Subway - Aalborg レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ubetinget det KLAMMESTE!! En ting er at “smÞrhÃ¥ret” bag disken talte i telefon pÃ¥ hÞjtaler, og toilettet var smurt ind i 💩 og rummet generelt var mÞgbeskidt i sÃ¥dan en grad at jeg faktisk sÃ¥ vidt mul... もっず芋る

Sikke en omgang forfÊrdelig mad. 2 smÃ¥ sandwich som ikke engang fylder en hÃ¥ndflade ud, Og det har man betalt 168kr for vi bestilte toasted og det forventer man smeltet ost og lidt sprÞdt brÞd, det f... もっず芋る

SÃ¥ er der kommet nye ejere af subway og sikke en god oplevelse. Lokalerne er hyggelige og rene. Maden var virkelig god og super frisk. MÃ¥den man bestiller sandwich pÃ¥ ved skÊrmen er mega skÞn. Persona... もっず芋る

Betjeningen er altid i top. Min kÊreste og jeg bestilte mad derfra via Justeat, hvor maden var en halv time forsinket, men ved levering beklagede buddet og vi fik endda ekstra cookies og chips. De... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Velkommen til Subway Aalborgs officelle hjemmeside! Vi er stolte over at byde dig velkommen på siden - vi har lagt ligeså mange krÊfter i den, som vi hver dag ligger i vores lÊkre friskbagte brÞd. Her på siden kan du tage del i aktuelle tilbud, kampagner og anden information som vedrÞrer SUBWAY® i Aalborg. Er du snacksulten, frokostsulten eller aftensmadsulten? Så bestil din sandwich hos Subway! Kom forbi og besÞg os på en af vores to restauranter, bestil din mad som takeaway eller få leveret direkte til din adresse. Vi tilbyder også catering i Aalborg og frokostaftaler til din arbejdsplads.

たあたあ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 18ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg bestilte en sandwich gennem Wolt

Jeg bestilte en sandwich gennem Wolt, maden ankom kold og i en papirpose Subway tog 4 kroner for (ifÞlge Wolt er det Subway der Snyder folk med poser) budet fra Wolt valgte også at parker på en handicapplads bare lige for at vise hvor ligeglad firmaet er med deres kunder.

2023幎11月7日
自発的なレビュヌ

De er nogle kegler dem der står bag

De er nogle kegler dem der står bag kassen .sad og ventede en hal time og endte med at få pengene tilbage de kan ikke klare opgaven

2023幎6月15日

Hej,

Jeg er meget ked af at hÞre om din oplevelse. Det er bestemt ikke den standard af service vi strÊber efter. Kunne du vÊre så venlig at sende en e-mail (info@subwayaalborg.dk) med det prÊcise tidspunkt og den dato du var i butikken? Dette vil hjÊlpe os med at undersÞge sagen yderligere.

Jeg vil tage dette op med vores team med det samme for at forbedre vores service og undgå lignende hÊndelser i fremtiden. Jeg håber du vil give os en ny chance for at forbedre din oplevelse med os.

Med venlig hilsen Subway Aalborg

DK's bedste sandwich!

Jeg har besÞgt Aalborg Subway flere gange, og jeg er altid imponeret over deres service og kvalitet af deres mad. Deres sandwiches er altid friske og tilberedt efter mine prÊferencer, og jeg er isÊr glad for deres udvalg af grÞntsager og dressinger. Personalet er venligt og imÞdekommende, og jeg fÞler mig altid velkommen, når jeg besÞger deres butik. Deres priser er også rimelige, og jeg fÞler, at jeg får god valuta for pengene, når jeg spiser hos Subway. Jeg kan varmt anbefale Subway til alle, der leder efter et godt og sundt måltid.

2022幎8月15日
自発的なレビュヌ

Betaling med klippekort ?

Hej

Hvordan betaler man med et klippekort ved bestilling på nettet ?
Vh/Brian

2022幎3月14日

Subway - Aalborg からの回答

Hej Brian :-) Klippekort kan kun benyttes fysisk i butikken. HaÂŽ en dejlig dag. Dbh Peter

Gavekort behÞver ikke en pose.

Jeg bestilte gavekort på nettet. Er godt tilfreds med selve gavekortet men det irritere mig at jeg er tvunget til at betale 4kr for en plasticpose som jeg jo på ingen måde har brug for når jeg selv henter mit gavekort i butikken.

2022幎3月4日

Subway - Aalborg からの回答

Hej Helene, Tak for din feddback. Vores system kan desvÊrre ikke adskille produkterne hvorfor du kommer til at betale for en pose. Men hvis du sender os dine oplysninger til info@subwayaalborg.dk så refunderer vi for posen :-)

Dbh
Rasmus

blev kontaktet efterfÞlgende. originalt 1 stjerne

Bestilte lidt fÞr 1630, hvor jeg så vÊlger tidsrummet 17:00-17:30 for leveringen. Ordren er gået igennem men jeg kan se på linket at der ikke umiddelbart er sket noget efterfÞlgende.
Kort efter overskridelsen af tidsrummet, og fordi der ikke står nogle oplysninger på siden, ringer jeg ind. Jeg spÞrger om der er sket en fejl men for at vide at alt er som det skal vÊre, jeg skal bare fortsÊtte med at vente. Og det er selvfÞlgelig beklageligt, men de har travlt.
Det er selvfÞlgelig også fair, men er der ingen bedre måde at sÞrge for kundetilfredshed? Jeg får ingen oplysninger om noget digitalt og når jeg ringer bliver jeg bedt om at vente videre. Klokken er nÊsten 18:00 og stadig intet nyt på linket.

Blev kontaktet, de fiksede problemet, ved at tilbyde en god lÞsning.

2021幎5月17日

Hej Marcus,
Jeg er ked af oplevelsen! Vil du ikke skriv til info@subwayaalborg.dk så finder vi en lÞsning. Dbh Rasmus

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。