der var mug på! Heldigvis hjalp Wolt med at give pengene retur! Skod sted som jeg aldrig vil bruge mine penge på!
Footlong Ham & Cheese UDEN ost
Bestilte en Ham og Cheese med ekstra ost til 13(!!!!)kr. og der kom intet ost i min ham og CHEESE. Under al kritik.
Jeg bestilte en sandwich gennem Wolt
Jeg bestilte en sandwich gennem Wolt, maden ankom kold og i en papirpose Subway tog 4 kroner for (ifÞlge Wolt er det Subway der Snyder folk med poser) budet fra Wolt valgte også at parker på en handicapplads bare lige for at vise hvor ligeglad firmaet er med deres kunder.
De er nogle kegler dem der stÃ¥r bagâŠ
De er nogle kegler dem der står bag kassen .sad og ventede en hal time og endte med at få pengene tilbage de kan ikke klare opgaven

DK's bedste sandwich!
Jeg har besÞgt Aalborg Subway flere gange, og jeg er altid imponeret over deres service og kvalitet af deres mad. Deres sandwiches er altid friske og tilberedt efter mine prÊferencer, og jeg er isÊr glad for deres udvalg af grÞntsager og dressinger. Personalet er venligt og imÞdekommende, og jeg fÞler mig altid velkommen, når jeg besÞger deres butik. Deres priser er også rimelige, og jeg fÞler, at jeg får god valuta for pengene, når jeg spiser hos Subway. Jeg kan varmt anbefale Subway til alle, der leder efter et godt og sundt måltid.
LÊkker mad & Super God Betjening!
LÊkker mad, super god betjening og fornuftige priser ! ðð
Det var en super god fÞrstegangs oplevelse og kan derfor helt klart anbefale, at besÞge Subway i Aalborg Storcenter! ðð
Fantastisk mad
Fantastisk mad. God kundeservice og generelt altid en god oplevelse! Kommer helt sikkert igen
Betaling med klippekort ?
Hej
Hvordan betaler man med et klippekort ved bestilling på nettet ?
Vh/Brian

Subway - Aalborg ããã®åç
Gavekort behÞver ikke en pose.
Jeg bestilte gavekort på nettet. Er godt tilfreds med selve gavekortet men det irritere mig at jeg er tvunget til at betale 4kr for en plasticpose som jeg jo på ingen måde har brug for når jeg selv henter mit gavekort i butikken.

Subway - Aalborg ããã®åç
God kvalitet og meget forskelligt fyld.
God kvalitet og meget forskelligt fyld.
Lidt som vandet i hanen: Man ved at det bare virker hver gang :)
5 stjerner til Subway for at lave byensâŠ
5 stjerner til Subway for at lave byens bedste sandwich!
Husk Chipotle Southwest dressing!
Så lÊkre sandwich :) Altid god service
Super Sandwich til fornuftige priser!
bedste sandwich nogensinde
Super god service.
Fantastisk gode sandwich
Fantastisk gode sandwich, service fra Þverste hylde og rigtig gode priser. Her får man virkelig en god oplevelse.
Tak for en lÊkker sanwich
Tak for en lÊkker sanwich. Super frisk og lÊkker
Virkelig lÊkre sandwich og lÊkkertâŠ
Virkelig lÊkre sandwich og lÊkkert brÞdð€©
blev kontaktet efterfÞlgende. originalt 1 stjerne
Bestilte lidt fÞr 1630, hvor jeg så vÊlger tidsrummet 17:00-17:30 for leveringen. Ordren er gået igennem men jeg kan se på linket at der ikke umiddelbart er sket noget efterfÞlgende.
Kort efter overskridelsen af tidsrummet, og fordi der ikke står nogle oplysninger på siden, ringer jeg ind. Jeg spÞrger om der er sket en fejl men for at vide at alt er som det skal vÊre, jeg skal bare fortsÊtte med at vente. Og det er selvfÞlgelig beklageligt, men de har travlt.
Det er selvfÞlgelig også fair, men er der ingen bedre måde at sÞrge for kundetilfredshed? Jeg får ingen oplysninger om noget digitalt og når jeg ringer bliver jeg bedt om at vente videre. Klokken er nÊsten 18:00 og stadig intet nyt på linket.
Blev kontaktet, de fiksede problemet, ved at tilbyde en god lÞsning.