䌁業情報

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち5の評䟡

ik heb een bestelling gemaakt vorige

ik heb een bestelling gemaakt vorige week , inderdaad geen bevestigingmail gekregen.

Ik heb vandaag wel een berichtje gekregen van de eigenaars omdat een product niet meer in voorraad was. Ze vertelde me dat ze net hebben overgenomen van de vorige eigenaars en ze nog Wat issues hebben met de mailbox en updatemails. Ik heb verder een goed contact gehad en krijg mijn bestelling morgen !

Conclusie : ik zou de nieuwe eigenaars echt een nieuwe kans geven 👌

2026幎2月2日
5぀星のうち1の評䟡

Geld kwijt en niets ontvangen

Besteld op 10 oktober 2025 en nog altijd niets ontvangen. Meermaals gemaild met de vraag naar een update maar ook hierop geen reactie ontvangen. Resultaat; geld kwijt. Een tijdje erop was de website ook niet meer te vinden.

2026幎1月11日

Oplichters!!

Oplichters!!! Ik heb een bestelling geplaatst op 14 oktober en heb het nooit ontvangen. Ze reageren niet op mailtjes en nemen niet op als je ze belt. Bestel hier niet want je bent je geld kwijt

2025幎11月3日

Niks ontvangen

Na paar weken nog altijd geen bestelling ontvangen, je krijgt ook nergens antwoord op en nu. Heb nu ook ondervonden dat het met meerdere mensen gebeurd inclusief ook hun werknemers. Bestel niet via hun want ze rippen gewoon uw geld.

2025幎11月3日
5぀星のうち1の評䟡

Zeer ontevreden - geen reactie.

Besteld 10/10 via webshop tot op heden niets ontvangen. Gemaild, gebeld en via social media bericht, maar krijg geen gehoor. 🥲 Niemand neemt op en krijg geen reactie op mail. Minste wat je kunt doen is iets laten weten, er kan altijd iets zijn maar verwittig de mensen! Zijn we geld kwijt??? Zeer ONTEVREDEN

2025幎10月28日
5぀星のうち1の評䟡

Ik ben zeer teleurgesteld in mijn

Ik ben zeer teleurgesteld in mijn ervaring. Ik heb begin deze maand een bestelling geplaatst, maar ik heb nog steeds niets ontvangen. Bovendien is het onmogelijk om contact te krijgen of enige communicatie te krijgen over mijn bestelling. Toen ik uiteindelijk iemand aan de lijn kreeg in Sint-Truiden, was dat erg onduidelijk en weinig behulpzaam. De kans is klein dat ik "iets" ga ontvangen. Ik raad iedereen aan om hier niets te bestellen, want de service is absoluut onvoldoende!

2025幎10月23日
5぀星のうち1の評䟡

bestelling niet onvangen, ook geen refund

Besteld via de belgische site 2 maanden geleden, niets ontvangen. Contact opgenomen met webwinkel. Blijkbaar uit stock, terugbetaling zou onmiddellijk gebeuren. Ondertussen weer 5 weken verder, geen terugbetaling, geen reactie op mail of chat. Telefoon afgesloten... NIET betrouwbaar. Mocht er alsnog gevolg gegeven worden, komt er zeker een vervolg review

2025幎10月21日
5぀星のうち1の評䟡

Ik heb meer als een week geleden een

Ik heb meer als een week geleden een bestelling geplaatst van €60! Er stond 2-4 dagen levertijd, uiteindelijk zijn we meer als een week verder en ik heb nog altijd niks ontvangen, ik heb hun al meerdere malen proberen contacteren, zowel via email, als contactformulier als via instagram en ze geven gewoon weg geen reactie! Vind dit heel schandalig! Alles behalve een service! Ik zou graag onmiddellijk weten waar mijn bestelling is anders zou ik graag mijn geld terug willen dit is echt oprecht niet oke!

2025幎10月5日

Onbeleefde klantendienst.

snoep besteld, ik kreeg deze dan later dan verwacht. Ik mailde dan om deze te retourneren. In de plaats dat meneer mij terug mailt dat dit niet gaat omwille van belgische wetgeving (voeding) beslist hij om onbeleefd te werk te gaan met mijn mail. Mij op te zoeken en mij confronteren met mijn beroep dat dit niet strookt met mij als mens? Dat ik onterecht review plaats omdat mijn reden ongegrond is...
onprofessionele klantendienst.

2025幎3月15日