Vi var 17 modne mÊnd der holdt Julefrokost den 04.12 med traditionel julemad fra Sulsted kro. Jeg blev bedt om at skrive, at det for rigtig mange af deltagerne simpelthen var det bedste julemad de... ãã£ãšèŠã
Har lige sammen med familien haft en super god weekend pÃ¥ kroen. Kom fredag, og selvom vores ophold ved en fejl var blevet annulleret, blev vi taget godt imod. Med lynets hast, blev der fremskaffet... ãã£ãšèŠã
Min veninde og jeg har haft to overnatninger pÃ¥ Suldrup Kro. Det er en rigtig hyggelig gammeldags kro med ejere, som virkelig forkÊler deres gÊster. VÊrelset var stort og pÊnt. Der var tÊnkt pÃ¥... ãã£ãšèŠã
Hyggelige velholdte lokaler, pÊn borddÊkning samt opmÊrksom og venlig betjening. Maden var udmÊrket, men ikke helt i top. Vi fik hhv. 2 x havbÞf og 2 x bÞf stroganoff. OksekÞdsbÞffen var desvÊrre ikke... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Kro og restaurant i Suldrup nÊr Aalborg og Rebild. Traditionel og lÊkker kromad i hyggelige omgivelser i vores restaurant. Du kan bÃ¥de fÃ¥ mad ind og ud af huset. â Bestil bord pÃ¥ 98 37 80 03â
HjedsbÊkvej 326, 9541, Suldrup, ãã³ããŒã¯
- www.suldrupkro.dk
Bedste julemad i mange år
Jeg blev bedt om at skrive, at det for rigtig mange af deltagerne simpelthen var det bedste julemad de havde fået i mange år ! Specielt grÞnlangkål og ris ala manden.
Jeg blev bedt om at bestille samme sted nÊste år..
PÃ¥ selskabets vegne
Per Christian Jensen
Yderst lÊkker mad til en pris som osâŠ
Yderst lÊkker mad til en pris som os nordjyder kan vÊre med pÃ¥ ð€£ð
Stort 5 tal herfra, vi kommer gerne igen en anden gang
Fantastisk godt hjemmelavet mad
Fantastisk godt hjemmelavet mad, til gode priser. Rent og hyggeligt lokale. SÞd og imÞdekommende servitrice. Kan anbefales.
Man bliver forkÊlet på Suldrup Kro
Min veninde og jeg har haft to overnatninger på Suldrup Kro. Det er en rigtig hyggelig gammeldags kro med ejere, som virkelig forkÊler deres gÊster.
VÊrelset var stort og pÊnt. Der var tÊnkt på mobil ventilator, hvis det blev for varmt. BadevÊrelset var nyt og flot
Maden var lÊkker og veltilberedt. Drikkevarer gode og til rimelige priser.
Morgenmaden var bl.a. med hjemmebagte boller og blÞdkogte Êg.
Hyggelige kroge udenfor med terrasser både for rygere og ikke-rygere.
En rigtig god oplevelse. Kan varmt anbefales.
Super dejlig ophold
Hyggelig kro med dejligt kropar hvor vi fÞlte de havde tid til os, selvom de havde rigtigt travl med mange spisende. Dejligt morgenmad ,tapas og fin 2 retters menu til aften. Maden smagte virkeligt godt. Fri kaffe, the og kakao på gangen, samt rene håndklÊder så vi selv kunne skifte efter behov. VÊrelset hyggeligt og pÊnt rent overalt. Kan kun anbefales til andre det er 2 gang vi havde vÊret på kroen og ikke sidst
En deal på Suldrup kro har både + og - ser
Kroen er hyggelig nok der er tre vÊrelser på fÞrste sal. Deres senge er meget blÞde, blandingsbatteriet er ikke for dårlige fingre, grebene er runde og bliver glatte når man har sÊbe på fingrene, så er det umuligt at dreje på dem.
Der er tre forskellige vÊrelser, det vi boede på nr. 1 har et stort sovevÊrelse med en hems samt et opholdsvÊrelse med tv og sofa, super vÊrelse, de andre lidt anderledes indrettet med kun et rum..
