Ubetinget det KLAMMESTE!! En ting er at âsmÞrhÃ¥retâ bag disken talte i telefon pÃ¥ hÞjtaler, og toilettet var smurt ind i ð© og rummet generelt var mÞgbeskidt i sÃ¥dan en grad at jeg faktisk sÃ¥ vidt mul... ãã£ãšèŠã
Sikke en omgang forfÊrdelig mad. 2 smÃ¥ sandwich som ikke engang fylder en hÃ¥ndflade ud, Og det har man betalt 168kr for vi bestilte toasted og det forventer man smeltet ost og lidt sprÞdt brÞd, det f... ãã£ãšèŠã
SÃ¥ er der kommet nye ejere af subway og sikke en god oplevelse. Lokalerne er hyggelige og rene. Maden var virkelig god og super frisk. MÃ¥den man bestiller sandwich pÃ¥ ved skÊrmen er mega skÞn. Persona... ãã£ãšèŠã
Betjeningen er altid i top. Min kÊreste og jeg bestilte mad derfra via Justeat, hvor maden var en halv time forsinket, men ved levering beklagede buddet og vi fik endda ekstra cookies og chips. De... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Velkommen til Subway Aalborgs officelle hjemmeside! Vi er stolte over at byde dig velkommen på siden - vi har lagt ligeså mange krÊfter i den, som vi hver dag ligger i vores lÊkre friskbagte brÞd. Her på siden kan du tage del i aktuelle tilbud, kampagner og anden information som vedrÞrer SUBWAY® i Aalborg. Er du snacksulten, frokostsulten eller aftensmadsulten? Så bestil din sandwich hos Subway! Kom forbi og besÞg os på en af vores to restauranter, bestil din mad som takeaway eller få leveret direkte til din adresse. Vi tilbyder også catering i Aalborg og frokostaftaler til din arbejdsplads.
ÃsterÃ¥gade 16, 9000, Aalborg, ãã³ããŒã¯
- info@subwayaalborg.dk
- www.subwayaalborg.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Fantastisk mad
Fantastisk mad, dejlig hurtig service. Glad og smilende medarbejder bag linjen.
Super sandwich og fin betjeningð
Den nye i storcenteret
Vi besÞgte den nye i storcenteret igår og vi blev meget skuffet.
For det fÞrste var det meget forvirrende at der endte med at vÊre 4 personer om at lave vores mad på skift. Derudover lignede det slet ikke det man forventede at få, vi kunne hverken se eller smag dressing og ost.
Vi er helt forståelige over for de nye skal lÊres op, men den ene wrap vi fik med var umulig at spise da den ikke var rullet sammen rigtig og der burde den anden som prÞver at lÊre hende op, jo hjÊlpe til.
+ når man kan give kunden efter os 20%, skal det enden gÞres ved alle eller også skal man ikke sige det mens andre kan hÞre det

Subway - Aalborg ããã®åç
Der skal en subway til Aarhus
Der skal en subway til Aarhus! Det vildt godt
Mit go to sted nÃ¥r jeg skal have mad pÃ¥âŠ
Mit go to sted når jeg skal have mad på farten. Man får altid en lÊkker sandwich med godt fyld og byens bedste brÞd!
Byens bedste sandwich
Subway leverer efter min mening byens klart bedste sandwich. Med et bredt sortiment, friske råvarer og et smilende personale er det aldrig andet end en god ide at vÊlge dem.
Fantastisk service og byens bedsteâŠ
Fantastisk service og byens bedste sandwich hver gang! PrÞvede deres nyhed, Prezel bun sidst jeg var der, kan 100% anbefales!
En "anderledes" sandwich i forhold tilâŠ
En "anderledes" sandwich i forhold til hvad andre sandwichbarer sÊlger i Aalborg.
Bestemt også byens bedste sandwich efter min mening. ALTID frisk brÞd og lÊkre cookies :)
Kan klart anbefales.
GÞr Jer mere umage
Hej Subway Aalborg
Jeg har et brÊndende Þnske om at I, i fremtiden gÞr Jer mere umage hvis jeg laver en bestilling.
Jeg bestilte sÞndag (19/4-2020) fra Jeres hjemmeside med afhentning da I ikke bringer ud til hvor jeg bor. Jeg investerer derfor 20 minutters kÞrsel frem og 20 minutters kÞrsel tilbage for at hente Jeres mad.
Så gÞr det mig lidt ked af det, at I ikke har gjort Jer umage.
Bestilte 3 sandwiches: Jeg fik 3. Godt nok ikke de rigtige stÞrrelser allesammen. Jeg bestilte 2 store og 1 lille, men fik 3 store. Det gik så min vej.
Alle 3 havde dog fejl. Ingen ost i 2 af dem, meget lidt dressing i alle 3, brÞdet var tÞrt. Alt i alt. En dårlig oplevelse for nu bare at sige det ligeud.
Så glÊdede jeg mig til de 12 cookies vi også har bestilt. Men her var 1-tabellen igen gået galt. Der var nemlig kun 9.
Jeg er fuldstÊndig ligeglad med de sidste 3 cookies. Jeg Þnsker bare at I gÞr Jer mere umage.
Jeg Þnsker ingen kompensation eller andet. Men hvis vi bestiller igen, så forventer jeg et hÞjere niveau.

Byens bedste sandwich!
Bestilte mad i går hos Subway, virkelig nogle lÊkre sandwich! Maden kom hurtigt og super flink fyr som leverede den ud! STOR anbefaling herfra til byens-suvÊrene bedste sandwich!
Fremragende oplevelse :)
PrÞvede Subway for nogle år siden, da jeg var i USA, men har ikke prÞvet det i Danmark endnu. Besluttede mig for at give det en chance, nu hvor den oftest står på take away i disse tider.
Blev bestemt ikke skuffede. Virkelig lÊkkert brÞd og fantastisk southwest dressing. Jeg er fan!
Uden tvivl de bedste sandwich i Aalborg
Uden tvivl bedste sandwich i Aalborg.
Jeg har fået mad fra Subway mange gange, og hver gang har det levet op til forventningerne.
Velsmagende sandwiches og smilende medarbejdere i butikken.
Elsker altid at få sandwich fra Subway
Elsker altid at få sandwich fra Subway. De er favorit stedet!!
Grotesk lang leveringstid som altidâŠ
Grotesk lang leveringstid som altid bliver sat 2 timer ud i tid. Når man ringer får man en inside-out forklaring om det gÞr vi bare altid men kommer ofte fÞr. Det gÞr i så ofte heller ikke. Nu er det tredje gang under coronakrisen vi prÞver, fordi jeg tÊnker, idag kan det ikke passe det tager 2 timer at lave og levere to sandwich - men jo det kunne det. Man kan selvfÞlgelig sige at det også er en konsistent kundeoplevelse at gÞre det lige ringe hver gang.
Og indholdet ramte desvÊrre heller ikke. Ved forrige levering ringede de dog og spurgte om vi ville have noget andet. Denne gang dags dato, 15. April, fik vi bare âoverraskelsenâ
Jeg tror ikke der bliver en 4 gang. Beklager.