Vi havde en deal til tre dage, en dag med en tre retters menu, en dag med en to retters menu, sidste dag betaler man selv for maden fra menukortet. Alle dage med morgen mad der serveres, der er rigeligt af alt hvad der skal vÊre til et morgenbord.
FÞrste dag fik vi laks med brÞd og grÞntsager den var ok. Bagefter wienersnitsel (på menukortet kan man få den i tre stÞrrelser), vi fik den store, den fyldte hele tallerkenen og var omkring tre cm. meter hÞj (har aldrig set så hÞj en snitsel) med et meget tykt lag af groft rasp og Êrter, der var ikke plads til kartoflerne på tallerkenen de stod i en skål ved siden af, min vurdering var at kÞdet var skåret af skinkestegen (den var ikke banket) det er det eneste stykke kÞd på grisen der er så stort og tykt, de fleste kunne ikke spise det op, det er madspild. De siger de er berÞmte for deres wienersnitsel? Det smagte udmÊrket men man mister appetitten med det store stykke kÞd. Dertil havde vi bestilt en flaske hvidvin (i den dyre ende) samtidig skal man betale 20 kr. for en kande postevand når man kÞber vin, den blev plantet på bordet uåbnet og vinkÞler fik man ikke (på Bredal blev den åbnet smagt på og en vinkÞler), der blev ikke spurgt undervejs om alt var i orden, det gjorde der så de to nÊste dage af de unge piger. Til dessert fik vi is med forskellige bÊr på og omkring isen, mit bedste bud er at den var hjemmelavet på mÊlk, den var krystalliseret og havde den der lange lidt klistrede "smag", super hård ikke til at stikke i med skeen.
Anden dag fik vi kÞd i skiver sandsynligvis, mÞrbrad brun sovs og div. grÞntsager, det var fint, dessert is igen.
Tredje dag bestilte vi en kylling og en peberbÞf. Kyllingen var fin også tilbehÞret. PeberbÞffen havde en tyk sene der ikke var til at skÊre over med den ellers skarpe kniv, den burde have vÊret fjernet i kÞkkenet. Der blev heller ikke spurgt om hvordan den skulle steges (rÞd, medium eller gennemsteg), min var meget rÞd og sej nÊsten ikke til at tygge, vi bemÊrkede at der også var problemer ved et andet bord som havde bestilt det samme. Dem og vi henvendte os til tjeneren, jeg påtalte senen og stegningen, hun spurgte om kokken skulle lave en anden men vi blev enige om at hun gik ud til kokken med tallerkenen og fik senen skåret af og stegt den lidt mere, det hjalp så ikke på at den var sej et tygge i. Det andet bord havde bedt om at få den gennemstegt men den var rÞd, den blev så stegt noget mere. Det endte med at kokken kom ind, ved det andet bord fik de at vide, at hvis man gennemstegte bÞfferne blev de tÞrre? Jeg sagde til kokken at de bÞffer var skåret af en gammel malkeko (har selv haft landbrug), hans påstand var at han stolede på at hans leverandÞr leverede det bedste? Jeg sagde at han så måske skulle finde en anden leverandÞr da han åbenbart ikke kunne stole på ham. Det endte med at vi ikke skulle betale for bÞfferne, det var jo altid noget, men det Êndre jo ikke på at man har haft en dårlig madoplevelse
Alt i alt en god oplevelse
1 overnatning med 3 retter og vinmenu (deal)
Fint rent vÊrelse med det der skal vÊre.
Maden var helt ok til prisen. Vinmenuen kunne godt vÊre bedre med prÊsentation. Der var velkomstdrinks (Kier) men ikke noget til desserten, det var måske lidt underligt
Inden middagen gik vi en hyggelig tur på hjertestien, og besÞgte JÊttestuen.
Alt i alt et godt og fornuftigt ophold til prisen.
Super god og opmÊrksom betjening rigtigâŠ
Super god og opmÊrksom betjening rigtig dejlig brunch god mad og hyggelig omgivelser
Fantastisk dejligt sted
Fantastisk dejligt sted, lÊkkert mad, godt vÊrelse og god seng, dejligt og hyggeligt personale, et helt igennem dejligt sted.
Fine vÊrelser
Fine vÊrelser. God og rigelig mad. Venlig og dygtig betjening. Hyggelige vÊrter.
Vi kommer igen.
Sikke dog en fantastisk oplevelse
Sikke dog en fantastisk oplevelse - i gÃ¥r hentede vi buffet nr 2 som vi delte med vores 13 gÊster - ALT var lÊkkert og der var mere end rigeligt, flot pyntet og nemt at fÃ¥ stillet flot an - vi havde bestilt til 15 personer men tÊnker vi nemt kunne have bespist over 20 mennesker med den mÊngde mad ð€© ALLE roste maden - sÃ¥ jeg er sikker pÃ¥ vi kommer til at bestille mad fra jer igen â¥ïž
Autentisk landsby kro.
Autentisk landsby kro.
PÊnt vÊrelse og god kromad til fornuftig prisð
Maden smager simpelthen himmelsk ð€©
Maden smager simpelthen himmelsk ð€©.
Der er kredset om de små detaljer. Og så er der små finurlige twist, som gÞr at maden bliver helt unik.
Vi bestilte brunch og tapas til en konfirmation, hvor Ole fik frie hÊnder. Det kan helt klart anbefales.
NÞÞÞÞj, en spÊndende buffet vi fik. Og gÊsterne roste den til skyerne.
1000 tak for mad ð€©
God oplevelse med 4 overnatninger
Hyggelig kro med dejligt kropar hvor vi fÞlte de havde tid til os, selvom de havde rigtigt travl med mange spisende. Dejligt morgenmad og fin 3 retters menu til aften. Maden smagte virkeligt godt. Fri kaffe, the og kakao på gangen, samt rene håndklÊder så vi selv kunne skifte efter behov. VÊrelset hyggeligt og pÊnt rent overalt. Kan kun anbefales til andre
Else og Ingolf
Har lige sammen med familien haft enâŠ
Har lige sammen med familien haft en super god weekend på kroen. Kom fredag, og selvom vores ophold ved en fejl var blevet annulleret, blev vi taget godt imod. Med lynets hast, blev der fremskaffet den lÊkreste menu, og vores vÊrelser var klar. Hyggeligt vÊrtspar og fantastisk dejlig mad gennem hele opholdet. 7 mennesker 2 overnatninger. Bestemt et sted man gerne genbesÞger.
JÞrgen Poder
Greve
Dejligt ophold ðð
Vi er to par der har haft et par hyggelige dage med flotte vÊrelser, rent og pÊnt overalt, lÊkkert mad og hyggelige krovÊrter, der altid havde tid til en kvik bemÊrkning ð trods travlhed fÞlte man ingen stress. Fri kaffe, the og chokolade under opholdet. Vi kommer helt sikkert igen..
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Har lige holdt fest med 33 deltagere. FÞrste indtryk er de utroligt flot pyntede borde og blomsteropsatser. Personale var rigtig dygtige og sÞde og maden var helt i top. Ud over al forventning det hele og festen er blevet rost meget. Fin pris ogsÃ¥ ðð»ðð»ðð»ðð»ðð»ðð»ðð»
Et par dejlige dage med et hyggeligtâŠ
Et par dejlige dage med et hyggeligt vÊrtspar. Maden og vinen var upåklageligt. - nogle meget fine/rene vÊrelser. Flot med fri kaffe/the/chokolade.
Fynboerne
Super sted
Super sted. Fint og rent over alt. LÊkker mad både aften og til morgenmad. Super flink personale. Fedt at ejer selv er med til at servere og krÊse om gÊsterne.
Kommer helt sikkert igen
Vi har lige tilbragt weekenden pÃ¥âŠ
Vi har lige tilbragt weekenden pÃ¥ suldrup kro. Kroen er et virkeligt hyggeligt sted med sÞd personale og super lÊkkert mad og flot anrettet. VÊrelset var dejligt rent og hyggeligt indrettet, der var en god seng at sove i ogsÃ¥. Vi kommer helt sikkert igen ð 5 â herfra.